- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılKimseyi aşka sevgiye inandırmayla uğraşamam. O zaten kendiliğinden olan bir duygu. Aşka bağıra bağıra inanmıyorum dese nolur, aşık olunca, ki aşık olmamak elde olan bir şey değil, anlar anyayı konyayı :D
214 Yorumla- +1 yıl
Evet ikna etmek zor 🤷 kendiliğinden olur elbet
- +1 yıl
Mesela Reynmene aşığım :D ama bunu ona daha söyleyemedim
- +1 yıl
Bence söylemekte fayda var belki o da sana karşı boş değildir🤷🤣
- +1 yıl
Sen herkese aşıksın cınım 😃
- +1 yıl
@EmirAdakul ben mi?
@askioldurmek canlı yayın yapınca yazıyorum :D - +1 yıl
Evet sen 😃
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL nereden yapılıyor bu canlı yayınlar yaz bakalım🤣🤣
- +1 yıl
Emir uydurma ben herkese aşık falan değilim 😒
@askioldurmek instadan 😃 - +1 yıl
Ben niye uydurayım. Sen kendi sorularında diyorsun.
- +1 yıl
@EmirAdakul hee olmayan flörtlerimle alakalı sorular mı :D okeyto
- +1 yıl
Valla Şekil Hanımcım çok şıpsevdisin 😃😃
- +1 yıl
Beni zerre tanımamana veriyorum 😃
- +1 yıl
Şaka yaptığımın farkındasın dimi
- +1 yıl
Hıhı :D
En İyi Cevaplar
Aşka inanmıyorum diye bir şey yok açıkçası bana göre. Bunu diyen kişi, geçmişte çok sevmiştir ve sevgisinin karşılığını o denli bulamamıştır bundan da kalbi kırıktır, yaralıdır. Onarılmaya ihtiyacı vardır fakat artık inancı kalmamıştır. "Ya gene aynı durumla karşılaşırsam, ya yine üzülürsem..." düşüncelerini kafasından atamadığından dolayı, kişi aşka kapılarını kapatmayı tercih eder, bir daha açmamak koşulu ile. Hatta o kadar net olur ki bu konuda, kapattığı kapının anahtarını da uçsuz bucaksız bir denize atar. Bu duruma gelen insanlar da ben aşka olan inancımı yitirdim, aşk diye bir şey yok düşüncesine bürünürler. Eğer karşıma bu denli kırılmış biri çıkarsa ve ben onu çok seviyorsam, elbette yaralarını sarmak için elimden geleni yaparım. Sevgi, emek, çaba, sabır ve fedakarlık getirir..
13 Yorumla- +1 yıl
"getirir" nerden çıktı, "demektir" olacaktı. :D
- +1 yıl
Getirir de uymuş bence 🤣
- +1 yıl
😅😂
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. İkna etmeye çalışmam.
Çünkü aşk ve sevgi ikna ile olacak bir şey değil.
Tamamen kendiliğinden geliştiği zaman güzel oluyor.
Zamana bırakmak ve akışa güvenmek gerekiyor.
Bir bakmışsın her şey kendiliğinden oluvermiş.10 Yorumla
+1 yılAşka inanmayan, aşktan elini eteğini çeken, aşkı istemeyen birilerinin olduğunu düşünmüyorum..
Aşkı hatırlatacak biri yoktur sadece..
Yeterki kalp bir kere göz kırpsın.. Her şey unutulur.. Ne eski olumsuz referanslar kalır ne de verilen sözler..20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAşka inanmayan birini ikna etmeye çalışmam, aşk ikna ile olmaz. Aşk karşındaki kişiye duyulan ilgi ile kendiliğinden oluş. Zorla, zoraki sevgi aşk olmaz. Öyle biri gelir ki bütün her şeyi değiştirir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBen severim, kendisi istediğini düşünsün yapsın. Onu beni sevsin diye sevmem. Onu sevmekten mutluyum diye severim, sevgimi hak ettiğini düşündüğüm için.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İşte ben 😄 inancım yok ama baktım ki içimde ona karşı bir his var bunu zamana bırakırım ve eminim yol alınır zamanla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyorsa olmuyordur zorlamamak gerekiyor ben bunu öğrendim yani açık bir şekilde
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Aşka inanmayan birini sevmem ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAşka zaten inanmıyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılİkna etmem çünkü bende inanmıyorum eskidenmis o Aşklar şimdi dili olan aşık oldum seni seviyorum vs tatava yapıyor Aşk sevdiğini söyleyememektir aşk dillerin lal gönüllerin bülbül gibi sakidigi bı diyardir o yüzden boşanmalar psikolojik ve fiziksel şiddetler çoğaldı bakmayın suskunluğunu çok şeyler var anlatacağım ama içime atıyorum çoğunu
10 Yorumla
+1 yılSoru yanlış !!
