Bana ısmarladığın yemeği yerken "vayyy enayi malı en sevdiğim 😂hshshhs" demek yerine "kahveler ve tatlılar da benden" diyorsam seni sevmiyordumdur 😅jsjsjnsjwnsjsjsn

Bana ısmarladığın yemeği yerken "vayyy enayi malı en sevdiğim 😂hshshhs" demek yerine "kahveler ve tatlılar da benden" diyorsam seni sevmiyordumdur 😅jsjsjnsjwnsjsjsn

ş*refsiz, eşşek kelimelerini kullanmadığım insanı ya sevmiyorumdur ya da yaşı büyüktür saygısızlık yapmak istemiyorumdur.
Trip atmayıp susuyorsam sevmiyorumdur jjsjsj
Cevap
11Cevap
Başkasının adına konuşmak
Başkasının eşyasını kullanmak
sevmediğim şeyleri yapmam. içimden gelirse yaparım sadece
Gülmüyorsam o an, bilin ki gülesim yoktur. Gülsem de ya mecburiyetten ya da sinirden gülerim. Her şeyin bir yeri, bir zamanı var.
Neye gülmüyorsan şakaya mı? yoksa normal bir gülümseme mi? Birisi gülmüyorsa zaten gülesi yoktur diye değil mi farklı ne var ki 😅
Farkı çok. Genel olarak gülesim olmuyor bazen. O zaman tavır yaptığımı düşünüp ısrarla güldürmeye çalışınca biri, ya yalandan gülüyorum ya da sinirleniyorum.
Mesaj atmak olabilir sevdiğim insanlara bir şekilde kendimi hatırlatmayı onların iyi olup olmadığını sormayı ihmal etmem...
Ellemediğim insanı sevemiyorum. Bi mıncıklamam lazım
Temas bağımlılığı sjehsjhs o el değecekk bi' keree🤣
Ay benimde tikim falan var rahatsız oluyorum shhsjs ama diğer herkesi mıncıklayasım geliyor yanıyız 🤣🤪
Ben senin için gözüm kapalı ismarlarim bana enayi saf canım desen bile. Bunu bile bile yine yaparım
Ben enayi malını sataşmak için diyorum zaten kötü niyetle değil
Olsun desen bile diyorum işte seviyorum seni şapşal ♥️
Sataşmayıp sinir etmediğim insanı sevmiyorumdur net
Sataşıyorsam net seviyorumdur.
Her sey
Başarmamışsam yeterince istememişimdir
Lahmacun ısmarlıyorum ldls
Sabretmezsem, bilin ki sevmiyorumdur.
Espri yapmıyorsam, sevmiyorumdur
İlgili değilsem sevmiyormdr
Enseye tokat zaten yeni tıraş oldum..
Bir konuda israrci degilsem sevmiyorumdur