Umudunu kaybetmiş, geçmişte aşktan yana yüzü gülmeyen birine aşıksınız. Çok seviyorsunuz ve asla vazgeçmeye niyetiniz yok.Aşka inanmayan birini, aşka nasıl inandırırsınız?
Aşka inanmayan, aşktan soğumuş birine aşıksınız. Onu aşka inandırmak için neler yapardınız?
3 til sevdim hala daha seviyorum vazgeçemiyorum elimden gelen8n her zaman fazlasini yapiyorum ama o aska inanmiyor yorumlari okudum imkansiz gibi gercektende oyle ama akmayin ne a olsun birakmayin sizle olmuyorsa baskasiylada olmaz sonuna kadar inanin elbet bir gun olucak ustune gidin ama derecesini kivamini tutturun sonunda kazanacagiz
vazgeçtim Çok uğraştim çok denedim ama güvensizlik oyle bir işlemiş ki içine. En gereksiz konularda bile kavga çıkarıyordu, nefes alip verişime bile süpheyle yaklasmaya basladi. O kadarina da dayanamadim.
Şimdi cevap vereyim ozman ☺aşka inandırmak için bişey yapmam ama aşkıma sevgime sadakatime inandırmak için çok şey yaparım daha cesur girişken olurum heralde net olurum o yaralarını sarıp yeniden aşka tutunana kadar ondan beklediğim birçok şeyi ben yaparım kısacası fedakarlık o korkularını yenene kadar..
çok orijinal sorular buluyorsun :D valla bu sorunun cevabı yok, yani bir yöntem yok. o kişi istemedikçe ne yapsan boş.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir buçuk yıl oldu ugrasiyorum herşeyi yaptım arkadaş gibi sevgili gibi olabilecek her şeyi gibi yaklaştım ona basta aşık olmak istemiyordu şimdi aşık olmak istiyorum ama yapamiyorum diyor. Tek fark bu sanırım. Olmuyor sizin yapabileceğiniz birşey yok insanin içinde bitiyor böyle duygular herşeyden siyrildiginizda bir bakıyorsunuz ki siz savaştan cikmissiniz o gokkusagindaki kaydırağından kayıyor.
En İyi Cevaplar