Yeni bir akımmış ben de yeni duyuyorum. Erkeklerin sevgilisi olduğunun ispatı gibi bir durum 🤷Kızlar siz böyle bir şey ister miydiniz?Erkekler siz böyle bir şey yapar mıydınız?
Takıp takmamak değil de çok değişmiş her şey cidden yaşlandığımı hissettim. Bizim zamanımızda yüzük takılırdı gümüş bide sosyal medya Facebook lisedeyken çok popülerdi ilişkisi var yapardık durumu. Çoğu kız aileden dolayı bunları yapamazdı ama erkekler yapardı. Buna anlayış gösterilirdi elbette. Üniversiteye gittiğimde toka meşhur oldu sonra takip etmedim bir daha böyle şeyleri her geçen yıl farklı şeyler çıkıyor 🙄
O nece bir fantezidir? Zaten hiç anlam veremiyorum şöyle olaylara, sevgilimin sütyen askısı benim ne işime yarayacak ki bileklik olarak kullanayım? Ayrıca düşününce çok gereksiz bir hareket
Bu Z kuşağı çok değişik he, gerçi bende Z kuşağına giriyorum neyse bizim zamanımızda saç tutamı felan alırdı erkekler bir nesil büyülü gezdik bu yüzden 😂 niye sütyenimi elin oğlu için tek askılı bırakayım kıyamam sütyenime gitsin bileklik alsın kendine ben pintiyim
Olayı fazla erotize etmemek lazım. Yeni neslin biz seks yapıyoruz mesajı vermeye çalışmalarına anlam bulamıyorum. O denli özel şeyler kamuya sunulmamalı.
Saç lastiği makul, sütyen askısı bencede hoş olmaz; hem akım olduğu için bunu herkes bilecek. Sevdiğiniz kişiye olan saygınızı yitirmenize sebep olabilecek bir yaklaşım olur. Hiç gerek yok, saç lastiğini bileğime takarım, yani saygı çok önemli. İnsan önce kendine sonra karşısındaki kişiye saygı duymalı diye düşünüyorum. Saygılar 🙂🌼
Ne kadar saçma sapan, anlamsız iş varsa günümüzde görebiliyoruz. Millete ne yapacağını şaşırmış durumda eh gerçi bu da modern zamanda insanları meşgul etmenin yollarımdan biri. Saçma sapan, bomboş işlerle uğraşıp önünü bile göremeyen bir millet... tam da istenildiği gibi dünya insanları için.
Bu tür şeyleri çok normal görenlerin başka şeyleri sapıklık olarak görmesi beni gerçekten deli ediyor. Şunu unutmayın: Bugün " Sevgilim " dediğiniz kişi, yarın belki de ( hatta yüksek bir ihtimalle ) bir başkasının helali, eşi olacak.
O yaparsa biz de düşünürüz dermişim😂😂 Her geçen gün daha saçma bir adet çıkıyor. Bir sonraki aşama ped ile kolye yapımı olur heralde bu gidişle 😄😂 Ya da neyse gerisi kalsın, yapanlar falan olur şimdi 😄😂🤣
@theumbrellaacedemy Yes bakirim bakanlar oldu ben istemedim çünkü boş insanlar ben benim gibi temiz iyi niyetli arıyorum ama şans yok bulamam bekar öleceğim hayırlısı Allah büyük
Saçmalık ya gerckten seviyorsa böyle şeylere ne gerek var evet ona ait bir şeyi saklamak takmak isteyebilir ama bu sütyen askısı değil. Ayrıca sütyeni nasıl takicaz sonra tek askiyla hemen aticaz mi sjsjskzkkz
Ben hep söylerim insanlara gdoyu fazla vermeyin. Arpayı kaçıran at gibi ne yapacaklarını şaşırırlar diye. 🤣🤣🤣🤣 Seneye de sevgilinin don lastiğinden yaparlar. 😃
Başkaları görse sevgilinin giydiği sütyenin rengini bileceği için hemen hayal kurmaya başlar. Çünkü sadece iç çamaşırı renginden azabilen bir güruh var.
Bence hoş bişi degil ya illa onun benim olduğunu belli etmek için gidipte onu bileğine takmam. Hem hoş değil hem de malca bişi git bileklik al oh mis onu taksın ya da saç tokası vs. Böyle aksiyonlara gerek yok shchjsjJx
Yani 18 yaşındayım bu akımı ilk yakin arkadaşımda fark ettim sevgilisinin sudyen askisini almış evde saklıyordu (aynı evde kalıyorduk) daha yeni çıktı karşıma ne olduğunu merak edip bakiyim dedim sevgilime sordum bı anlamı mi var acaba falan diye kız bende bilmiyorum boş dedi harbiden anlamıda yokmuş boş ne canım bir nesildeyim anlamiom ki