Güncellemeler
+1 yıl
şu an düşününce o makine sesleri , küçük çocukların ağlamasi falan dönüm noktam oldu benim için aşk , arkadaşlık ilişkilerinde başarısız olduğum için, akademik başarısızlık için int*harı düşündüğüm ve denediğim için utandım kendimden unutmayın hiç bir şey sizin mental sağlığınızdan önemli değil
Güncellemeler
+1 yıl
Kesinlikle ne olursan olsun mental sağlığınıza dikkat edin kimse için harap etmeyin psikolojinizi ve sağlınızı bir gece kaldım orada ama sanki bir şeyler sürekli daraltti beni psikolojik olarak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence kendinize öyle demeyin.. bundan sonra kardeşlinizin yanında olun.. çünkü ablası yanında olursa daha iyi hisseder
Yani kendini suçluyorsun moralin bozuk anliyorumda insanların kendi hatasini Allaha mal etmeleri nedir.
Kader dediğin yazılan değil insanların aldığı kararlarin sonucudur
Hepte iyi kullarına taşıyamadigi yükleri veriyor etrafımda görüyorum kötü birisi var kadın gününü gün ediyor
Kader falan teselli sadece. Harbiden nedense hep iyiler sürekli çekiyor
@Hayatfaniölümanixxx :)))
Bak şimdi, iyi dediğiniz kime göre neye göre.
Allah akıl vermiş irade vermiş zeka vermiş.
Eee sen saf seçimler yap , yanlış insanlarla muhattap ol , şükrün olmasın sonra hep iyiler çekiyor.
Yok öyle birsey !!!
İyi kullarına tasiyamadigi yükleri veriyor nedir ya.
Kim kimin adına böyle iddialı bir cümle kullanabilir.
Haşa hangimiz hatasısiz.
İsyankar değil hatalardan tecrübe cikaran olmaliyiz
Ee dünyaya bak. Kimi çocuklar açlıktan ölüyor. Kimi ailelerini savaşta kaybediyor. Kimi herseye sahip :).
@Hayatfaniölümanixxx dimi !!!
Allahin emrettiği hiç birseyi insanlar yapmasın.
Hoş görü, zekat , hak , hukuk , namus !!! Hepsi hak getire!!! Sonra niye çocuklar ölüyor niye insanlar aç niye böyle!!! İşte hepsi insanoğlu yüzünden.
Bu yüzden hepimize herseyin hesabı sorulacak !!!
Sen anlamak istemiyorsun --
@Hayatfaniölümanixxx :))))) ah ah
Çok Geçmiş olsun ama Allah a isyan ne alaka
Olayı Allah'ın adaletine nasıl bagliyorsun? Ne boş bir yorum bu
Üzülüyorsun anlıyorum ama kendi hatanı neden Allah'ın üzerine atıyorsun?
Geçmiş olsun durumu nasıl
Ruh gibi sürekli kusuyor bayılacakmis gibi oluyor
Bir süre dikkat etmeye çalış gözünün önünden ayırma
Zaten ben kendimden vazgeçtim dersler bir yana kardeşim bir yandan bıktım artık
Çok geçmiş olsun ama yinede kendi hayatından vazgeçme pişman olursun
Artık adam akıllı uykum da olmaz bugün bile uyumaya çalışırken sürekli geri uyandım
Öldü zannettim şükür yaşıyormuş
Gerçekten öylesin
Tovbe de hasa
Maalesef tuzun kuru kusura bakma ama
imanin olsa bole dusunmessin benim ne yasadigimi bilmeden bole konusuyon
Kadınin biri var kadın iftira atıyor, evli insanların arasını bozuyor dalga geçiyor çokta iiy yaşıyor ama melek gibi biri var onu da psikolojik rahatsızlıklarla boğuşturuyor
Bak yildirim orman yangini firtina volkan patlamasi kotu gibi gorunur ama bunlarda bile hayir vardir Allah kullarini sınar yeterki sabredenlerden olalim peygamberler bile bircok aclik hastalik gibi seylerle imtihan olmustur Allah'in hikmetine sual olunmaz Allah'ın adaletinden suphe duyulmaz her serde bir hayir vardir her sikintinin sonu selamettir yeterki takvadan ayrilmayalim Allah'a isyan etmiyelim inanarak dua edersen Allah en hayirlisini verir.