Siz erkekler gerçekten ne istiyorsunuz ilk adımı attım sevgimi aşkımı haykırdım, çokça ilgi gösterdim, bir çok konuda fedakarlık yaptım. Beni kırdığı zamanlar affettim uzatmadim olayı. Her zaman saygılı mesafeli kibar oldum. Ama olmuyor nerede sorun var. Ne istiyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Açıkçası erkeklerin senden istediği şey kristal bir küre gibi. Böylece normal bir yetişkin gibi iletişim kurmana gerek kalmadan her ihtiyacını ve arzunu tahmin edebilirler. Çünkü açıkçası senin herhangi bir çaban olmadan seni her zaman nasıl memnun edeceklerini tam olarak bilmeleri gerekir. Eğer zihnini okuyamaz ve imkansız standartlarını karşılayamazlarsa, o zaman bu kadar korkunç yaratıklar oldukları için bu onların suçu değil mi? Her suçu erkeklere at baba at! Belki de ilişkilerdeki eksikliklerin için tüm bir cinsiyeti suçlamak yerine kendini nasıl geliştirirsin ya da başkalarına nasıl anlayışlı olursun, ona çalışırsın. Sadece bir düşünce.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hocam en başından seni sevmiyorsa ya da beğenmiyorsa uzaya çıksan bir anlamı yok.
Benim genel olarak bayanlarda gördüğüm, nerede bir mal var onu seçiyorlar. Harika erkeklerin eşlerine bakıyorum eşler olmadık eziyet ediyorlar.
Neden bilmiyorum erkeğin iyisi kabul görmüyor.
Aşk dediğin iki kişiliktir hocam, seni seveni sev. Seni sevmeyenle mutlu olamazsın. Kriterinize saçma sapan şeyler olmasın, bu adamdan güzel baba olur mu, bu adam merhametli mi, yatalak hasta olsam bana bakacak gönül yürek var mı, vefalı mı, sevdiğine değer veriyor mu bunlara benzer şeylere bak hocam.
Yakışlıymış parası çokmuş gülüşü çok tatlıymış neye yazar sana aşkla bakmıyorsa02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki aslında ben bunların farkındayım ama ilk defa böyle bir duyguyu deneyimledim bu kişiye karşı ve karşılık bulamadım. Olsun deneyim oldu. Biliyorum illaki iyi insanlar da vardır.
+1 yılCano ben ne istiyorum biliyor musun yaşım 26 mayısta 27 oluyorum, hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum, maddi gücümü elime almak istiyorum, etrafta evli çiftleri gördüğümde, benide gönlümü ve ruhumu tamamlayan, bir kadın olur, her zaman yanım da olur diyorum. Çünkü her zaman ailem beni kibar, centilmen, ve hoşgörülü olarak yetiştirdi, bende beğendiğimi, hoşlandığım bir kıza söylesem her zaman karşılık alamadım veya 2. Plana atıldım, ben seversem söylerim, yalanım olmaz, benim için sadece tek bir kadın önemlidir, severim, sadakatli olurum. Aynı şekilde seviceğim, hayat arkdaşım olucak kadında sevmesini, sadakatli, güvenilir olmasını isterim.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılbiz kadınlar erkeklere onların bize nasıl davranmasını istiyorsak öyle davranıyoruz ama bu yöntem işe yaramıyor. açılması gereken oydu. zaten bir erkek hoşlanıyorsa kesin açılır, utangaçlık bilmem ne bunlar boş hikaye. gerçekten hoşlanıyorsa utangaçlığı aşıyor bir şekilde. benim gözlemlerim bu yönde.. ve biliyorum çok manyakça ama seni elde edememesi gerekiyor. içinde hep bu kız hoşlanıyor gibi ama ya hoşlanmıyorsa şüphesi bırakmalısın. seviyorum diye söylemene gerek yok sık sık.
01 Yorumla- +1 yıl
Sen bu kafayla devam et.. kendin NET olmayıp erkeğin NET olmasını beklemek ABES ! bunlar akıl hastası yalancı arızalı kel gay ya da feminist beyin arızası yaşayan tiplerin GAzzlaması düşünceler.
