Aşk İlişkileri Sevgilinizin bir kapatma tuşu olduğunu keşfettiniz. Ne zamanlar kullanırsınız? Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Haydi bakalım yorumlara Günde bir kapatırım Haftada bir kapatırım Lazım olduğunda açarım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilinizin bir kapatma tuşu olduğunu keşfettiniz. Ne zamanlar kullanırsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Ben kapatmam. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben asla kapatmazdım sesine yine de katlanırdım onu severdim 2 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sevgilim olmadığına göre bu tuşa da gerek yok demektir bukadar. 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bana kızdığı zaman 😬 1 0 Yorumla
Karamazovablalar Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Evlilikte çok işe yarar bu teknoloji ne zaman gerçekleşir 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sevgilim yok ama olsa niye kapatayim ki sevdiğimi 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hic kapatmam anca bulmuşum 😂😂 1 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Lazım olduğunda açarım 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sevgilim yok ki olsa derdim bir şeyler 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sevgilim yok 1 1 Yorumla Maritimo +1 yıl Olsaydı 🤣 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kapatmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben kapatmam.
Ben asla kapatmazdım sesine yine de katlanırdım onu severdim
Sevgilim olmadığına göre bu tuşa da gerek yok demektir bukadar.
Bana kızdığı zaman 😬
Evlilikte çok işe yarar bu teknoloji ne zaman gerçekleşir
Sevgilim yok ama olsa niye kapatayim ki sevdiğimi
Hic kapatmam anca bulmuşum 😂😂
Niye var ya istemeeem 😂
Lazım olduğunda açarım
Sevgilim yok ki olsa derdim bir şeyler
Haftada bir kez kapatırım :)
Kullanmam o tuşu
Sevgilim yok
Olsaydı 🤣
Kapatmam