Arkadaşlar konu kizi var sanki eşim ondan hoşaniyor gibi?

Eşime dedim bunu oda biktim senin kurmalarından dedi iyi değilim psikolojim bozuk doktora götür ozaman dedim. Doktorluk değil bu kendi kafanda bir şey dedi 1 senedir kadınlara bakiyorsun muhabbeti sabrim bitircek küsüp konuşmicak artık dedi. Neyse 2 işde calişiyor gergin çocuğa da öyle 2 yaşinda çocuk turple geldi elinde yapma dedi sonra o turpu kafana atarim dedi. Bende sen hayirdir kimin kafasına atiyoraun dedim ben atarsam sana götürsün dedim kendine gel dedim. Eşimde sonra hemen toparladi hayatım yapma onu öyle dedi. Çocuk konuşmaya calişiyor japoncaja başladi gene diyor canım dalak konuşuyor eşim ya hep negatif konuşuyor bir kitap okumak bile yoruyor onu gazla görüyor. Bana sevgi göstermekte de yoğunum diyor benim gicik olduğum şeyi bilerek yapiyor balkona doğru bakiyor başka yürüyüşe ciktik sonra kadınlara teşekkür etme dedim bugin bilerek yapti üstelik ağladim iyi değilim dedim. Eşimde biktim dedi doğrucam dedi s. git dedi gicik gicl davranio kirici konuşuyor uzun zamandir böyle 2 iş yapali. Sizce ben abartiyormuyjm yoksa boşanmammi lazim?
Arkadaşlar konu kizi var sanki eşim ondan hoşaniyor gibi?