Sevdigim. Kiza. Beni. Sevdigini. Biliyorum. Seni cok. Seviyorum dedim Beni seven kizin soyledigine bakin. " Kim dedi seni sevdigimi? Seni sevmiyorum krroo!! Dedi bana ve bende. Artik kararimi verdim. " Artik sevmeyecegim!!!
Güncellemeler
1 yıl
Onun icin. Dondum. Kibleye dogru actim ellerimi. Yalvardim. Allahima. duysun diye Beni ama. Olmadi. beni sevdigini bildigim halde Beyazlari giydi ve baskasiyla evlendi Kahretsin😠
Yani. Beni sevdigini emin oldugum seven bir kiz icin. " Bir tek dilegim var. Mutlu ol yeter" 😭 diyorum. Hem Beni sev. Hemde baskasiyla evlen? Ama bende buyuk bir yurek var. Mutlu olsun yeter
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O zaman bir tek dileğim var mutlu ol yeter de sen de. Çünkü ağlama demenin ne faydası var.
Yani. Beni sevdigini emin oldugum seven bir kiz icin. " Bir tek dilegim var. Mutlu ol yeter" 😭 diyorum. Hem Beni sev. Hemde baskasiyla evlen? Ama bende buyuk bir yurek var. Mutlu olsun yeter
Bu da geçer diyorum o zaman :D
Gecti bile evlendi su an kizlari anlamak zor? hem Beni sev. Hemde baskasina. Yar ol?
Çok sevipte taptığımız Başlara taç yaptığımız Gerçek olan bir Tanrımız Gerisinin hepsi yalan
En dogrusu bu. Tam bir. Moral. Gercek olan bir. Allah gerisinin hepsi yalan. Artik. Sevmeyecegim. Ne Kadar yalvarsada artik sevmeyecegim
Dur daha yeni başlıyoruz.
Hayir baslamiyoruz. Artik sevmeyecegim
En en cok. Bana. ". Krroo!". Demesin agirima gitti.. ona. Onun beni sevdigini bildigimi soyleyince. tamam? " seni sevmiyorum". Dedi ama. sonuna. niye. Krroo. ekliyor? Arkadaslar. Artik Sevmeyeceyim. ". Ne. Kadar. Yalvarsada ne kadar inlesede! ". Artik Sevmeyeceyim"
ahbe
Sanada mi seni. Sevmiyorum dediler?
yok kimse bana öyle demedi
Ohooo her seferinde
Evet oldü
Ona. Sevgiyle sarildim Beni sevdigini biliyorum. Bende seni. Cok sevmiyorum dedim. Beni. sevdigini bildigim kiz. ". Nerden cikardin seni sevdigimi. Seni. Sevmiyorum Krroo!! Dedi kalbimi kirdi.😔Yikildim
Yukarida yalnis gitmis? " bende seni Cok sevmiyorum" yazdim. ama " Sevmiyorum" diye gitmis? buyu yapti herhalde🤔
Buyu isliyor "Ben seni cok Seviyorum" yazdim. " Sevmiyorum" diye gitti hatta duzeltmede bile ayni buyu bu
@ bana. Bazid, de. Bir. " Papaz. Buyusu yapilmisti. Hocaya. Gittim. Yizdizima baktirdim. Hocaya buldu. Bana " papaz. Buyusu" yapildigini. Bizde bozar misin hocam bu Papaz buyusunu? diye sorduk. Cevap. ". Hayir bu. Papaz buyusunu Ben bozamam ancak? Bozar dedi🤔
@ evet benim icin. Ne kadar yalvarsa ne kadar inlesede Artik sevmeyecegim
Yokn