Sevgilinin kalbini yeniden kazanmak

Arkadaşlar benim 2 yıllık ilişkim sürmekteydi 25 gün öncesine kadar.Aramızda ki her şey çok güzeldi.Beraber paylaştıklarımız her şey ufak tefek sorunun dışında çok iyidi.Hepsinden önce birbirimize çok bağlıydık, bunu anlamak için gözlerimize bakmamız bile yetiyordu.Bu iki yıllık süreçte küfürden dolayı çeşitli çukurlara takıldık.Benim küfüre karşı aşırı bir takıntım var.Edenden de edilen onca kötü kelimeden de nefret ederim.Kız arkadaşım çok inatçıydı zamanında caddenin ortasında neden yokken (gerçekten neden yokken) ardı ardına küfürler etmeye başladı ve bunun sonucunda dayanamayıp tokat atma hatasında bulundum.Yaptığım bu hatayla yaklaşık 2 gün ayrı kaldık ama üzülmekten oturup hata neredeydi diye değerlendirmeye fırsat bulamadım.Çok uzun aralıklarla aynı şeyler 2 kere tekrar etti ve sonuç tabikide tahmin edildiği gibi oldu.Bu son tartıştığımız/ayrıldığımız gün her şey bize geldiği yemekten kalkarken oldu.Ayakkabılarımızı giyinmek için apartmana çıkmıştık.Benim ne kadar düşüncesiz bir insan olduğumu söyledi anlam veremediğim şekilde.İlk önce neden böyle söylediğini düşündüm fakat o an ciddiye almayayıp "yapma canım senin için şunu şunu yapmıştım" dedim.İkimizde gülümsedik bunun karşısında ve ardından aynen şunu söyledim "Demek ki bir şeyleri konuşurken boş konuşmayacakmışız" dedim fakat her ne kadar biraz sert kaçmış olsa da büyütülecek kadar olduğunu düşünmüyorum, yanılıyorda olabilirim o yüzden danışmak istedim.Neyse, bunu söyledikten sonra bir anda ayaklandı ve asansör yerine merdivenlerden kavgaya koşarcasına hızlıca indi.Yolda koşmakla yürümeyi birleştirmiş şekilde hızla ilerliyordu.Sokağın başına kadar devam ettikten sonra dayanamadım koştum yanına ve yanında insan yürüyorken bu şekilde nereye gidiyorsun ne oldu şeklinde soru yönelttim.Tabi ki aldığım cevap sen nasıl konuşuyorsun benimle oldu.10 adım attıktan sonra (bu arada evleri yakın ama saat 00:00'ydi ve yalnız bırakmak istemedim, pek tekin değil buralar) yeniden küfürler etmeye başladı..Neden veremediğim şekilde öfke kusuyordu bana.Sanki aklına bir şey gelmişte acısını çıkarıyor gibi.Bırakamadım tabi onu orada başına bir şey gelir korkusuyla ve bütük küfürlerini yuttum ki küfürden nefret eden bir insan olarak..Ardından daha da aşağı indik bu şekilde ve en sonunda olduğu yerde durup küfür etmeye, gitmezsen bağırırıma kadar gitti.En sonunda en fazla ne yapabilirsin dedim ve tekrar yürümek istedim.Dön yoksa tokat atarım dedi.Gerçekten bunu yapıp yapamayacağını bilmek istedim ve vur o zaman bekleme şeklinde tekrarladım.Tokatı attı ve bende gerçekten refleks olarak bir tokat attım.O günden beri benimle görüşmeyi istemiyordu.Geçen gün iş yerine giderken konuşabileceğimizi söyledi.Beni görünce dayanamaz, o anda gördüm bunu.Ama kalbinde bir kıvılcım olsa da aklı istemiyor.Sizden isteyeceğim her insanın hoşuna gidecek şeyler tavsiye eder misiniz? Şu an gitar çalmayı öğreniyorum.Şiir okumayı düşünüyorum.Ama başka fikirlere de ihtiyacım var.Tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin
Güncellemeler
+1 yıl
Birde şunu eklemeliyim ki ilk başta yaptığım hatalardan dolayı çok utandım ve 20 gün hiçbir şekilde bağlantı kuramadım.Ama onca gün oturupta ağlamayı seçmedim.Bir süre sonra her şeyi düşünme fırsatım oldu ve yanlışlarımı tek tek fark ettim.Şimdi karşısına gerçekten değişmiş birisi olarak çıkabileceğimi biliyorum.Bu yüzden tek bir şans kazanmam veya bunu yaratmam yeterli
Sevgilinin kalbini yeniden kazanmak