Nişanlımla İnstagramdan tanıştık o Gümüşhanenin Şiran ilçesinde ben ise Eskişehirde yaşıyorum bir yıl uzaktan görüştük ve bir yıl sonunda aileme biriyle konuştuğumu istemeye geleceklerini söyledim ailem başta ısrar etti sonra benim üzüldüğümü görünce kabul ettiler ve verdiler istemeden bir ay sonra nişan oldu 25 Ocak 2020 de sonra nişanlıma ısrarla Haziran ayında gelmesini söyledim ve Haziran 2020 de geldi bir hafta gezdik falan ondan sonra gel gezelim seni özlüyorum dedim o ara işsizdi işim olmadığı için param yok gelemem dedi öyle bir yıl geçti biz hep görüntülü konuştuk akşamlari görüntülü aradı her gün böyle bir yıl geçti ondan sonra işe girdi dedim işe girdin bana altın yap ya da ev eşyası bir şeyler al bak ben de çeyizime alıyorum sen hiçbir şey ne benim için ne evlilik için almıyorsun dedim dedi ki borclarimiz var kardeşim evlendi sana altın falan alamam eşyayı da evlenirken iyi kötü elbet bir şey olur dedi ben bu duruma çok üzüldüm ben 2021 in haziraninda okuldan mezun oldum biz hala uzaktan ararsa görüntülü konuşuyoruz ondan sonra bana okulun bitti artık evlenelim dedi bende ben ilçede yaşamak istemiyorum beraber Eskişehirde yaşayalım dedim işte o da ben oraya geleyim ama işim yok falan dedi sonra gelmedi 2022 oldu Ocak ayinda annesi ve babası Gümüşhane'den İstanbul'daki kızlarına uğramışlardır dönerken bize de uğradılar Eskişehire gelip konuştular annesi ve babası bizim maddi olarak durumumuz iyi değil küçük oğlana düğün yaptık dedi o gelinine tek taraflı düğün yaptıklar kız kaçtı salonu yatak odasını beyaz eşyayı her evin eşyasını bunlar aldı bizim maddi durumumuz iyi değil altın falan eşya falan yapamadık şimdiye kadar yapacak halimizde yok olursa olsun olmazsa olmasın dediler bende üzüldüm sonra Instagram'da işte borsaciymis güya bir dolandiriciya inandım paramda yoktu Nisan 'da bana taktıkları takı setini bozdurdum daha fazla kazanır hemen yerine koyarım diye sonra tabi koyamadim sonra bunu onlara anlattım beni terk etti ayrıldı hatta benim satıp dolandırıcıya kaptirdim diye numara yaptığımi söyledi annesi ve babası sonra bir ay geçti 2022 nin Mart ayında ayrılmıştı Nisan 'da barışmak istediğini söyledi ben de beni çok uzdugunu ama hatalı olduğumu altınlara dokunmamam gerektiğini söyledim affettim sonra şimdi konuşuyoruz ama babam ve annem istemiyorlar babama dedim asla olmaz dedi bizde 2022 nişandan beri kendi kendimize konuşuyoruz babasi da arada nasılsın kızım falan diye arıyor ama böyle nasıl olacak kendimi çok kötü hissediyorum hala bana babamın emeklisini yatırdık onu ödüyorum param yok yanına gelecek nasıl evleneceğiz diyorum evleniriz diyor ben kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım
Kendimi çok kötü hissediyorum nasıl iyi olabilirim?

En İyi Cevap