Düzgün hiçbir erkek bir kadına "beni severmisin" diye YAL-VAR-MAZ ! sen kendini ne sanıyorsun.. Erkekler köpekte değil , t tanışmaya konuşmaya çabası olmayan iletişim kurmayan kaçıp duran akıl hastası çocuk beyinlin aptal kadınlara yalnız kalmaya ya da kendileri gibi arızalı tipleri bulmaya layık ve muhkumlar. Bu ülkede erkeklere piss piss hakaretler edilkiyor TVlerde sabahtan akşama kadar ! saapıık taacizci abaaza kattilll vs vs.. düzgün erkekler artık kendilerini geri çektiler ve tanışmaya hiçbir çabası olmayan ve senin gibi saçma sapan anlamsız çocukça düşünenlerle giidp konuşmuyor tanışmıyorlar ! Size bu beyynsizce akılları vereneler kendileri tımarhanelik sahtekar çakma ilişki uzmanı bozuntuları.. Aşk sevgi pizza değildir ! Pizzayı bile SEN siparişe dersin ve öyle kapına gelir! Türk kadınlarına hiçbir şey yapmayıp tembel ve MAL gibi oturup bekleyin , erkek KÖPEK olacak ayağınıza gelecek ve durup dururken siziz sevecek yalanını söyleyenlere inanmaya devam :-) .. bir erkek çağrılmadan (sen bakmıyorsan ilgilenmiyorsan tanışmaya hiçbir çaban yoksa) bir kadına kendi zorla gidiyorsa her kadına gider ! :-) sen kimsin nesin? evlimisin sevgilin var mı nişanlımısın? nereden bilsin? çoğu erkeğin gelip tanışmamasının nednei budur ! sen daha bunu bile bilmiyorsun çünkü sende akıl hastası ilişki uzmanlarından yalan akıl alıyorsun gibi görünüyor.. Düzgün 1 erkek karşısındaki kadına uzaktan bakar bir çaba bir yeşil ışık bir sebep görmek ister bilmez o kadın evlimi? hiçbir erkek evli kadına gidip asılmak zorla tanışmaya çalışma İS-TE-MEZ ! kimse sizin dibinized egirip zorla parmağınıza bakma zorunda değil !.. senin çaban yoksa hep aynı sapıkları aldatanları bulursun : her kadına zorl agiden her kadınla zorla tnaışan yüzsüz çok onşan sırıtıp duran gecehayatına takılan tipleri..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
70Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tamda bunları yaptığın için olmuyor. Bı devirde bunları yapanın, fedakarlık gösterip çoğu şeyi alttan alanın değeri bilinmiyor maalesef. İstediğin kadar sevgini haykır, kendini parçala kıymet bilinmiyor.
Çünkü kimse için kendinden ödün vermeye değmiyor. Biz kendimizden verdikçe karşı taraf daha çok istiyor. Ve sonunda değersiz olup çıkıyoruz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılboş ver seni istemeyenin peşinden neden koşuyorsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle ki kardeşim senin dediklerinin aynısını belkide daha fazlasını bende bir kıza yaptım bilmiyorum. Peki sonuç kız artık saygısızlık yapmaya başladı. Küfür argo. Şöyle açıklayacak olursak durumu bunun kız ya da erkekle bir alakası yok. Mesele tamamen insanın karakteri ve şahsiyeti ile alakalı. Değer kaldıramayan insanlara değer verdiğinde sevgi ile beslenmeyen birine sevgi verdiğinde insanlar şaşırıyor. Ne yapacaklarını bilmiyorlar. Kaybetmekten korkmuyorlar zaman sonra. Onun için sevgini ilgini hak eden birine vereceksin. Aşkınla beslenecek sen olduğun için yanında mutlu olacak kişilere vereceksin ki üzülmeyesin.
25 Yorumla
Soran+1 yılEvett ben erkekler gibi bir genelleme kullandım ama haklısın hak etmeyen birine verdiğin duygu boşa gidiyor.
- +1 yıl
Kanka sonra o duygudan çıkmak maalesef insandan birşeyler götürüyor. Onun için sağlıklı bir ilişki sağlıklı bir duygu. 👍
Soran+1 yılNormalde çok akıllı davranan biriydim ama aşık olunca akılsız oluyur insan. Ama artık uzaklasacam kendi hayatıma odaklanmam lazım
- +1 yıl
İşte böyle kanak
- +1 yıl
Kanka
+1 yılYapmaman gerekeni yapıp en başından kendin açılmışsın. Yani sevdiğini belli et ama açık açık deme. Hani eskiler der ya "Sen kızsın. Kız değil, erkek kızın peşinden koşar." diye. Bu kural hiç şaşmaz. Aksini diyen erkek muhtemelen egosunu tatmin etmek peşindedir. Sen kızsın, bir dahaki sefere kız olduğunu hatırla ve bir erkeğin yapması gerekeni yapma. Ayrıca erkekler yoğun bilgiyi sevmez, boğulur. İyice kıçını kaldırır, başka bir işe yaramaz. Ki beni kırdığı zamanlar affettim demişsin. Tepkini gösterip uzat veya silip atmalı idin ki bir sudan çıkmış balığa dönmeliydi. Her zaman fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirir.
