Kalbi pas tutmuş birinin seni sevmesini sağlayabilir misin?

#DeliMavi
31 Mart 2023
Kalbi pas tutmuş birinin seni sevmesini sağlayabilir misin?

#DeliMavi
31 Mart 2023
Eğer kalbi hâlâ atıyorsa kimsenin kalbi pas tutmaz. İstediği kadar aşktan yana dili yanmış olsun o kalp yine seveceği kişiyi bulup çarpmaya devam eder. Ve ben onun için ritim bozacak biriysem bu yeterli... Aşk; kriter ve tanımlara sığacak bir kalıp değil, biri gelir tüm hormonunuzun dengesini varlığı ile bozar siz sadece teslim olursunuz
Eskiden birkaç kez denedim son olarak
Çocuklu dul bir bayan ile 6 aylık bir muhabbetimiz oldu alttan aldım kalbini güvenini toplaması için destek olmaya çalıştım belki evlenebilirdik ama olmadı
ve sadece kendimi yıprattım üzülen kendim oldum sonuç olarak değişen hiç bir şey olmadı terk etti çekti gitti
Tabi ki buna da hazırlıklı olmak iyi oldu sonrasında uzun süren depresyon ve aşk acısı çekmedim
Tavsiyem kalbinizi ilişkinizin akışına göre açın evlendiniz yuvanıza yerleştiniz bir tık açın kalbinizi baktınız karşılık var bir tık daha yani körü körüne gereksiz yere aşka aç olmak sonunda büyük bir üzüntü ye neden olabilir.
Bu kişiden kişiye değişir bana göre bence hiçbir insanın kalbi kolay kolay pas tutmaz illaki o pas bir şekilde çözülebilir
Uğraşamam.. Kalbi, libidosu formda olan, gelip beni bulsun diye bekler-dim. 🤣
Cevap
16Cevap
Hayır, kimse için çabalayamam. Kiri ve pasıyla kalsın
Uğraşamam, kiriyle pasıyla kalsın...
Pas sökücü bile işe yaramaz
Benim bunun için çabam olmaz yani bir kızın beni sevmesi için uğraşmam zaten sevecek olan severdi kalbi pas tutan insan genelde hiç sevilmemiş insandır ve çok kötü durumdadır yani sevgisiz kalmak ne demek bilirim ama eğer beni seviyorsa tabi ki de o kalbi pas tutan kadını öyle severim ki kalbini güneş gibi parlatırım çünkü ona tüm kalbimi tüm sevgimi açardım kesinlikle yeter ki mutlu olsun diye.
Sağlayamam. Soruda ki gibi pas tutmuşsa, kalbini aşka kapatmiş demektir. Kilitli artık kalbi.
Kimsenin beni sevmesini sağlamak için kılımı kıpırdatmam. Beni seven insan sever zaten bu çabayla olmaz. Sevdikten sonra kaybetmemek için çaba sarf edilir o ayrı mesele. Keyifli günler..
Şu ara sağlayamam
Benim kalbimin pasları duruyor çünkü
Geçer mi bilmiyorum
Bana da pas sökücü lazım sanırım😒
Eğer ben onu seviyorsam denerim ve elimden geleni yaparım. Ama başarılı olabilir miyim hiçbir fikrim yok.
pas çözücü spreyler var biraz ondan dökerim baktım hala paslı uğraşmam
Herkes doğru yolu bulur, insanı çok yorabilir
Sağlarım.
Zaman, gittikçe daha kıymetli bir hal alıyor. Bu sebeple uğraşmam.
Hayır. Sevene de, sevmeyene de eyvAllah der geçerim ☁️
Pas kireç çözücüler var bildiğim onu denemesini tavsiye ederim inatçı kalpler vakit kaybı :)
O pası söker atarım kısa ve net isbatı mevcut
Pas çözücü olmadan olmaz onlarla uğraşılmaz
Sağlayamam yani uğrasamam salarim gider canima yazik bende insanim yani:))
Elektroliz ne güne duruyor pası sökmek kolay sjsjs.
Kalbi pas tutmuşsa sanayiye gitsin
Umrumda bile olmaz
Kendime taptırırım bile 😂😂
Ona hiç şüphem yok 🤣
Eyvallah ablam ☺️😂
Denemeye değer
Kimseye kendimi zorla sevdiremem.
Pas sökücü döküp başkasına yönlendirirsin böyle insanları boş ver
Ben beni sevenleri sevebiliyorum sadece.
O kadar becerim olsaydı yalnız yaşamazdım
Uğraşmam, kalbi güzel insanlar tercihim olur
Öyle birinin kıçına tekmeyi vurur ittir ederim
Hiç uğraşmam enerjime yazık
Benim pas tutmuş, kolay kolay sevemem
Zor olur
Yorgunum uğraşmam
3sagkarim evet nevarki
Hayır uğraşamam
asla
Sağlayamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?