Acaba eşimde ona mi vakti bakiyprda kızda eşime bakiyor bilemedim. Sanki 2 kez eşimde bi önceden gittiğimizde bakmişti gibime geldi ama bilemedim en değilim. Eşime bugin dedim farkinda bile değilim bana baktiğinin haksızlık yapma bana lütfen diyor okadar iyim sana karşi dedi. Ama kafami meşgul etti işte demekki benim eşimde bakiyor gibime geldi ki kızda ona bakiyor.
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öküzün trene baktığı gibi bakıyor orada onu bozmak isterdim senin yerinde olsam
Esin bakmasa o bakmaz suç esinde
İşte bende öyle düşünüyorum ama eşim halsizlik yapiyprsun bana diyor okadar iyim sana diyor neden böyle yapiyorsun diyor ben bana baktiğinin farkında bile değilim diyor
Söyle ozaman niye bakiyprsun kocama diye azarla dedi birde kocam bana
Ne diyecekki baktimmi diyecek tabiki inkar edecek
Bugiün bakmadi gördüm yani ama tuaf gibi geldi bilemedim belki abartiyormuyum diye düşünüyorum
Senden güzel ve seksisimi
Hayir asla değil 😂
Keske gizli olmasaydin konusurduk
Ben sana istek arttım
Mesaj kutun kapali ama
Kuruntu yapıp adamı soğutma kendinden
İşte emin olamadim ya büyük yemin de etti eşim
Eşin bimdemj çalışıyor
Yok hayir kiz orada calişiyor benimkini görünce bi değişik bakip duruyor benimkine
Sizde gitmeyin oraya
Bir kez de kiz erkek calişanla yerde patatesleri diziyordu eşimde kafasini kaldirip arkaya koca doğru bakti ama eşime dedim yok diyor.. bir kez de kiz kasaya geldi orada da eşim ona doğru bakti sanki bilemedim ama bugin de a101 e girdik çok ilgiliydi yürürken de sonra BİM de kazı benim arkamdaydı yanımda bile durmadi eşim kasaya gidimmi dedi sonra kasaya durduk gazoz alim birde dedi önümde ki adamsan gördüm dedi kozda o taraftaydı acaba kuzu görmek için mi gitmek istedi bebek gerek yok dedim gitmedi
Vallahi kız için gidiyorsa bidaha onu öyle yerlere sokma sakın
Yok işte eşim hiç demez bime gidelim diye kendi de gitmez aslimda ama kiz eşime bakiyor bence eşimde bakti veya bakiyor ki kızda bakiyor
Ozaman götürme eşini sadece kendin git
Sence eşim de mi bakiyor veya bakti da kiz da eşime bakiyor
Kız ona bakarsa eşinizin tuhafına gitmiştir biri bana bakarsa bense bakiyorum çünkü eğer öyle bir şey olsa eşiniz sizden önce bime giderdi
Evet doğru diyorsun eşim kendiliğinden gitmez asla hatta bazen ben kapının önünde bekliyim sen hemen al gel der
İşte bende şey düşündüm kıza eşim bakti o yüzden kozda eşime bakiyor sonuçta bi kozda erkek bakandan bakmaz diye düşünürdük
Sen ne diyon teyze ya
Ne teyze si ya
Evli olduğunu bilmiyodur
Aşko bebeğimiz var kaç kez beraber gidiyoruz eşimle benide gördü
Anladim cokmu suzuyo
Kizı diyorsan hayir ama bakiyor yani
boş ver o zaman sen kıskancsın belli
Evet ben çok kıskancim işte acaba benim eşim de kiza mi bakti bakiyor da kozda eşime bakiyor diye düşünüyorum
Yaş kaç
27
Seninki doğal kiskancklik
Galiba ama işte acaba benimki de bakiyor da kızda o yüzden mi bakiyor
Yemin etmiş esin
Aynen ama nebilim bazen yalan yerelde yemin ediyor du gerçi bu sefer kendiliğinden yemin etti
Çok usteleme
Bak bak doyamadim
Sence abartiyoeumutum veya yalniş düşünüyorum muyum. Kiz eşime bakiyor bence eşimde bakti veya bakiyor ki kızda eşime bakiyor
Bakma dokunma kim dokunduysa sana ona git
Anlamadim ,, bir soru sordum
Bende şarkı söylüyordum bakma sen onlara evliye bakan yolludur😃
Dime banada öyle geldi koza bak ya kocama bakip duruyor. Birde şey düşündüm ben acaba benim kocam mi bakti bakiyprda kızda o yüzden bakiyor böyle kurgu girdi aklıma birde kasaya durduk bizim önümüzdeki gazoz almiş benim kocam da bende gazoz alimmi dedi önümdeki adamdan gördüm dedi o kız da o taraftaydı bende gerek yok dedim oda tamam dedi gitmedi almaya sence kocam da bakiyormudur. Ama kocam baksa bile sonuçta evli kız hiç bakmaz
İnşallah kocan adamdır
Yani şöyle bir kaç kez daha mevzu oldu kaynanamlar ablalari eşimin hiç karı kozla işi olmadi dediler abarttiğimi diyorlar işte kaynanamda kaz kez kiz gösterdim senden önce hiç alakasi olmadi kimseyede bakamzdi kimseden laf gelmedi dedi
Anladım
Sen ne yorsun bi erkek olarak
Bişey diyemem dedikodu günah
Fikrini söyle sadece ve
Olmsz