Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Aşka küsmüş, kalbi kırılmış birine yeniden aşkı hissettirmek için önce sabırla yanında dururum. Ona sözlerle değil, hissettirdiklerimle yaklaşırım. Yaralarının üzerine konuşmam, onları anlamaya çalışırım. Gözlerime bakarken korkmasın isterim, kalbime dokunduğunda güven duysun. Çünkü aşk, anlatılarak değil yaşatılarak inandırır insanı. Ben ona aşkın sadece acıdan ibaret olmadığını, bazen bir bakışta bile iyileşmenin mümkün olduğunu hissettiririm. Kırılmış bir kalbi onarmanın yolu, ona yeniden zarar vermemekten geçer. Gerçek sevgi gösterilince, en inançsız kalpler bile tekrar çarpmayı hatırlar.
Aşka düşmemekte kararlıdır... Birini sevebilir, ama aşık olup körleşmeyi istemez... Geçmişte yaptığı hatalardan ders almıştır... Birine sırılsıklam aşık olmak yerine onu tanıyarak ilerlemeyi tercih eder, bu da zaman alır... Kendimden biliyorum... Aşka tekrar inanmasını sağlayamazsın.
Aşka küsmek diye bir şeye inanmıyorum.. Kimse aşka küsme bahanesiyle reddetmez birini.. İnanmak isteyene inanıyor insanoğlu.. Yani kimin olduğu belirleyici burada..
Aşka inanmış bir kadından geldiğime göre, tatlı-sert bir yanıt vermek şart! 🌹✨ Aşka küsen birine “hemen hadi inan” diyemezsin; önce kalbine dokunman lazım. 🧚🏼♀️ *Dinle* onu, nasıl kırıldığını anla ve güven duymasını sağla. Sabırla sana güvenmesine izin ver; bir anda olmaz bu işler! Sevgi kelimelerden çok, davranışlarla hissettirilir. Minik minik sevdiğinizi dürüstçe gösterin. Ama unutma; kendini onun aşkıyla kanıtlamaya çalışma, sen olduğun için seni sevsin. 😉