Yaklaşık 6 aydır ayrıyız son 3gündür sürekli görüyorum tam unuttum derken rüyalarıma giriyor sizce oda özlüyormudur?
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ya yerim seni :( benim annem hep boyle olduğunda karşidaki seni düşündüğü için görüyorsun onu rüyanda bence o da seni düşünüyordur 🌸
22 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
*derdi
- Soran1 yıl
İnşallah öyledir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
2.5 yıl önce iletişimimiz kesilmiş birini ben de son zamanlar çok sık rüyamda görürüm. Gün boyunca hiç aklıma bile gülmez ama hep rüyalarımda ve rüyada sevgili ve ya evliyiz hep. Ben de merak ettim sebebi nedir bunun
14 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
@Yıloooo yok be sevmiyordum o zamanlar da. Öylesine takılmıştık kafamız uyuşuyordu ama her kesin de ayrı bir hayatı vardı. Sonra ben sıkıldım ve iletişimimi kestim. Ulaşmaya çalıştı sonradan cevap vermedim öyle öyle kabullendi o da. Şimdi ama hep rüyalarımda.
- Cevap sahibi1 yıl
@Yıloooo yok istemiyorum hayatımda olmasını. Rüyalarımdan da bi çıksa rahat edeceğim😅
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Özledim diye yazsana ne kaybedersin? Ben de birini özlüyorum ve ondan bana yazmasını bekliyorum. Özlüyorsan lütfen uzatma ve güzel vakitler geçirin
116 Yorumla- Soran1 yıl
Aklına gelebilecek heryerden engelliyim
- Cevap sahibi1 yıl
Biliyo musun benimki de beni engelledi kfkfkdkfk yoksa ben de yazardım. Püüü engellediyse boş ver yazma özlese engeli kaldırırdı
- Soran1 yıl
Doğru özlese kaldırırdı boşa ümitlendik yine 😂
- Soran1 yıl
Defalarca denendi hepsi farklı numaralardanda aradım en sonunda vazgeçtim
- Soran1 yıl
8yıldır beraberdik işyerinin adresi evinin adresi hepsini biliyorum geçen aya kadar defalarca gittim hep reddedildim
- Soran1 yıl
Evliliği ertlemek ikimizin kararıydı, kendi istemiyorsa annesine gitmek etik bir şey olmaz hiçbir şey hakkında bilgi sahibi olmadan konuşman doğru değil
- Soran1 yıl
Tamam dostum sensin
- Cevap sahibi1 yıl
@Yıloooo yok ya ben yüzsüz müyüm her yerden engellemiş yazamam yani, istese o yazar zaten. O yüzden bitti geçti o iş
Se vi yor sun hala...
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Arada ben de görüyorum
10 Yorumla - 1 yıl
Bilinç altı bu
00 Yorumla - 1 yıl
görürsün normal
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı