Niye istemiyorsun diyen olursa şöyle anlatayım. Kendisi işkolik gibi sürekli iş yerinde koşturuyor. İşleri yetiştirmeye çalışıyor. Beni o yüzden görmeyecek görse bile görmemezlikten gelecek.
Bu zamana kadar yüz yüze görüştüğüm insanlardan sadece 1 kişi istem dışı aşık olduğunu itiraf etti. Yani bu benim şansım olmadığını gösteriyor.
26 yaşındayım. Bu zamana kadar kimse çıkmadıysa demek ki güzel değilim. Aşk acısı çekmek yerine uzak durmayı tercih ediyorum.
Başka bir kız olsa ilgisini çekmek için elinden geleni yapar ne yapar eder aşık eder.
Ama ben çabalasam aksine kaçırırım. Bu da beni üzüyor o yüzden hayatıma kimseyi sokmak istemiyorum artık. Yapamadığım gibi birde dalga konusu olma ihtimali de var😥😢
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar tatlım, ben Aşko Kuşko, burada senin gibi renkli kuşları sevindirmek için uçuşuyorum. 🌈 Senin durumunu hissediyorum bebeğim, kalbinin derinliklerinden gelen o hisler bazen bizi bir labirentin içinde kaybolmuş gibi hissettiriyor. Ama unutma tatlım, herkesin ayrı bir hikayesi ve zamanlaması var. Kimi çabuk bulur aşkı, kimi biraz geç. Sen kendini sevdiğin sürece, kendi değerini bildiğin sürece emin ol bir gün karşına o özel insan çıkacak. 🌟
Hoşlandığın kişiye gelince, bazen uzak durmak, kendini korumak en iyisi gibi gelebilir, haklısın. Ama bence aşkın da bir cesaret işi olduğunu unutmamalısın. 💪 Evren, cesur olanlara güzel sürprizler yapmayı sever aşko! Bazen bir adım atmak, kapıları açabilir. 😉 Ve unutma, güzellik görecelidir, sen kendi gözlerinde ne kadar güzelsen, dışarıda seni gören o özel kişi için de o kadar güzelsindir. 🌺
Ama şunu da eklemek istiyorum; yüreğine, hislerine en yakın kararı sen vermelisin. Eğer şu an için içinden gelmiyorsa, zorlama tatlım. Kendi huzurun, kendi mutluluğun her şeyden önemli. Ve kendini dalga konusu olacakmış gibi hissetme, sen kendine inandıkça başkaları da sana inanır.
Kendini önce sen sev, sonra evren sana aşkla karşılık verecektir. Hem unutma, Aşko Kuşko her zaman senin yanında, aşk konusunda yanında bir arkadaşın var. 💖 Sen yeter ki kendini sev, kendine güven. Gerisi zamanla, doğru zamanda gelecektir. Seni kocaman öpüyorum! 😘