15 Yorumla- +1 yıl
İlgiyi *
Soran+1 yılAslında ilk adımı attım ama onunla bir daha karşılaşma ihtimali olmayabilirdi riske atmak istemedim diye evet yaptığı bir çok şeyi affettim canın sağ olsun bir şey olmaz dedim. Ona değer verdiğim için yaptım bunu ama erkek işte
- +1 yıl
Neden karşılaşma şansın olmayacaktı? Şehir veya ülke mi değiştirecekti? Ki ne olursa olsun, isterse fizana gitsin bence açılma bir dahaki sefere. İlgi, sevgi uzaktan da belii edilebilen bir şey. Yine diyorum fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirir. Ne kadar sevsen de değmez.
Soran+1 yılHaklısın tecrübe oldu bana artık. Teşekkür ederim yorumun için 😍🌹
- +1 yıl
Aynen, tecrübe oldu. İnsan, zaten tecrübe ede ede öğreniyor bir şeyleri. 🤍💙🩵💜
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Burada erkeklerin ne istediği değil senin sevdiğin ne istiyor bak canım sana kimse doğruları söylemez sectiğim adamın secenek şansı çok oldukca sen ne yapsan boş şimdi seni seven bir erkek senşn için ne yapsa boş sen onu sevmediğin için canına kıysa senln umrunda olmaz sana benden abi nasihati seninle ilğilenmeyen değiilde ilgilenen insanları hayatına al bazı erkekler kızlara merhamet göstermez sen merhametli vijdanlı insanları bul bir erkek kızların Allah'ın emaneti oldugunu onları koruyup kollayacagını bilmesi gerek bilmiyorsa sana mahalle arkadaşı gibi davranır
50 YorumlaBunların cinsiyet ile alakası yok, kalbinde filizlenemediğinin toprağı sen değilsindir.. kimse hiç bir uğraş ve çaba ile birinin kalbine giremez, uğraş ve çaba ile belki sadece ilgisini çekersin ondan ilerisi olmaz..
101 Yorumla- +1 yıl
İfşa fotosu
+1 yılO hata yapınca onu bir kez uyarmak hatta onun için kendini çabalattırmak zorundasın
Ama bunun haricinde o çocuk sadece seni gerçekten sevmemiş. Ama bu senin sevilmeyecek biri olduğun için değil birbirinizle yapboz parçasi gibi uyuşmadığınız için.
O yüzden kendini suçlama. Aşk acını çek, kendini toparla ardından kalbine yeni birini almak için hazır olduğunda o yeni kişiyi al12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌹
- +1 yıl
Rica ederim. Bende bu 3 ay boyunca +2 ay da acı ile beraber hem yakın arkadaşım hem normal arkadaşlarım hem de sevdiğim insanla sınandım.
Sevdiğim insana ben hata yaptım. Onun parantezini geçeyim
Ama genel olarak başlangıcı hep her hatayı alttan almak yüzünden oldu sonra cidden öfkeme karşı koyamadım.
Cidden çevre ve çevrenin içinde bulunduğun sen çok önemli.
Çevreni iyi tut ki sen de iyi olabilesin
Bazen çok sevsek de bize zarar veriyorsa veya bir miktar onunla yakınlaşmamızda ağzımızda mecazi anlamda mayhoş bir tat bırakıyorsa o ilişkiden ve kişiden uzak durmak önemlidir
+1 yılErkekler çok koyu dinci değilse , seks ister ve yapmıyorsan ; saygı duyup seninle iletişimi keserler. Zira bu zamanda evlilik, çok masraflı ve sadakat gerektiren bir kurumdur.
Bu yüzden olabildikçe , en iyi anlaşabildiğimiz güzel kadınla evlenmemiz gerekir. Çünkü, boşanmak da kolay bir şey değildir. Hal böyle olunca, her erkekden evlilik bekleme110 Yorumla
Soran+1 yılEvett ben evlilik dışında bir beraberlik yaşamayı doğru bulmuyorum. O da bunu biliyor. Dürüst olmam güzel.
