Birilerine aşık olduklarında, en ufak bir tartışmada intihar düşünebilecek kadar ileri gidebilirler. 4 gün yemek yememek basit bir örnektir
"Senle de kavga edince hayata tutunacak dalım kalmaz" deyip intihar düşünmeleri normal
Neyse, iyi akşamlar
Sevilmek beraberinde başka sorumlulukları getiriyor. Herhangi ilişki türünde seven ve sevilen taraflar için dostluğun arkadaşlığın devamında bir çok ritüel ve fedakarlık gerektirir. Sevilmek istenmeyen insanlar daha çok bağlanmaktan korkan ya da hayatı daha bohem yaşayan insanlardır...
Ben kendi adıma tanısan seversin diyenlerdenim. Tanımak ya da tanıtmak içinse şans vermek gerek. İnsan ilişkilerinden yorulmuş kişilikler de tanınmak ya da sevilmek istemeyebilir ki bu da çok normal bir durum değil.
Tanisan sevmezsin diyenlerden degilim.Bilakis.
Bence her insanin bir sansi olmali taninmak icin sevilmek icin,keza sevmek icin de.
Öyle insanlari, o psikolojiyi anlamak illa ki zor...Ama bir insanin öylesine bir tepki icerisinde
olacagini hic sanmiyorum.Ben yine de herkes tanimaya degerdir diye düsünüyorum.
Bunun biraz riskli olabilecegini bilsem de böyle düsünüyorum.
insanın gönlünü bir deniz gibi düşün...
her ayrılıkta, her hakaret de, her başarısızlıkta, her sevişte o denizden buz dağlarının çıktığını düşün...
işte bir insan ancak böyle sevilmeyeceğini düşünür... kendini sevmenin eziyet olacağını düşünür...
çaresi yok mu dersen var:
o buzdağlarını eritecek güneş gibi bir sevgi... evet aynen öyle... güneş gibi...
Atalarımızın lafı var. Dışarıdan geldim yeşil türbe içeri girdim estağfirullah tövbe. Yani dış görünüşü aşık edebilir ama karakterin kirli bir yapısı vardır bir tanısan buz gibi soğursun yani. Öyle söyleyeyim.
Cevap
3Cevap
Yuh aynen beni anlatmışsın ya. Ama gerçekten ben böyle hissediyorum sevilecek bir tarafım yok ki orta güzellikte kötü davranışlı başarısız bir kızım yani. Ailem bile beni nasıl sever diye şaşarım hep ve onların bile beni sevmemesini isterim. çünkü gerçekten layık değilim sevilmeye
valla bende "tanısan sevmezsin" diyenlerdenim. sevgil ilişkilerinde değil sadece arkadaş ilişkilerinde de çok kazık yedim ortada bırakıldım. herkesin ağzında "seni asla bırakmicam" lafı dolanıyo. söyle yap göster bırakmıycağını. söyleyip gidiyosunuz çünkü. bende tanısan sevmezsin diyorum o yüzden belkide..
Şahsen en güzelinin sevildiğini de sevilmediğini de umursamamak olduğunu düşünenlerdenim. herkes bir şekilde sevilmek ister birileri tarafından. Ama bugün seviyorum diyip yanına yaklaşanların yarınki niyetini bilemezsin.
bana yakın bisoru..teşekkürler..evet ben tam da anlattığın gibi düşünüyorum ve hissediyrm..çok yakıneden iyi kötü yönlerimi bilsen beni sevmezdinnn
bu ne peki?
haklısın.ama ben seni daha önceden hatırlıyorum burdan
zaten çok diyaloğumuz olmadı..ben nickinizi ve az çok karakterinizi hatırlıyorum..başka nicklerrim de vardı benim
dün evlilikle alakalı soru yüzünden sinir oldm sana..evli değilim bir fikrim olamaz demştn ama başka evlilikle ilgili soruda yorumunu görnce seni eklemekle hata yaptğmı anladım..sende meraklı değilsn zaten.listende boşuna kalabalık etmemek için sildm
sonuçta soru başlığı aynıydı..içeriğe çok bakma gereği duymadım..bakış açılarımız farklı belli..boşuna kalabalık etmedim bende.istediğiniz de bu değil miydi zaten
peki sorun yok o halde.kusura bakmayın 1 günde olsa listenize kalabalık ettiğim için
sizede
sadece kendi sorumluluğu alabilen kişilerin ettiği sözler sanırım...insanlara kendimi tanıtmaktan ve tanımaktan mutlu olan biriyim,kişilerin hayatına renk katmaktan da ,yoksa bu dünya nın bir anlamı olur muydu...
Evet, "tanısan sevmezsin"
Her yerde bangır bangır belirtirim zaten.
Bu bi' uyarıdır, karşı tarafın iyiliğini düşünüyorum.
Sonra gelip bana bıdı bıdı yapmasın kimse.
"Baştan böyle böyle dedim, sen de onayladın"
Faydasını çok görüyorum, öneririm.
insanlar sevdiklerinden emin olabilirler ama sevildiklerinden asla emin olamazlar.. burdan hareketle böyle düşüncelerde çıkabiliyor... ama bu düşünce çok aşırı uç oluyor... çok aşırı gereksiz yani..
Tanıdığına sevdiğine pişman eden insan sözüne benziyor.
Yok be sevilecek bi' kızım ben.
B.ktan huylarım var, doğru.
Olsun ama, iyiyim iyi.
Geçen sene söylüyordum; "Tanısan sen de sevmezsin" . Sonra baktım çok dillere düştü, sildim. Daha sevilesi oldum sanırım.
Keskin yerlerimi yumuşatmam lazım.
demekki bir bildikleri var D:
İvet o benim.diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar