Eski sevgilimi çok özlüyorum ve onu rüyamda görüyorum surekli?

Daha öncede anlatmistim aslında evliyim oda evli bundan 2 sene önce evlendiğini duyduğumdan beri onu sürekli rüyamda görüyorum psikolojim alt üst oldu bir arada anlatmıştım burada rüyamda eşiyle oturuyordu bana laf vurdu sonra elimi yüzümü yıkamaya gittim arkamdan geldi ne işin var burada dedim unuttun mu beni dedi bana sonra uyandım. Bir gün yine rüyamda gördüm onun omzunda uyandığını gördüm rüyamda çok mutluydum böyle çocuk gibi bir rüyam daha var bana rüyamda neden ayrıldın benden diye soruyordu böyle iyi miyiz falan diye ya bunlar benim rüyalarım bilinç dışı görüyorum onunla alakası yok o da evli mutlu olsun ama çok üzülüyorum yargılamayın lütfen ben her seferinde Allah'a dua ediyorum karşıma çıkmasın diye görürsem üzülürüm bende evliyim eşimle mutlu değiliz aslında onun bizden çok öncelikleri var hayata karşı ne kızıma ne bana vakit ayırmiyor hiç bir zamanda ayirmadi biz onun hep 3. Planı olduk önce ailesi sonra işi sonra da biz olduk. Ama ben eşime ihanet etmedim bunu kimse ihanet olarak yargilamasin soruyorum sürekli bir özlem gibi oluyor ben neden onu hep rüyamda görüyorum ve bundan nasıl kurtulurum

Eski sevgilimi çok özlüyorum ve onu rüyamda görüyorum surekli?