birini sevmiştim ama kendisi aşırı yalancı manipulator birisi çıktı. Sevgimi hak etmediği gibi beni de çok üzdü. Surekli aklıma geliyor bu meseleyi unutamıyorum
Uzun süredir işsiz olduğum için kpssye çalışmaya karar verdim ama bu durum sınava çalışırken odaklanmama engel oluyor nasıl duzelip ders çalışcam ben.((
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şunu düşün öyle birisi senin sevgini üzülmeni hak ediyor mu? Sınavların gelecegin icin önemli ve kariyerin kalıcı olucak ama onun acısı bi kaç ay sonra gecicek bu sürecte kariyerin icin sınavına odaklan umarım seni hakeden bi adam da karsına cıkar ve mutlu olursun
Teşekkür ederim çok haklısın ❤️
Değerli oldugunu unutma olur mu kimse ailenden ve senden kıymetli degil
Yaaa çok tatlısın teşekkür ederim. 🤗
Rica ederim canım 🤗
Yeni mi bitti :(
2 ay olacak 😞
Aslında biraz zaman da geçmiş üzerinden. Peki yeni mi ders çalışmaya başlıyorsun?
Çalışıyordum ama düzenli çalışmaya bu 2 ayda başladım onda da sürekli aklıma kırılan hayallerkm güvenim geliyor 🥲
4 yıllık ilişkim bitti birkaç gün önce ve hiçbir sebep yokken, seni çok iyi anlıyorum ama zihni başka şeylerle meşgul edip kendini derse vermeyi denedin mi örneğin sevdiğin bir dersle güne başlamayı. Bu arada ben de kpss çalışıyorum :')
Bak mesela video izliyorum sonra hoca bir şey diyor onun dediği yaptığı bir sey aklıma geliyor tüm odak gidiyor 🥲 demek sen de... sen calisabiliyor musun aklına geliyor mu? Çok geçmiş olsun 😞
Alanın ne peki? Çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun :') güzel şeyler akla gelir ve mutsuz eder geçmişi hatırlatır ama ben çok yeni olmasına rağmen ders çalışmaya çalışıyorum ve evet ortalama 5 saat kadar çalışıyorum şu an. Bu olaydan önce daha çoktu ama arttırmaya çalışıyorum. Ve şunu söylemeliyim ki kendime hep şunu dedim sınavdan sonra bu aşk acısı yanımızda olmayacak sınavdan sonra sınav sonuçlarıyla baş başa kalıcaz. Geçici bir durum için hayatımızı bu denli etkileyen bir sınavı zayi etmemek gerek diye düşünüyorum.
Öğretmenlik senin ne? o kadar haklısın ki ❤️ Temmuz Ağustos geldiginde o kişiler yanımizda olmadığı gibi acısını da unutacagiz geriye sadece boşa kalan zamanlar kalacak. en azından geleceğimiz için cabalamaliyiz. umarım her şey gönlünce olur 🫶🏻🌸
Benim de Türkçe öğretmenliği, senin peki? Kesinlikle öyle kapanan her kapı sonrası yenisi açılacaktır. Şu sınavı halledip atanınca artık ona ihtiyacın olmadığını göreceksin. Çok teşekkür ederim inşallah senin de her şey gönlünce olur💗 sınav senesi böyle olaylar can sıkıcı ama kendimize yaslanıp dik durmalıyız 🫂
Edebiyat 🍁 Kesinlikle herkes ve her şey geçici 👍🏻 bir insan kendisini dusunmuyorsa hiç kimse onu düşünmez önce kendimiz onemsemeliyiz ve yaralarımızı sarmaliyiz 🥰 inşallah istediğin siralamayi yapar ekonomik özgürlüğünü alırsın iyi geceler 🤗
Kardeş branşlar :) umarım kendini daha iyi hissediyorsundur ve inşallah bir an önce bu düşünceleri unutur ve olması gerekeni yaparsın seni tanımıyorum ama yapacağına inanıyorum sen de inan sınava odaklan. Çok teşekkür ederim sen de inşallah istediğin başarıyı yakalarsın iyi geceler 💖
Yas kaçç
24