Erkek arkadaşım bana çok iyi davranıyor hayra yormali miyim?

Nolur okuyun dertleşmeye ihtiyacım var Üç yıldır sürekli borctaydi ve sürekli olarak kavga halindeydik doğru düzgün bulusamiyorduk hep gergindi hep beni üzüyordu kırıyordu ve borçları yüzünden evlenemiyorduk (kendisi düğün vs istiyor ben dügunsuz 1+1 eşyalı evde bile yasarim onunla kendisi yaşatmak istiyorum diyor) çok zorluk çektik onun için bir ölmediğim kaldı cevremdeki herkes bana aciyor dinlemek isteyen olursa anlatırım ama bu sefer her şey degisti miras kaldı ve işlerini çok iyi yoluna koydu bana sürekli para veriyor (çalışmıyorum istemsiz bir süreç) sürekli sana ne alayım diye soruyor beni hep gezdiriyor sürekli şunu alalım bunu alalım diyor gözümün içine bakıyor bir şey istemem için o kadar iyi davranıyor ki ağlayacak oluyorum bazen hatta benim için bir hayal olan burun estetiğinin parasının bile yarısını bir aydan kısa sürede köşeye ayırdı bana verdi burnum çok normal ama ben öylesine yapmak istiyorum dedim ama mutlu olacağın şey neyse onu yapicam ne istiyorsan olacak diyor ve sürekli olarak seni çok mutlu edicem diyo biz gerçekten çok zor şeyler yaşadık ve bunun acısını mi çıkarıyor yoksa bu para onu değiştirir mi?
Erkek arkadaşım bana çok iyi davranıyor hayra yormali miyim?