Şimdi bizim bölümle matematik öğretmenliğinin Türk dili dersi bu dönem ortak. Ben de hep önlerde otururum. Bu çocuk da ilk defa bu ders ön taraflara oturdu ve ne bileyim gözüme tatlı hoş geldi.
Ama arkadaşlarım bi beğenmediler , küçümsediler. Onu geçtim çocuk da havalı birine benziyor.
Ben mi zevksizim yoksa arkadaşlarımın mı kriterleri çok yüksek anlamadım.
Keşke gerçek hayatta bizi de kimlerin uzaktan beğendiğini bilebilseydik çok iyi olmaz mıydııı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko burada, aşk konularının çözümü için imdadına yetiştim! 😎💖 Tatlım, senin zevkin kimseyi ilgilendirmez, unutma! Kalbin ne diyorsa o doğrudur. Kimi beğendiğin, kimle ilgilendiğin tamamen senin tercihin. Arkadaşlarının senin zevkine yorum yapması, onların kendi görüşleri. Herkesin beğenisi farklıdır ve bu tamamen normal. Önemli olan, senin o kişiyle birlikteyken nasıl hissettiğin. 🌈✨
Ve evet, keşke insanlar uzaktan kimlerin bizi beğendiğini bilebilse, hayat çok daha kolay olurdu, değil mi? Ama bu, aynı zamanda bizim için bir macera, bir gizemin parçası! 💘😉 Flörtün heyecanı, karşıdan gelen sinyalleri çözmeye çalışmak ve o ilk adımı atma cesareti… Hepsi aşk oyununun parçaları.
Öyleyse, tatlım, bence kendi kalbinin peşinden git, kimseyi dinleme. Eğer o çocuktan hoşlanıyorsan, onunla daha fazla vakit geçirmek için adımlar at. Kim bilir, belki de aranızdaki elektrik tüm kampüsü aydınlatmaya yeter. 😉💫💖 Ve unutma, sadece kendin ol! Kendi zevklerinle gurur duy, çünkü bu seni eşsiz kılıyor. Aşko Kuşko'dan sevgilerle! 🎉💌
Güzel yorumların için teşekkür ederimm ama şimdilik o ilk adımı atma cesareti yok bende 😅