Sevmeye ikna etmek diye bir şey yok.
Sevmek,( alışmak, hoşlanmak, duygularından etkilenmek, aynı duyguyu paylaşmak yakınlık duymak, yanında iyi hissetmek) beni severmisin diye bir şey yok. beni tanı belki seversin diye uğraşmakta yanlış. birakirsin akışına seninle yaşamaya baslayinca yüzü gülmeye başlayınca hep senin yanında olmaya çaba gosteriyorsa zaten seni sevmiştir.10 Yorumla
+1 yılSevdiği ve hoşlandığı şeyleri araştırıp kendime huy edinirim; aynı renkler aynı zevkler yediği yemekler gittiği mekanlar sevdiği insanları sevmeye ve gönlünü almaya çalışırım. Bunlardan uzak bir insan ise bende uzak dururum. Her şey'e ramen yinede inandıramassam sadece severim. Karşılıksız aşk'ı bile beni mutlu edebilir. Eğer seviyorsam ilk adımı ondan beklerim, ömrümün sonuna kadar... 😌
10 Yorumla
Sevmeye aşka güvenmeye inancı olmayan birini ikna edemezsiniz
Sadece var olduğunu gösterebilirsiniz
Ama sabır ister, Vefa ister
Herşeyden önce koşulsuz sevgi ister
Önce siz bilmelisiniz sevmeyi, korkularını kabul etmeyi
O birey sizden korkar sizi iter sizi sizden kaçar sonra zamanla alışır iyileşir ve sevmeye başlar.
Bi ihtimal
~ Her yangından sonra bahçede çiçek açar, yeter ki doğru zamanda bahar yetişsin.~10 YorumlaHoşlanmak, sevmek kolay şeyler zaten.
Eminim kimse "aşka inanmıyorum" deyip bir köşeye çekilmiyordur, ilişki deneyimlemeye devam ediyorlardır.
Aşka inanmamak daha çok filmlerde, masallarda öğretilen o büyüleyici, kusursuz ve sonsuz duygusal bağlar olabilir.
Her ilişkide kusurlar olur. İnsanlar sonsuz sadık ve güvenilir değildir. Bunları bilerek ilişkiye daha temkinli yaklaşmayı beraberinde getiriyor sadece bu düşünce.10 YorumlaHer konuda bundan bağımsız ise inançsız biridir. Sadece karşıt cins açısından olabiliyor. Çünkü geçmişte yaşanan olumsuz duygular karşıt cinse yönelik bir yitiklik olup bu konuda inancı kaybedebilir. Sevgiye inandırılırsa belki zamanla onu da aşar. Diğer türlü kalıplarına bağlı kalıp kör noktaya kendini itiyorsa ancak o zaman kendini bile sevmekten kaçar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılZoraki inanması mümkün değil bence kimsenin buna.. İçinden geliyorsa yürür bazı şeyler.. İçinden gelmiyorsa zaten benim söylememle bir anlamı kalmaz.. Kimseyi ikna etmek için harcayacak gücüm yok.. Yaşanacaksa zaten her iki taraf da istediği için yaşanır.. Keyifli geceler..
10 Yorumla Selamlar,
Bu konuda kesinlikle ısrarcı ve inatçı olmamak gerekiyor. Her şeyi akışına bırakıp o anı yaşamak lazım bana göre. Bırakalım kişiler birbirini rahat rahat tanısın. Aceleci olursan eğer büyük ihtimalle kendimizi rahat ifade edemeyiz ve yanlış anlaşılmalar olur. Zamana bırakmak en iyisi ve en güzeli. İlişkinin temeli çok daha sağlam ve ileriye dönük daha güzel olacağını düşünüyorum.10 Yorumla
+1 yılinanmıyorsa
ben ona inandırmak için uğraşmam
yüreğinden gelen sese kulak vermeyen birisine bunu öğretmek yorucu ve üzücü olabilir sonuçta..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşka inandırmak ile uğraşamam. Zaman kaybı olur. İsteyen istediğine inansın ya.
10 Yorumla Bunun için özel bir çaba sarfetmeye gerek yokk.. yaşayarak görür ve öğrenir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanın sevmesi için neden aşk bir gereksinim olarak görülüyor ki?
Ne yani, aşka inanmayanların sevgisi yalan mı bu bağlamda? Yanılgıdır bu!
İçinde sevilmeyi ve sevmeyi biriktirenler, aşıklardan daha iyi sever.20 Yorumla Edemezsiniz. Bu içten gelen bir şey. Kaldı ki inanmamakta haklı olabilir. İnsanların duygularını değiştiremez yönlendiremezsiniz. İnsanları kendi haline bırakın. Hem kendiniz için hem de onlar için en sağlıklısı olacaktır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı. Sevmeye ikna etmemm ben severim benim sevgimle aşka inanmiyorsa ya gercekten kati kalplidir ya da benim sevgimi hak etmiyordur bilmiyorum sevgi bu etkilenilmeai gerekir insani deggistirir diye dusunuyorum biliyorum hissediiyorum
10 Yorumla
+1 yılAşka inanmıyorum diyen birisi gerçekten öyle düşünmüyordur bence. Sadece bunu sözlü olarak söylüyordur, kalben söylemiyordur. Yani sevildiğini hissederse bir insan aşka inanmaya da başlayacaktır yeniden bence.
10 Yorumla
+1 yılOnu incitmeyerek, çok severek, ona şefkat göstererek, ilgi delisi yaparak, sonrada sıkılmasın🤔
14 Yorumla- +1 yıl
Sıkılabilir🤷
- +1 yıl
Yeterki iyileşsin ve hayata pozitif baksın, sevsin yeter ki, sonra benden sıkılsada olur ✅
- +1 yıl
Karşılıksız iyilik güzel birşey🙏
- +1 yıl
Bencede 🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Kimse görmek istemeyen biri kadar kör olamaz, tabi naparsanız yapın, ikileme kadar gelir ancak inanmaz, inanmak yerine çare aramak yerine inanmamak için bahaneler bulur
20 Yorumla
+1 yılkimseyi inandırmak için vakit harcayamam ya karşı tarafında gönüllü olması gerek. Biz de iyi şeyler yaşamadık ama geçmişin faturasını kimseye kesmiyoruz.
10 Yorumla
+1 yılAsk hormonal bi mesele, ve manipuleye acik, ama sevgi tercihtir, birini sevmeyi tercih edebilirsin ama asik olmayi secemezsin, ask guzel bisey degil zaten, neden asik olmak ister ki bi insan? Filmlerde gordugunuz seylerin yasanmasini beklerseniz, dogancuceloglunun dedigi cokkkk beklersiniz🤷♂️ ama sevgi bakidir...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kimseyi ikna etmek için uğraşmam. Sevmiyorsa sevmiyordur yapacak bir şey yok. Aşk ikna ile değil gönül ile olur. Ben kendim olmaya devam ederim sadece. Gerisi nasip kısmet.
10 Yorumla
+1 yılbence yapılacak olan şey hiçbir şeydir. Bu karşı kişiyle olan bir durum. İnanmıyorum diyorsa şu an aşık olmadığı içindir. ELbet biri onu aşka inandırır, tekrar aşık olur maalesef bu kii sen değilsin. Konu güven olsa zor da olsa çözüm bulunurdu,zamanla aşılırdı. Ama kimseden ne sevmesini bekleyebiliriz ne de sevmedi diye suçlayabilirz.
10 YorumlaYaşadığı acılardan dolayı aşktan nefret etmiş ve sende aşkı sevmeyi öğreteyim diyorsun ama gerçekten artık aşktan midesi bulanıyorsa edemezsin çünkü tekrar yaşanmayacağı ne malum sonuçta melek değiliz
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişkenlik gösterir. Eski sevgilimle 3 sene birlikte olduk o bana aşıktı ben değil ama isimlendiremediğim bir ilgim vardı. İyi kötü anılarımız oldu
12 Yorumla- +1 yıl
Sevmedigin birine 3 yil katlanmak zor olmadı mı sadece ilgi duymak yeter mi surdurmek icin
- +1 yıl
@naberbebeyiiiim Kısmen zorladı o benden ilgi istiyordu ben tatmin olmak istediklerimizi aldıktan sonra sıkıntı olmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu ancak zamanla olabilecek bir şey. İkilinin birbirlerine doğru çekilmesi, çok şey paylaşması ve aralarındaki güvenin sağlanması lazım.
10 Yorumla Ask tamamen vicudun salgiladigi hormonlar ile alakali oldugu icin, burada hormon bozuklugu var der hic ugrasmam 😌
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılInandiramazsiniz bu bir psikolojik sorundur bu sorunları aşmak için yaşadığı travmayı bilmeniz ve onu sevgi vs vs ile düzeltmeniz gerek
10 Yorumla
+1 yıl5 lafından birinde ben aşka inanmıyorum diyorsa kendini kandırıyodur.. karşısına çıkan ilk insana deliler gibi aşık olması muhtemeldir.
