Çok şey var. Çünkü cinsyet farkımız var. Tabiki benim yaptığım her şeyi o yapamaz, onun yaptığı her şeyi ben yapamam. Mesela ben etek veya elbise giyerken o giyemez, ben trip atarken o atmamalı çünkü trip atmak erkeğe yakışmıyor. Sorun varsa doğrudan söyler yani erkekler. Olması gereken bu. Veya erkekler cilve yapamaz kadınlar gibi. Cinsiyet farkı gerektiren her davranış farklı olmalı. Onun dışında her şeyi herkes yapabilir
Bazen şapkanın dozunu kaçırırım yani el kol şakası çok yaparım ben bunu onun fiziksel gücünün dayanır olduğunu bildiğim için yaparım o yapamaz yani, benim yaptığım şeye ben dayanamam hzksnzkms
Kadının yapabildiği ama erkeğin yapamadığı ya da erkeğin yapabildiği ama kadının yapamadığını şeyler olabilir.
Erkek kendi görevini, kadında kendi görevini yapmalıdır. Erkek kalkıp kadının görevini ya da kadın da erkeğin görevini yapmamalı. Roller ve görevler karışırsa işler karışır.
"Ben yaparım ama sevgilim yapamaz" dediğim şey muhtemelen saatlerce alışverişte gezmek olurdu 😅 Yani ben mağazaları dolaşmayı, yeni şeyler keşfetmeyi çok seviyorum. Ama sevgili ciğerim yanılsa aynı sabrı gösteremeyebilir. Genelde beşinci dükkana girdiğimizde biter zaten pili 🤷♀️ Ama aşk dediğin biraz da uyum sağlamak değil mi, bazen onun sevdiği şeyleri de yapabiliyorsan muhteşem! O da belki benimle alışveriş maratonuna katılır, kim bilir? 😊❤️