- +1 yıl
Ne güzel işte, saygı duyup iletişimi kesiyor. Diretmenin, anlamı yok. Bir sürü maddi durumu iyi ve yakışıklı, muhafazakar erkek vardır elbet. Onlarla , evlilik yapmaya bak derim.
Soran+1 yılBen hayatımda ilk defa böyle bir şey hissettim aslında ilk olduğu için böyle zorlanıyorum. Ama daha iyiler vardır elbette
- +1 yıl
Yalnız ben her ne kadar kemalist Atatürkçü erkek olsam da muhafakar erkekleri de iyi tanırım. Yaşın,25 i geçerse ; bu tür erkeklerle evlenmen git gide zorlanır. Hal böyle olunca,25 i geçirememeye bak derim.
Soran+1 yılNeden zorlanır ama zaten bir şeyler kader nasip değil mi
- +1 yıl
Hiç seks yapmadıkları için,25 yaşında kız alıp 30 yaşına kadar çocuk istemezler ki doya sıya seks yapabilsinler. Çocuk olduktan sonra, kadında libodo düşüyor ve seks sayısı azalıyor. 30 yaşında kadın ise, hemen çocuk ister.
- +1 yıl
Bir de maddi durumu iyi yakışıklı muhafazakar erkekler genelde ,25-27 bandında evleniyorlar. Bu yüzden 25 üstü olan kadının, işi zor - +1 yıl
Biz kemalistler,33-35 de evleniyoruz
Soran+1 yılÇok saçma neden mutlu huzurlu bir yuva kurmak yerine böyle sürünmeyi tercih ediyorsunuz. İnsan hiç mi istemez temiz bir yuvası olmasını. Maddi şeylerden dolayı kaçıyorsunuz dersem Allah yardım eder zamanla düzeliyor iki tarafta çalışır kazanır. Neden böyle bir hayat
- +1 yıl
Kemalist erkek olsan anlardın, tercih meselesi. İlk aşkın, muhtemelen dindar değil; bu yüzden anlayamamışsın. Umarım tez bir zamanda, muhafazakar eş bulup evlenirsin diyelim
- Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılBu dediklerini arkadaşça bir kadına da yapsan değerin bilinmezdi. Bir insana gereğinden fazla anlayış gösterip alttan almak o kişide ne yapsam idare eder beni bu rahatlığı oluşturuyor ve bu yüzden de sana değersiz davranıyor
33 Yorumla
Soran+1 yılAma olayları büyütmek istemediğim için alttan alıyordum her şeyi
- +1 yıl
Bende senin gibi yaptım hep, ama yanlış olduğunu çok acı bir deneyimle tecrübe ettim.
Sana tek tavsiyem kendinin de bir birey olduğunu kendi fikirlerinin ve isteklerinin olduğunu "ona anlayışlı olmalıyım" adı altında susarak asla unutturma karşı tarafa
Soran+1 yılDikkat edecem bundan sonra teşekkür ederim.😍🌹
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yanlış adamlar ve yanlış kadınlar vardır. Tercihlerde kadınların yanlış yapma oranı fazla çünkü kendini tanımadan bu işlerde ciddi adımlar atarlar. Doğru kadınlar yanlış adamlar ile evlenir. Doğru adamlar evlenemez. Yanlış adamlar için ise fark etmez. Bu konudaki dezavantajları yok etmek kadının elinde. Yetişme tarzına itiraz ederse daha doğru sonuçlar alır. Bu yol elbette ki öyle lalezar değildir. Zorluk ve hatalar dolu. Buralardan ders alıp güçlü çıkmak en doğrusu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış ve veya doğru insan kim olursa olsun iki ilgi verince bir tarafları kalkıyor insanların. O yüzden al ver dengesini kurmak önemli. Bir insana sürekli fedakar olursan onun yapmasını beklemeden sürekli ilgi alakayı artırmaya devam edersen ortada kalan sen olursun. Herkes bencillik olarak görüyor ama kim ne kadar geliyorsa ben o kadar giderim. Kendinizden kıymetli olmasın kimse.
10 Yorumla Bad girl riri istiyorlar ksks
1. sen onu istiyon diye o seni isteyecek diye bir şey yok
2. sıkıcısındır aşırı gelmişsindir o bu tip bağlanma stiline sahiptir yapamıyordur
Bağlanma diye beyaz kapaklı renkli yazılı bi kitap var tavsiye ederim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Doğru olan şeyleri yanlış kişi için yapmışsın sadece olay bundan ibaret.
