Teşekkür ederim @ilginfulyaa
Kırık bir kalp, aşkı yeniden bulabilir mi?
Teşekkür ederim @ilginfulyaa

Bence mutsuzluk hiçbir zaman devamlı sürmez.
#GeceMuhafızı
30 Mayıs, 2023 Salı 00.01
Kainat sevgi üzerine yaratılmış. İnsanın daha doğrusu her canlının sevgiye ilgiye ihtiyacı var. Benim başımdan olay geçti ve ben ondan başkası olmaz diyordum ama karşıma biri çıktı yıllar sonra sevgilim değil ama yakın arkadaşım ve onunla tanışmak, hayatımın dönüm noktası oldu. Onun sayesinde bakış açım değişti ve duygularım yeniden aktif oldu. Bu yüzden kırık bir kalp aşkı illa bulur. Aşk yakıcıdır ama sevgiyi bulur ve sevgiyi bulsun da hep 😊
Evet, her zaman bulabilir
Zaman ne güzel bir nimet unutmak. ne güzel bir nimet... Bazıları kırsada insan sevmeye sevilmeye hep ihtiyaç duyar bu Arzu işte olduktan sonra unutmak da olduktan sonra tekrar sevmek aşkı bulmak imkansız değil
Bulur tabii ki hatta eskiye göre çok daha rahat bulur. Ne demişler bıyık büküle büküle kaytan insan üzüle üzüle şeytan olurmuş.
Cevap
20Cevap
Bulunur ama daha dikkatli olmak lazım diğerinden ders almak yine aynı şeyler yaşana bilir insanız doğamızda var tekrar sevip kanabiliriz ama kanmamak üzülmemek için kendimizi toparlamak ders almak aklımızı başımıza almamız lazım
Bende her zaman sadece duygusal değil mantıklı düşünmeyi seviyorum
Kesinlikle katılıyorum azen insan duygularını değil mantığını ve kültürünü uyup uymadığını bakması gerekiyor
Ben sana şunu söyleyeyim yani mal mükemmeliydi evet kabul ediyoruz ama artık mal mülkü olmadan da mutluluk olmuyor emin ol yani en azından onun da olması taraftarıyım ve bir insanın yaşadığı ortamın kültürüne uygun birisiyle bir şeyler yaşaması ya da evlilik yapması çok önemlidir senin kültürüne ailene ve yaşam şekline uymayan insanlar hiçbir şey yapmayacaksın aksi takdirde kafana duvardan duvara vurursun
Güzel düşünüyorsun umarım hep böyle kalırsın
Neden olmasın? Hayatta düşmeden adım atamazsın, kırılmadan mutluluğu anlayamazsın, belki çok kötü günler geçirilmiş olabilir ama eninde sonunda olması gereken olacaktır 😊
Tabii ki nasipten öte yol yok
Karşısına doğru biri çıkarsa neden olmasın? Hayatta iyi şeylerin bir sonu olduğu gibi kötü şeylerin de sonu vardır. O yüzden umutsuz olmamak lazım…
İnsan sevgisiz yaşar mı? Yaşamaz sadece yaralarını sarana kadar kendini insanlığa kapatır ama yeniden sevebilir. Bu doğamızda var
Zaman guzel bir arındırıcı. Sevme ihtiyacı insan için hic bitmeyecek bir ihtiyaç olduğundan bulunur elbet
Bulabilir ama o kalp düzelir mi hiç bilmiyorum
Bulur bulur hacı hacıyi Mekke'de hoca hocayi tekkede aşık da aşığı bulur kdkd
İnanmak zor oluyor toparlanamıyor insan kolay kolay
Tamir olmadan bulmak sadece karşıdakinin hakkına girmektir ve büyük bir karaktersizliktir.
Aşk yoktur hoşlanti vardır onu da heves alırsin biter
Çok zor. Toparlanıp hiç bir zaman orijinal halini alamaz. 😎
Kalp sevgi dolu olduğu sürece her zaman iyileşip yeni arayışlara açık olucaktır !
Bulabilir kirikligi belki tamamen iyilesmez ama güzel günler gorebilir
He he, sen öyle SAN! Mutsuzluk kalıcıdır dostum! Esas mutluluk anlıktır, geçicidir…
Bulabilir aşkın nerde ne zaman geleceği belli olmuyor.
Elbette bulabilir fakat zaman alır bir anda olacak birsey değil 🤷♂️
Arayan belasını da bulur mevlasını da
mutsuzluk kanser gibidir. umutlu görünecek bir iyileşme için biraz şans biraz sevgi kaynağı gerekir.
Ben bir daha ne aşkı ne de başka birşeyi bulamayacagımdan bugün emin oldum
Olmuyor güven ve değer verme hakkımızı yanlış insanlarda harcıyoruz o yüzden çok zor
Sevgiye dört koldan sarılmışsa bulabilir
Bulsa bile yara bandi olarak kullanir
Öyle kullanan çok insan var
O kalbi yine bir aşk iyileştirir..
Ben gerçek anlamda hiç aşkı yaşamadım ama hüsran hep oldu
Öyle bi Bulur ki sonra kırıl kalp küle döner 😅
Bulur da artık doğrusunu bulalım be üzülmekten sıkıldım
Kırık bardak tan şu içilmez ama su içmekten de vazgecilmaz
Hatalardan ders çıkaran birisiyse zor
Kalbin toparlanmasıyla, zamanla olabilir
"Asıl" aşkı bulabilir
Filtrele yaparsa daha kolay bulunuyor.. 😃😃
Herkes onu bulmak için uğraşmıyor mü zaten
Çok zor hatta imkansz ama bı ihtimal belk olabilir
Geçmişi geçmişte bırakmadığı sürece zor.
Bulamaz hele ben hiç bulamam
O aşkı bulmazsa bile aşk onu bulur.
Bulur belki de
Bulur bulur
Bulabilirmiş.
Bulabilir
Bulur ama o kalp asla düzelmezz
Bulur zamanla
Evet knk.
Tabiiki hayir her kes her kessiz yasaya bilir ya.
bulabilir
Bulabilir tabiki
Bulur hem de daha iyisini
Evet bulur
Bulabilir
Çok zor Bi ihtimal dostum
zorrr
Neyi zor neyi iddia ediyorsun sen
Hadi ordan sende.
Zamanla bulabilir.
Yapıştırır bulur
Tabiki hayat devam ediyor