Benim iki yıllık bı iliskim var. Ciddi olarak düşünüyorduk. Ailesiyle de tanıştım ama erkek arkadaşım çevresine karşı çok iyi merhametli çok yardımsever güleç ama benim yanımda somurtkan depresif. maddi manevi sorunları vardi ona bağladı ben de ona bağladım ama hiç düzelmedi. buyuk Tartissak hakli olup olmaması önemli değil kufreder hakaret eder. her durumda kendini haklı görür. ozel günleri takmaz. kötü gunlerinde öyle yanında olmaz. ama kendisi kötü olduğunda ilgilenilmesini çok ister. dogum gününün kutlanmasını çok ister. beni dinlemez öyle sadece kendinin dinlenilmesini ister. fikirlerimi almaz öyle değer kıymet vermez. hiç özür dilemez. Kimi zaman eski kız arkadaşlarıyla karsilastirir beni. surekli manipüle eder her şey de ben sucluyum ona gore. yeri gelir acindirir kendini. maddi manevi hep destek oldum yanında oldum ama bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dışarıya oynuyor demektir bu. Dışarıdan puan topluyor, ama iç dünyası maalesef böyle değil. Tehlikeli bence bu. 👍🏻
Valla anlamıyorum bi insan bu derece olabilir mi bı de hep kendimi sucluyorum
Dışarıyı filan boş geçin, önemli olan sizin kendi aranızdaki iletişiminiz. Birlikteliği yaşayan sizsiniz , dışarısı değil. Dışarısı dafece aa çok iyi veya vah vah der , başka hiç bir şey demez. Sizin düşünceniz ve doğrularınız ön planda olmalı , esas olan budur. 👍🏻
Önemli olan bana karşı olan davranışları zaten hatta baş başa kaldığımizda bana kötü davranıyor diye kalabalık arkadaş ortamında iyi davranıyor diye kalabalığa geçmek isterdim
Tam tersini yapmalıydı oysa , dışarıya oynamaması gerekiyor bence. Nasıl kabul edebiliyorsunuz böyle adamları?
Ya çok acıdım acondiriyordu üzülüyordum. ayrıldım ondan duzelecem dedi sorunlarim var ondan boyleyim diye diye kendini de kandırmış buna beni de inandırdı ama baktım düzelmiyor
Düzelemiyorsa sorun yok , kapının önüne koyun , çöpçü alır onu geçerken. Anlar o zaman saygının ne demek olduğunu ve kimseyi üzmemeyi. 👍🏻
Çok haklisiniz. Ne kendime saygım kaldı ne özgüvenim kaldı cöpçüler bile kabul etmez böylesini. yapmadığım şey kalmadı onun için ama memnun edemedim baktım ki bu adami ben asla mutlu edemeyecem yaranamayacam çünkü boyleleri mutlu olmuyor. kendileriyle ilgili sorunları var
Süper 👍🏻👍🏻 bırak yoluna gitsin adam. Ona büyük iyilik yapmış olursun valla. Bırak başkasının hayatını karartsın. Mutlu ol daima.. 👍🏻👍🏻
Teşekkür ederim. ayrılırsak gidip evlenecem falan diyor 😃 kimsenin hayatını da karartmasin. çok teşekkür ederim iyi geldi söylediklerin hapsolmuştum kimseye anlatamadığım için
Rica ederim , ne demek👍🏻🌷. Bırak gitsin kimle evlenirse evlensin. İnsanlar hak ettiklerini yaşarlar. Çok vurur taşlara kafasını, sizi kaybedince. 👍🏻
okurken daraldım ayrıl şundan yoksa gelip ben ayrilicam
:'))
Yani çok haklısın ama hep acıyorum acindiriyor
Olmaz o cocuktan belli ki narsist bi kisilige sahip
Evet işin komik tarafı hep kendimi sucluyorum işin icinden çıkamıyorum
Dünyadaki en tehlikeli tiplerden birisi bu'dur
Bazen egosundan ödün vermez bazen kendini öyle bı acindirir ki vicdan yaparim
Bukalemunlardan korkmak gerek. Maskeli baloda takılan binbir suratlardan da
Aynen farklı bı cins bunlar sanırım ilk defa böylesine denk geldim
Sokakta rastgelmiş gibi konuşuyosun. Bizatihi 2 yıldır hayatının demirbaşı adam: d
Ama gel gör ki kendini öyle görmüyor dışarıya çok iyi fazlasıyla ama ilişkide afedersiniz ağzına sicar ve kendini hep haklı görür iki yılda bittim artik
Neden devam ediyorsun
Tükendiğimi görüyor çok acıdım üzüldüm çünkü sürekli acindiriyor çok iyi manipule ediyor sürekli kendini suçlamış vaziyette görüyorsun ve aslında daha önce ayrıldım duzelecem sorunlarımdan dolayı böyleyim deyip kendini buna inandirmis. aslında bilmiyor ki sorun sorunları değil kendisi
Seni sevmiyor
Evlenmek istiyor hep
Yalandir
Yok evlenmek istediğini gördüm ailesiyle de tanıştırdı ama gel gorki sevgi anlayisi çok farklı
Tmmm