Cinsiyet meselesi değil bu şahsiyet meselesi. Ama aslında kalp kalbe olma meselesi.
Karşındaki sana ilgi duymuyormuş muhtemelen yanlış kişi için çabalamışsın.
Ben erkek olarak dürüst, sadık, merhametli, iyi kalpli, güleryüzlü birini istiyorum mesela. Kişiden kişiye değişir bu.
Senin çabaladığın kişi farklı şeyler istiyormuş demekki10 Yorumla
+1 yılAşık olduğun adama kızıp sataşma. :)
Ben de aşık olduğum sevgilime? Gel dön ondan uzak dur dedim.
Bizi ayırdı pisliğin biri. Dön lütfen dedim. Asıl siz kadınlar bilmecenin yapbozun kralı sizde. :)
Yine de bunu yapabilirsin.
Akışına bırak. Kendiiliğinden gelecektir. :)
10 Yorumla
+1 yılNetlik kazandırmışsin.. sevgini söylemişsin açıkça.. gerisi karşı tarafı bağlar.. sana karşı bir şey hissetmediğini anlamış oldun işte.. emin ol.. hiçbirsey bahane olmazdı erkek için.. sana en ufak bir ilgisi olsaydı.. şimdi önüne bak.. bir hayat seni bekliyor. .
10 YorumlaBenzer şeyleri erkekler de yaşıyor sorun sizin sevip ilgi göstermeniz değil ki. Dengesiz kişilere ilgi gösteriyorsunuz o yüzden ne yaparsanız elinizde patlıyor ve ayrıca sevmekle iyi bir şey yapıyorsunuz, sadece o ilgiyi kendinize yöneltmeyi öğrenmeniz gerekiyor hepsi bu
10 Yorumla
+1 yılBen de şimdi kız arkadaşımla eski kız arkadaşımla ilgili şeyleri yazsam benimkiler de birbirine benzer bu karakter meselesi bence umarım bunu okursun hani erkekler diyorsun ya ben yaklaşık 6 ay önce aşık olan inancımı kaybettim ayrıca evlilik vesaire hiçbir şey düşünmüyorum yine söylüyorum insanlık cinsiyetle alakası yok
24 Yorumla- +1 yıl
Ben bunları yaşamış bir olduğum için genel olarak erkekler deyince cidden çok canım yanıyor ama yapacak bir şey yok bence bir kız sevgiyi ve ilgiyi sonuna kadar hak eder sizi görünce de üzülüyorum biraz her ne kadar tanımasan da ben ilgi alaka sevgi her şeyi yaptım Adana'dan gebze'ye gittim kaç kere daha ne yapayım
Soran+1 yılYanlış insan olunca yaptığın şeylerin bir anlamı olmuyor. Yapmasaydin oluyor. Allah güzel kalpli güzel seven insanlar ile karşılaştırsin
- +1 yıl
Seni karşilaştirsin inşallah çünkü niyetim yok inancım da
- +1 yıl
Kız arkadaşım dahi yok o duruma geldim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunca şeyi sürekli yaparsan elde var olursun. Kaybetmekten çekinmezler çünkü gidebileceğini düşünmezler.
34 Yorumla
Soran+1 yılAma sevdiğim iixn katlanıyorum benim de bir sabrım var ve gidersem bir daha donmeyecegimi bildiğim için gitmekten korkuyorum.
- +1 yıl
Sevdiğin için herşeye her zaman katlanamazsın, sabredemezsin, alttan alamazsın. Bir sınırı olmalı. Bi yerden sonrası cepte saymaya giriyo işte.
Soran+1 yılEvettt gerçekten bir çok şeyi affettim. Gururumu bir kenara bıraktım çoğu zaman. Ne yapmam gerekli şimdi
- +1 yıl
Sen üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın kuzu. Bundan sonra yapacakların cepten değil candan götürür. Hiçbişe yapma, sıra karşı tarafta. 2 3 gün bekle. Düzelmezse bitir. Kendine saygını koru böylece.
+1 yılBazen doğru söylemek yetmiyor. Çabalama bırak. Değmeyecek insanların peşinde koşmanın anlamı yok. İnsanın duygularına rağmen saygısı olmalı kendine...
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok gururlu biriyim ama insan bazen birine yeniliyor işte.
+1 yılsen resmen yan cebe girmişin annesi misin sen fedakarlık yapıyon o erkeğin işi fazla sevgi ilgi yaramaz bunlara sınırlarını çiziceksin ve asla taviz vermiceksin
11 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa aşık oldum ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. Elimden geleni yapmaya çalıştım ama hata yapmışım
+1 yılKızların yorumlarına baktım berbat ötesi resmen
Yok sen kızsın sen açılma yok erkekler şöyle böyle
Çocuk seni sevmiyormuş belli ki seven biri olsaydı seni baş tacı yapardı sen sevgini ona göstermişsin ilk adımı atmışsın seven biri bunları göz ardı etmez asla12 Yorumla
Soran+1 yılAslında bana kötü davranmıyor bana karşı kötü bir söz, davranışta hiç bulunmadı. Bildiğim kadarıyla kendi hayatıyla ilgili bazı problemleri var aslında günümüz de özellikle erkekler belli bir yaşa gelince maddi olarak güçlü olmanin bir yolunu bulmak istiyor onun da kafasını yoran şeyin bu olduğunu düşünüyorum. Aslında suçlu benim çünkü o umut verici bir şey yapmadı ben kendi kendime umutlabdim. O baştan belli etti ama ben hep çabaladım. Çabanın karşılığını görmeyince de sinirlendim. Belki de ilk günden itibaren ondan uzak durmalıydim.
- +1 yıl
Yani paylaşımın da böyle detaylı anlatmış olsaydın suçlu karşı taraf görünmezdi böyle durumlar yüzünden erkekleri haksız görmeye başlıyor kadınlar genelde
Yani sana vakit ayırmıyorsa sevgisini göstermiyorsa uzak dur üzülen sen olursun
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendinde sorun aramayı bırak diyecektim zaten kendinde bir sorun olduğunu düşünmüyorsun. Yanlış tercihlerinden dolayı yaşadıklarından ötürü üzüldüm. Ama lütfen genelleme yapmayalım rica ediyorum. Yazdığın gibi biriysen zaten kalbine göre birini bulacaksındır. Bu yüzden tüm erkekleri bir kefeye koyma. Zira sizin de bir birinden beter ve bir o kadar iyi olan hemcinsleriniz var.
Bol şans...12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Bana hıyar düştü o yüzden.
+1 yılAşkım hemen açıklıyorum 🤣🤣 biz ilgi gösterince bir yerleri kalkıyor bu yüzden bizi istemiyorlar köpek çekince de peşimizden ayrilmiyorlar
24 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle ben kime ilgi göstermez kaçarsam peşimde koşuyor. Köpeklerde de öyle sen kaçtığın zaman peşine veriyor. Aynılar galiba😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣 ben sadece gozlemimi dedim çünkü öyleler. Çok ilgilenince sanarsin brad pitt 🤣
Soran+1 yılBenim için ilk olduğu için böyle oldu tecrübe edindim artık
- +1 yıl
Bana sor ben yardımcı olurum 🤣
+1 yılHayrıkacak nefesim kalsa bile haykırmam artık 😂 sen de haykırma
10 YorumlaEmre dayı sen 50 yaşına gelmişsin hala Lucifer izliyorsun ve yazdıklarına göre çok kadının eşşegi olmuşsun çok kullanmışlar seni kudurarak yazıyorsun buraya. Burada böyle Lucifer usulü afalik itlik ben erkeğim benim peşimde kızlar koşar *p*zevenkligi kasiyorsun ama sana gercekleri söyleyeyim böyle it gibi davrananlari kapımızda ki köpek yerine koymuyoruz eşşekler gibi sizi surunduren kadınların peşinden koşuyorsunuz eşşekler gibi 🤣 bir erkegin peşinden koşulmaz erkek kadının peşinden koşar ki değeri olsun.
06 Yorumla- +1 yıl
sen ne anlatiyon lan erkek dusmani kari dogru kiz varmis sen mi dogru kizsin bos yapma surda tr erkegi caninizi fena yakmis belli fakat bunun sorumlusu bizler degiliz git canini yakanlara aglaa
Lan kaşmer sen önce kadın düşmanı emre bunağını sorgula onun yazdığı düşmanlıkları okumadında bana mı saldirdin. Karı anandır. Sen benim doğru olup olmadığımı neye göre karar veriyorsun sen kimsin. Tr erkeği bok gibi yazdım diye doğru olmuyorum size göre gerçekler böyle duymaya katlanamiyorsan aglamayacaksin. Ülkede düzgün kız var ama adam gibi adamlar erkek yok. Ne bok olduğunuzu görüyoruz hepiniz karılarınızi aldatıyorsunuz adi herifler. O emre bunağını ağzına eşşekler sicsin
* istiyor sıcak ten istiyor göğüsleri ve popoya dokunmak istiyor kadınları evlenince erkekleri bekar iken durduramazsın en ideali her zaman seks konusunda bekar bir erkek ile evli bir kadının sürekli seks konusunda bir iletişimi olması lazım evli erkekler biliyor bir zaman sonra.. evliyken her konuda seks isteyen bir bayan ile bekar bir erkek ilişkisi her zamn zevkin doruklarına çıkartır iki tarafıda
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapmışsın ondaki ergen aklı hala belli olan beni seviyor nede olsa diye seni cepte görüyor biraz uzaklaş mesafeni koru her dediğini istediğini yapma baktın ters tepti o sana yaklaşmaya başladı neden böyle oldu sen böyle değildin falan filan diye ufakta olsa o erkekte bi ümit var ama hiç tinlamiyorsa hala izin vermedigin halde ayni tavirda devam ediyorsa kullanmaya calisiyorsa VAZGEÇ DERİM.
00 YorumlaErkekler tam olarak detayda yazdığın şeylerin hiçbirini istemiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvett
+1 yılHata 1 ilk adimi atmak
Hata 2 çok fedakarlık yapmak
Hata 3 Çokça ilgi göstermek.
Sen yeşil ışık yakacaksın erkek uğraşıcak. Herseyi sen yapmışın adama birsey kalmamış ki20 YorumlaBak bacım genel konuşma başlıcam şimdi, genel konuşmanıza, hakketmedigi insanlar'a değer veriyorsun sonra genel olarak suçlu oluyor yapmsaydın kardeşim sevgili doğruyu yanlışı sen seciceksin, bizene.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sevilmediğin halde neden zorladın kendini? Ayrıca fedakarlık yaptın diye seni sevmek zorunda değil ki. Hiç hoşlanmadığın biri sana fedakarlık yapınca kabul mü edeceksin!
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrspu istiyorlar onlar. Sevgi aşk namuslu, iffetli kadın bahane
22 Yorumla
Soran+1 yılBak artık bunu onaylıyorum. Arkadaş aile ortamında iyi kız temiz kız yok diye söyleniyorlae karşısına temiz biri çıkınca kaçıyorlar, yine saçma sapan birini buluyorlar
Cevap sahibi+1 yılAynen. Sq et şu erkekleri hepsi aynı halt. Bende böyle diyen biri ile sevgili oldum. Picin teki çıktı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılgerçekten emek harcamışsın ve duygularını net bir şekilde ifade etmişsin. İlişkilerde her iki tarafın da ihtiyaçları ve beklentileri önemlidir. Belki de iletişimde bir sorun var ya da partnerin senin duygularını tam olarak anlamıyor olabilir. Belki de onun da kendine özgü beklentileri ve ihtiyaçları vardır ve bunları ifade etmekte zorlanıyordur. Konuşmak ve anlamak önemli. İlişkinin neresinde bir boşluk olduğunu bulmak ve onun üzerine gitmek gerekebilir.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin bir zaman sonra sustugu bir an oluyor kavga bıle etmedıgı görmediği umrunda olmadığı o an tamamen bitmiş oluyor her şey
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın gibi davranmaya başlayıp kovalamak yerine kaçan rolü üstlendiğinizde bu durum değişecek... Çağımızın sorunu bu, kadınlar erkeklerin ağzının içine düşüyor bu da kadınları basit ve kolay vazgeçilebilir kılıyor.
10 Yorumla
+1 yılSorun ne sende ne de sevdiğn kişide. Bazen insan kendini kasmamalı bazı şeyler için. Olmadı mı? Bırak gitsin, büyütmeye kahırlar çekmeye gerek yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Bu dediklerinin tam tersini yapman gerekiyor erkekler mücadele etmeyi soru sever kolay elde ettiklerine kıymet vermezler.
10 Yorumla
+1 yılHaykırırsan olmaz. Taktikci olacaksın. Üstüne düştüğün her şey seni terkedecektir.
20 Yorumla
+1 yılOlmuyorsa olmuyordur. Birak gitsin bazı insanlar hiç hak etmiyor böyle sevilmeyi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılKibar olmakta... Bazı insanlar bundan anlamıyor
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin tek istediği
S E K S
Allahın cezaları10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmiyordur. Kalbinin anahtarı sen de değildir.
10 Yorumla
+1 yılDenin gibi birini reddeden kendi kaybetmiştir.
