Bu yaşta oturup aglicam çocuk gibi artık çok özlüyorum onu 🥺 yıllar oldu birbirimizin ilk askiydik onu. Fake hesabından aldattım pişman oldum özür diledim kabul etmedi. BUGÜN RÜYAMDA onunla. baristigimizi gördüm sizce neye işaret çok özledim onu RÜYA NEYE İŞARETTİR SİZCE ONUNLA BARİSMİSTİK BANA İNSTADAN MESAJ YAZMIŞTI SONRA YÜZYÜZE GÖRÜŞÜP BARİSMİSTİK KEŞKE GERÇEK OLSA
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Rüyanda görmen bile sana çok.. umarim öylede kalır kızı rahat bırak sakin yazma akıllı biriyse hayatına bile almaz snei umarim..
Zaten yazmıyorum korkmayın neden hepiniz böyle tepkiler veriyorsunuz sanki cinayet işlemişim aldattım ama çok pişmanım dersimi aldım beni affetmedi o ama çok özlüyorum napmam lazım onun dikkatini nasıl çeke bilirim onun için her hafta 100 km yol gidiyordum ama ne fayda
Yaaa barıştınizmi peki sonra bende iki gündür eski sevgilim i rüyamda görüyorum
Son pişmanlık asla fayda etmiyoo anca ruyanda gorursun zzaten
Ona yazmaya da yüzüm yok ben kendimi nasıl affedirebilirim ne onun için her hafta 100 km yol gidiyordum. onu görebilmek için oda muamma
Eğer net bi karakteri varsa asla affetmeyebilirr. Aldatmissin bu cok kotu biseyy empati yapmayi denedinmi eger o seni aldatsaydi onu affedermiydin?
Ya ama eskide kaldı konuşamıyorumki instadan yazsam tersler numarası var arasam tersler bana çok aşıktı ama şu an en nefret ettiği kişi benim böyle gitcek. heralde ama istemiyorum böyle gitmesini
Sen istemesende maalesef boyle gidiceek sende kendi hayatina bakk yapcak bisey yokk
Vallami sırf onun için onun mahellesinden daire aldım oturduğu yer köy gibi yer binasının yanındaki arsayı dahi satın aldım parayı oraya yatırdım nerdeyse böyle gitmemesi lazım siz bayansiniz diye sizin başınızdan belki böyle olay geçmiştir biliyorsunuz diye sordum ama yapacak bir şey görünmuyor sanırım arabanın arkasına onun ismini yazıp evinin önüne koymayi bile düşündüm oda tacize girer diye yapmadım
Benimde basima geldi bende aldatildimm ve affetmedim oda pisman oldu senin gibi senin yaptiklarinin daha fazlasini yapti ama yinede affetmedim bi zaman sonra zaten pes etti.
Deme be ama aldatmak hata diyelim pişman olmuş neden affetmiyorsunjz ki hata sonuçta sanki sizi silahlw vurup özür dilemiş gibi davranmayın benim yaptıgimi kadınların eşi yapmıyor be Sizde biraz kibirli davranmisiniz adama karşı kusura bakmayın affedn nolcakti. ben şimdi pesmi etcem o kadar çabaya rağmen
Senin basina gelmedigi icin boyle rahat dusunebiliyosun ama aldatilan insan gercekten psikolojik travma yasiyo nasil yapar bunu diye nasil guvendim ona diye kendini sucluyoo ici yaniyoo ve affedersem ya birdaha yaparsa bir daha ayni duygulari yasarim diye insan korkuyo anladinmii 1 kez yapan birdaha yapmicak diye bi kural yok veya yapcak diye bi kuralda yok ama o guven gitmis bir kere agizinda kusta tutsalar aldatan insanlarr net bir insani kararindan asla donduremez ne kadarda sevsede unutamasadaa
Haklısınız bişey diyemem ama aşk acisida kötü bir şey sağolun cevap için genede
Ancak rüyanda görürsün qhahsjsjsjdjdjdjf
Hayır dalga geçilecek konumu her insan hata yapabilir benim burada içim yanıyor sen dalga geçiyon inş sende öyle bir aşk acısı çekersinki varya Bakırköye yatiralana kadar
Hajahhahsshshhsjd tövbe de bakıyım
Gülün gülün inş yaşadığımı yaşarsınız
Ayyy kıyamam yaa ne kadar hüzünlü 😏
Dalga geçilecek bir şey var mı
Evet çok komik
Barışmasın inşallah aldatmışsın bir de üste çıkmaya çalışma
Ama hata yaptım siz neden böyle kızıyorsunuz hepiniz dersimi aldım ben beddua etmeyin artık siz beddua ettikçe olacağı varsada olmuyor
Tamam üzülme yaa ama olmazsada çok takma kafaya
Umarım seninle asla barışıp yüzüne bakmaz
Neden öyle dedinizki bir hata yaptım sadece bidaha yapmam o hatayı dersimi cok iyi bir şekilde aldım siz 3 nuzde niye tersliyorsunuz hıc aşık olmadinizmi
Aşık olduk da asla böyle yanlışlar yapmadık. Gerçekten sevseydin böyle bir şey yapamazdın. Çünkü yaptığından pişman değilsin, yakalandığın için pişmansın. Yaptığını da hata diye adlandırma, kendi öz iradenle böyle bir tercih yaptın ve kızı aldattın. O kız olsam asla yüzüne bakmazdım.
Haklısınız ama onun fake hesabiydi zaten o anlık hata yaptim sonra acısı 5. yildir sürüyor hiçmi şansım yok onun oturduğu yerden daire bile aldım ona yakın olmak için hatta oturduğu binanın yanından arsa aldim ta ozaman onu kaybetmemek için ama şu an tasinsa haberim olmucak hiçmi affetmz diyorsunuz aşk acısı yaşasaniz anlarsınız beni emin olun
Bunca yıl affetmemiş, affedeceğini de sanmıyorum