10 Yorumla
+1 yılKimseyi bir şeye inandırmam. Beni tanıyınca sevmek ister. İstemiyorsa sevmiyordur zaten. Ne uğraşacam
10 Yorumla
+1 yılAşka inanmıyorsa kendi meselesi buna kim ne yapabilir ki? Açıklanması neredeyse güç olan bir şeye ikna etmek zaman kaybı olurdu diye düşünüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Benim aska inancim yok. Sevmeye ikna edebilecek bir kadin gercekten benim icin cok degerli olur, ama öyle bir kadinda yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkna filan edemem aşka inanan biriyle çıkarım yola kimseyle uğraşacak vaktim yok
20 Yorumla
+1 yılAşk ikna ile olmaz. Sadece o an olur veya olmaz. Aşka inanmayan biri bile aşık olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi gösteririm, destek olurum.. Sonrası kendi kendine oluşur zaten..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılİkna edilmişlerle yola çıkılmaz, inananlarla yola çıkılır.
10 Yorumla
+1 yılbirtakım ritüellerle dermişim haha şaka şaka aman uğraşamam ya kendi haline bırakırım onu 🤷♀️🤪
10 Yorumla
+1 yılKimseyi bir şeye ikna etmek için çabalamam mizacımda yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşka kapım her zaman açık. Eskiden yaşadığım şeyler yüzünden asla önümü kapatmam. Her daim aktifim
10 Yorumla
+1 yılÖzverili olarak klişe laflar, siz erkekler hepiniz gibi başlayan körkütük laflar kullanmayarak
10 Yorumla
+1 yılBu konuşularak yapılabilecek bir şey değil sanırım tamamen hislerle alakalı
10 Yorumla
+1 yılSevmeye ikna etmek o kişiyi gerçekten severek, sevdiğini belli ederek olabilir.. O zaman inanır..
10 Yorumla
+1 yılEdemezsin davranışlarınla sevgisine layık olduğunu gösterirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılikna ile olmaz. istesen de istemesen de biri çıkar doğru yerde ve zamanda kapılır gidersin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. olaya şöyle açıdan bak birine karşı güvenin kırılsa tekrar o kişiye güvenebilir misin
10 Yorumla
+1 yılBen uğraşmam. Valla bunaldım. Sevmek isterse sever zaten.
10 Yorumla
+1 yılYani bu işler ikna ile olmaz. Kendi kendine gerçekleşir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİşte o zaman onun adı aşk olur. İlk önce bakarım nedeni nedir diye.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEdilmez. Şahsen ikna olmuyorum. Kimseye karşı güven, sevgi yok içimde. Heyecan bile yok.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bu tip durumlarda zamana bırakmak lazım herşeyi zaman en b. ktan ilaçtır ama her zaman doğru yolu bulmana sebep oluyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kaybettim o inanç geri gelir mi gelmez büyük ihtimal bir ömür yalnız :) napalım bizim kaderimiz de de bu varmış
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşka inanmamak gayet doğaldır. Kadın içi dolu cüzdandan başka bir şey sevmez. Cüzdanı boş olan da aşka inanmaz. Mevzu budur.
10 Yorumla
+1 yılBana aşık olunca tekrar inanmaya başlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBana gelecek olan hazır gelsin hiç uğraşamam
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle hevesi bitmiş birini ikna etmek çok zor
- +1 yıl
Kesinlikle balım 🌺
+1 yılçıkar gelir şimdi efendi erkeği tercih etmeyi tenezzül bile etmeyip erkekler ayni diye böğürenler kulübü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbana aşk ne demek anlatır misin?
18 Yorumla- +1 yıl
Aşk akılla değil kalple düşünmektir. Onsuz olmayı hayal dahi edince kalbine hançer gibi bir ağrı girmesi ve yutkunamamaktir. Adı dahi geçtiğinde gözlerinin ışıl ışıl olmasıdır. Ona karşı susuz birinin suya duyduğu gibi sürekli özlem ve heyecan halinde olmaktır. Tüm hayallerinin artık 2 kişilik olmasıdır aşk.
- +1 yıl
Aşk konusunda görüşüne saygı duyuyorum fakat ben senin gibi düşünmüyorum. Aklın rehberi aşk olmaz ise akıl yanlışa sapabilir. Akıldan bağımsız hareket eden aşk da istikâmetini kaybedebilir. Bu yüzden ikisi de birbirine muhtaç, birbirini dengeleyen kavramlardır.
- +1 yıl
Aşkta denge yoktur akıl karı da değildir zaten.🤷
- +1 yıl
sen hiç aşık oldun mu peki? :)
- +1 yıl
Elbette yoksa bu tanımı yapamazdım
- +1 yıl
ne oldu peki o aşka?
- +1 yıl
Bitti
- +1 yıl
adı geçtiğinde hala gözlerin doluyor mu?
- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne