AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sakin ama sakin canina kiyma. Ayni yollardan Ben de gectim zamaninda ve sana verebilecegim Tek tavsiye bu. Imkanin varsa profesyonel bir yardim al. Alamiyorsan kendini zorlayarak evden disariya at ve yuru, sadece yuru. Terapi niteligi tasiyor yuruyus, bana cok iyi gelirdi.
Dertlesmek istersen buradayim, cekinmeden yazabilirsin.
İnançlk biri olmasam dediğini yapmıştım Allaha sığınıyorum ondan şstiyorum herşeyi yapcsk bir şey yok sabretmeyr çalışıyorum
Saçmalama. Öz kıyım kadar kötü bir şey yok bu dünyada. Değmez sonucuna.
al benden de o kadar, aylardır kalbim ciğerim sökülüyor
Sebep
@Vergimukellefi Ciddi ilişkim de ayrılığa kadar geldik, devam ediyoruz ama sallantıdayız
Sallanıyorsanız yıkılmadan bitirin derim niye dersen maraş depremini örnek alabilirsin ilk sallantıda 5 ev yıkıldıysa ikincide 1000 ev yıkıldı
@Vergimukellefi Haklıısn. Şöyle diyim. Barışalı 1 ay oldu ve her geçen gün biraz daha iyi oluyoruz. 2 hafta içindede onu görmeye gideceğim nasipse gönlünü almak için. Düzelir miyiz tam olarak bilmiyorum. Sevgisini hissettiriyor yine ama bazen değil. Yarı yolda bırakılmaktan korkuyorum kanka
Yarı yolda kalıyomuş gibi düşünme olmuyosa olmuyodur sen yolunda git eşlik etmek isteyen buyursun
@Vergimukellefi evet bende her zaman o kafadayım ama onun kalbini ben kırdım o yüzden gitti diye kendimi suçlayacağım kesin bu da bana en kötü 1 yıl depresyona davetiye çıkarıyor. Sonra da sevmese giderdi başta söyledin ona net olmasını diye aklıma getiriyorum ama... 1 ay oldu işte barışalı hatta geçti. Bu sebepten giderse kendimi çok suçlamalı mıyım
Kendini suçlayacak 1 yıl depresyona girecek bi durum bu hayatta yok eğer ölüm olmadıysa olursa olur olmazsa olmaz kasma bu kadar
@Vergimukellefi öyle tabi de beni sevdiğini yürekten hissettiren biriydi. Karakteri olsun yapısı olsun çevresi olsun çok uyumluyduk. Şu devirde iyi denk gelmiştik. Gerçekten seven biri gider mi? Belki gitmek zorunda kalanlar olur onu bilemem ama ben çabalıyorum?
Madem öyleydi nolduda gidiyor anlayamadım
@Vergimukellefi İşte öfke problemim varmış. Sinirliyken karşındakinin sevgilim olduğunu hatırlamıyormuşum. Dedim söz verdim hassas olacağım diye. Ki öyle de yapıyorum artık bunaltmıyorum da çocuğu ama, bilmiyorum yani bende çok şaşırdım üzüldüm 7 kilo verdim resmen
Takip ette yazayım sana
Hayrola neden bunaldın ki?
Birileriyle dertleş derim
Havadan bence hayat yaşamaya değer
Başına ne geldi acaba böyle düşünüyorsun
İş yok, kredi borçlarım birikti, ailemle aram 💩 gibi. Hayata karşı tutunacak bir dalım kalmadı psikolojim tamamen bozuldu
Ben deprem atlattım evim yok arkadaşlarım öldü çadırda yaşıyorum bence haline şükretmelisin
Sebep
Tanışmak ister misin
ibadet et