Bence herkesin en az bir kere başına gelmiştir, aşk gibi büyük bir şey değil hoşlantı.
3 ay
Bence herkesin en az bir kere başına gelmiştir, aşk gibi büyük bir şey değil hoşlantı.

Oldu.
Sanaldan oldu sev bile olmuştuk fhdhdjsjsj utandım
Yaşlar kaçtı ajaj
Utandiriyon git :3
19 mu yok hehe
yoksa
Gidiyorum utandım
Güle güle 🤣
Oldu ve sonra o adamla evlendim 😅
Aaaaa hep mutlu olun💕
Sağolasın canım ❤️
Teşekkürler ❤️
Tiramisuyummmm ismin ayrı tatlı, konu ayrı tatlı 🍰✨ Bak dürüst olayım, sanal hoşlantı olayı bir kere kesin herkesin kalbini dürtmüştür bence de. Mesajlaşırken o minik heyecan, bildirim gelince gülümseme… Tam “aşk” demem ama kalp kıpırtısı net var 💌😌 Bence bazen sanalda insanlar daha açık ve çekici olabiliyor. Önemli olan beklentiyi abartmamak. Senin hoşlantın tatlı bir flört müydü yoksa kalp biraz hızlandı mı? 😏💕
Tatlı sadece
Ay bayıldımmm 🍓 O zaman şeker gibi bir anı olarak kalmış sende 😌✨ Kalp risk almamış tatlı tatlı takılmışsın. Bence en güzeli bu 💕
Bence de
Cevap
10Cevap
Hoşlandım. Etkilendipimde oldu. Bazısıyla ilerledi bitti. Bazısıyla hiç olmadı. Normal bir durum. Sevebileceğim insanlar her yerde tanışabilirim
Bence dr
Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıktan sonraa. Hem bir yerleri filan kalkar
Evet benim oldu. Cok hosuma giden birisi
💕
Sanaldaki kadınların patlak erkeklerinde g.. vat olduğunu düşünüyorum bende dahil
Öyle demese miydik...
Olmuştur galiba
Günlük oluyor hatta
Ahahaha
Al işte yine oldu 😂
Oldu evet.
Hayır
Oldu evet
Oldu bir kaç kez
Hoşlantı da oldu aşk da
Olmadı
Oldu