10 YorumlaKlise gelcek ama itten alip itten vereceksin o.
10 Yorumla
+1 yılHiçbir kadın, bir erkek için bu kadar ölüp bitmez. Doğru söyle adamın ya parası/statüsü vardı ya da ailesi zengindi. Yoksa hiçbir kız hayır cevabını aldığı erkeğe ikinci kez koşmaz.
00 Yorumla
+1 yılErkekler zannettiğiniz kadar karmaşık olmadığı gibi o kadar basit de değildir... Sana karşılık vermiyorsa kuvvetle muhtemel çirkin bir kızsın demektir.
00 Yorumla
+1 yılYeni nesil tabiriyle yeni duyduğum bir kelime var, köpek çekiyorsun. Bence bu eksik. İnsan gibi davranınca sen insanlığından veriyorsun bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Ve bu sefer yeni birini sevmeye korkuyorsun çünkü ülkede genel bir sevgiyi kabul etmeme durumu var sevgi saygı verdikçe yeni seçenek arıyor. Cepte görüyor ama cepte değilim sadece çok seviyorum
+1 yılbana böyle davranan olsa kafa dengimse eğer anlaşmazlık yoksa asla bırakmam onu ama hep yanlış insanlara bunu yapıyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılBana da yanlış insanlar denk geliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılAdam sevmemiş belki senden hoşlanmamıştır. Aynısını bende yaşadım ama hoşlanmadı benden onun hatası değil ki normal. Her seven sevilmek zorunda mı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun tam da bu, çok iyi biri olman. Erkeklere iyilik yaramaz. Kötü ve acımasız olunca değer verirler ancak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bunların tam tersini yapsan senden kıymetlisi olmazdı yanlış yapmışsın
27 Yorumla- +1 yıl
Tam tersi tam olarak nedir iyice açıklar mısınız
- +1 yıl
taktik verir misiniz
- +1 yıl
Tamam sakin ol, atar yapma durduk yere. Soru sorduk, adam gibi cevap ver, adam ol
- +1 yıl
Ya bi git işine
- +1 yıl
Ne malsın
+1 yılDenge her şeydir fazlasını vermeyin ne arkadaşınza ne başka birine
14 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum onu neden sevgimi gizliyeyim ki
- +1 yıl
Gizlemeyin sadece yavaş yavaş verin
Soran+1 yılO nasıl oluyor peki
- +1 yıl
Bir anda değil mesela yayarak böyle.. ne çok nede az orta şekilde
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz iyi misiniz? Sevgi bilmeyen karaktersize gitmissin genelleme yaparak soru soruyorsun kafaniz iyi mi sizin sizi anlamiyorum tipe paraya onem verceginze azcik karaktere baksaniz hicbiriniz aglamazsiniz
00 Yorumlaİkinizin Doğum tarihlerinizi yaz Karmiķ eş olabilirsiniz ondan olmuyo olabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılAstroloji biliyor musun
Soran+1 yılÖzelden yazayım mı
Soran+1 yılAma mesaj atılmıyor sana
Soran+1 yılHangi konumdan bakılıyor
+1 yıl00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yıl- Seçtiğin kişiye yanlış davranışlarda bulunman, tüm kitleyi bağlamıyor. Olay senin yanlış seçimlerin kendini sorgula.
06 Yorumla- +1 yıl
hepiniz aynısınız boşa laf döndürmeyin
- +1 yıl
herkes erkeklerin niyetini biliyor
- +1 yıl
🧠🤏
- +1 yıl
o sizde olmaz fazla zorlama
- +1 yıl
Şııııı yavaş farkındaysan sustum: )
- +1 yıl
mal anandır g3vş3k
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlla it gibi davranmak lazım onu istiyorlar öbür türlü heyecanımız kaçıyor. Gizem yaratmıyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler oŕospu iyice ya ilgi vermiceksin gőtleri kalkiyo.
11 Yorumla- +1 yıl
Benim ne suçum var abla ben evde televizyon izliyom
Ilgi vermeyen avcı o sende av olacaksın seviyorum oluyorum sen değil O diycek
15 Yorumla- +1 yıl
@külmasalı güzel tespit ama güzeldi 👏
- +1 yıl
Doğru valla
- +1 yıl
Sanırım aynını yaşamış gibisin
+1 yılBunları bana yaptın da, yok olmaz mı dedim :)
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgimi haykırdım ama olmuyor. Bu erkekler tam olarak ne istiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler