sevgiliniz/eşiniz varken yedekleme yapar mısınız?🙄

Yedekleme yapmam, o ilişkiye, kendime veya karşıdakine güvenmediğim anlamına gelmekle birlikte birazda karaktersizlik kanıtı değil midir? Hadi sevgiliyken, birinin ilgilisini fark edip görmezden gelmek başka birşey, başkaların yılışmasına müsade etmek başka, ama evliyken yedeklemek çok çok ileriki bir godoşluk boyutu. Hiç yapmadım. Yapmakta nasip olmasın.
Bu konu hakkındaki geçmişimde bir iyi, bir de kötü gerçekle karşılaştım. Kötü olandan başlarsam, yaklaşık 6 aydır görüştüğüm bir kız (karşılıklı duygularımızın olduğu ve bunu birbirimize açtığımız), beni bir sürü kişiyle aldatıyormuş, bir de küstah gibi ekran görüntüsünü alıp atmış mesajlaştığı kişilerin, “sana bağlı kalamam, beni anla” gibisinden sözler yazarak. Ama bu benim için kötü mü bitmiş oldu, pek sayılmaz, hatta hiç, iyi ki de şimdi anlatacağım iyi gerçeğin farkındayım. Bu da iyi haber, kızla gerçek hayatta hiç görüşmemiştik. Yani aslında gelecekteki olası bir felaketten böylece geri dönmüş oldum. Ben çok üzülmüştüm, ama Allah yardımını benden esirgememiş demek ki. İyi ki ayrılmışız diyorum tekrardan. Şu anda da beni çok seven bir sevgilim var, ve en yakın zamanda buluşmak için can atıyoruz 😊.
Eşim varsa zaten kendimi ona kaptırmışım demektir. Eşi olupta bilgisayar yedekler gibi kadın veya erkek yedekleyen şahıslar bir aynaya baksın insanlığını sorgulasın. Her türlü aldatmış olursun yani ayrilik sebebi ister sevgili olsun ister eş
Cevap
53Cevap
Ben bir kadına aşık olayım daha ne isterim ki...
Birinin hakkından anca gelirim.😕
Teknik direktör değilim ki, yedekte tutalım. Bizde bir kişi As oynar, o da gönlümüzün forvetidir.
Aha düştüm js
Aşk dediğin tek kişide yanmaktır. Yedekli bir aşkin tadı kalmaz..
Aldatma olmuyor mu bu?
Böyle bir şey yapmam tabii ki.
Fırsatınız varsa yedeğin yedeğini yapcanız şimdi 1. Sevgiliye diyelim araba çarptı nolcak hemen 2. Sevgili devreye gircek hadi diyelim 2. Ninde regl haftası çekilir mi çekilmez 3. İle takılıyoruz mutluyuz ekonomik ilişki şart boşta kalmamalıyız
Bazı kızlar regl döneminde çok hassas oluyor ya kimseyle konuşmak istemiyor falan
Belki öyle biri çıkar diye 3. Seçenek sevgiliyi oluşturdum
Yedeklemeyi yapanlara sormak lazım. Kadınların en iyilerin arasından seçtiği ve elemeye maruz bırakıp gönlüne şampiyon adadığı ancak en sonunda yanıldığı cinsten...
Hayır. Allah'a şükür şerefsiz değilim. Araba parçası mı ki bu yedeği dursun bir kenarda diyeyim. Ayrıca sevgili meraklısı da değilim o yüzden seversem belki olabilir.
Hayır asla yapmam yapamam zaten öyle bir yapım yok iyi ki de yok tek kişiye ait olmak her zaman en iyisidir.
Yok ya bir şeye odaklanırım ben yedeğine vakit ayıramam
He yedekte iki üç tane duruyor ne olur ne olmaz diye, Allah askına biriniynen bas ettik ikinci üçüncü kaldı... bir kalpte kaç kişi olur
Kendime yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi başkasına sevdiğime yapmam gerçek sevgi tek kalp de tek kişidir
Başka işim yok sanki 2-3 erkeği aynı anda idare edeyim 🙄
Sevgılı böyle bir sey degil yedek parca mı bu ne yedegi
Öyle şey mi olur Allah aşkına 😂😂 o nasıl sevgi / aşk 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Hayır karakterim böyle birşeye müsade etmez basit degilim
Ciddi niyet ile yola çıkarsam gözüm kimseyi gormez..
Çok erkek hiç erkekdir çok kadın hiç kadındır gerek yok.
Araç olarak gören kasanova vari özentilerin işi bu sevgiyi.
Karaktersiz miyim ben? Neden yapayım ay Allah korusun
Cidden
Alakası yok ki ben sevgilimin olmasını bile istemeyen birisiyim
Onunla mı uğraşıcam
Ben sevgili istemiyorum bir kere buluşmak istese gitmem mesaj atsa geç cevap veririm arasa açmam yani harama ne gerek var ki şimdi durduk yere
Bilmemek ayıp değil ama sevgili yapmak zina
Hayır tabi ki o kadar karaktersiz değilim çok şükür 😏
Bence hiç fena fikir değil düşüneceğim bu fikrini 😀😀😀😀
Sen yedekle ama onun da yedekleyeceğini unutma dostum
Teki ile uğraşmamak için yalnız kalıyorum, ikincisini ne yapayım
Yok hiç öyle birşey yapmadım, yapmam. Bu konuda vicdanım çok temiz.
Oooo sen ne diyorsun 1 taneyi bulunca 7 8 taneyide hazırda bekletiyorum :D
Yok bende hep bütünlük olur. Ya komple kalır ya da komple silinir yedekleme yapmam
nasıl yaparlar bunu anlamıyorum insan bir kişiyi sever
Yok artık birde manitamı tutacağım 😃😃 yedek sevgiliye ihtiyacım yok eşim bana yeter 🙄
Yok ben 2 kisi ile konuşacak kadar karaktersiz degilim
o kadar karaktersiz miyim yahu, tabii ki yaparım asdjdk
benim için ayrılık sebebidir. Karaktersizlik kansızlıktır.
Hayır yapmam. Tek odağım sevgilim olacak kişi olur. Arkadan iş çevirenlerden değiliz.
bu nasıl ahlaksızca ve pervasızca bi soru. sanki bana otomobile yedek lastik yüklüyor bir de emoji falan koymuş. seni fenomen yapanları araştırmak lazım
Hayatımda ciddi düşündüğüm biri varsa yapmam, eğer benimle ciddi düşünen biri varsa da yapmam. Onun dışında iki tarafta birbiriyle vakit geçiriyor, flörtleşiyorsa bir problem de görmem. Çünkü bana göre bu arkadaşlıktan pek de farklı bir durum değil.
Herkes yapiyor kadin erkek de omceden erkekler yapiyordu simdi kadinlar erkekleri gecti
Ne yani diyetteyiz diye menüyede mi bakmayalım.
Tek yedekleme değil format bile atarım.
Herşeyi karşılıklı düşünüp böylesi kötü bişi yapmam
Yedekleme değil deee konuscak birileri olsun istiyo insan yabancı birileri anlatım bütün dertlerimi dert kutusu gibi bişi oosun
o nasıl bir şey onu yapanın karakterinden şüphe duyarım
zor olur o iş. İki kişi idare edeyim darken hepten dağıtırsın.
Baskalarindan sogurum ben genelde asik gibi olursam ki aslinda ole yapmak gerek galiba😑😂
Belki asdfg bi kenarda bulunsun
Bu dediğin flört aşamasında bile olmaz, olmamalı
Görsel😓
Ay yok artık ben mesajları bile yedeklemiyorum
Fazla manit köz çıkarmaz sjs
Yedekleme demek çok çirkin, 🤭
Yedek sevgili ne ya promosyon ürünü gibi
İğrenç miğdem bulanıyordu daha çok bulandı cidden
İlişki sallantıdaysa bi ihtimal😀
serefsiiz deelizz evelallahh :D
Asla yapmayı düşünmem.
Hayır asla