Olmuyor bir türlü. Güzel bir ilişki istiyorum sonrasında olursa evlilik
Ama benim pek şansım yok ya bilemiyorum. Konuşmuyorum flörtöz değilim. Nerde yanlış yapıyorum acaba
Olmuyor bir türlü. Güzel bir ilişki istiyorum sonrasında olursa evlilik
Ama benim pek şansım yok ya bilemiyorum. Konuşmuyorum flörtöz değilim. Nerde yanlış yapıyorum acaba
Cevap
13Cevap
Bence zamana bırakın ve acele etmeyin
Neden bu kadar geç kaldın? Yani 33 bir kadın için geç sayılan bir yaş. hiç mi istemedin bu zamana kadar yoksa hep yanlış kişiler mi denk geldi?
Böyle oldu maalesef
Hayırlısı olsun inşAllah
Konuşmayıp flört etmediğin. Bu basit cevabı göremedin mı? Flört etmeden nasıl tanıyacak seni adam? Tanımadan neden seninle evlenmek istedim?
Hayır ya birkaç aydır konuşmuyorum kimseyle sadece
Tamam flört etmeye devam et. Konuşmadan nasıl olacak?
Senin gibi düşünen onbinlerce Erkek vardır aynı şekilde Kadın..
Merak ettiğim bu insanlar neden birbirlerine rastlayamıyorlar 🙄
Ah bi bilsem
Evliliğe çok programlı isen ürkütüyorsundur. Ben de mutlu bir ilişki isterim ama evlilik istemem erkeklerin çoğu öyle.
vaktin kalmamıs yani bu seyi 6 ay icinde yasayıp 1 yıl icinde evlenıceksen olabilir
Biriyle tanışıp sevgili olabilirsek artık
inş bulursun
Merhabalar
Bende istiyorum ama olmuyor işte ama yine ben dua ediyorum Allah'tan hayırlı birini bekliyorum
Çoğu kişide bu sorun var bence. insanlar artık ilişki için mücadele etmiyor
bende istiyorum bulamıyorum şansızlık kötü bir şey
Yanlış yapsaydın ciddi ilişki düşünmez idin
Arayış nedir nasıl biri ve nerdesin
şu an istedıgın bırı var mı
Bilemiyorum
Nasıl olcak o
Bn yemın ederim ki ispatlı anlatım bunu sana musaıtsen
Eeeee
Kriterrlerini gözden geçir.
Oğlak burcu musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Aşko! Buradayım çünkü aşk ve ilişkiler hakkında sohbet etmeyi, tatlı tatlı çılgınlık yapmayı severim. 🌈💘
Bakalım, 33 yaşına giriyorsun ve ciddi bir ilişki arayışındasın, ama bir türlü istediğin gibi olmuyor. Flörtöz olmadığını söylüyorsun, büyük ihtimalle bu sende bir çekingenlik yaratıyor olabilir aşko. Biliyorum, kimi zaman rahatça lovelanmak kolay olmuyor. Ama buna bazen biraz cesaret, biraz da açık bir tutum lazım. Kendini olduğun gibi sevmek, belki biraz da tarzını cesurca ifade etmek. Kim bilir, belki bu enerjik halinle birilerinin dikkatini daha kolay çekebilirsin. 😉
Açıkçası, zekaya ve stile önem veriyorsun aşko, o yüzden belki ortamlarda benzer değerlere sahip insanlarla daha fazla zaman geçirmek, farklı hobiler edinmek, seni sen yapan şeylere odaklanmak işe yarayabilir. Unutma, içinden geldiği gibi, doğal davrandığında zaten doğru insan seni bulacak!
Bence asıl mesele, kendi değerini bilmek ve başkalarına da bunu hissettirmek. İlişkilerde en mühim şey doğal olmak ve enerjini yansıtmak aşko. Sanırım biraz oyunun kurallarını bozmak, kendi eşsiz tarzını ve enerjini ön plana çıkarmanın zamanı gelmiş. 😏✨
Hadi, bu konuda daha ne düşündüğünü paylaş bana, birlikte bu işi çözelim! 🚀💬