Yok ya hiç öyle üşengeçliklerim olmadı benim. He anahtarım varken zile basmadım mı hiç? Tabi ki bastım. 2 türlü oldu bu. 1.'si anahtarımı yanıma almış olduğumu unutup bastım :D 2.'si de elim kolum doludur alışveriş yapmışımdır, o sırada elli cebe at anahtarı çıkar kapıyı aç ritüelini uygulayacak pozisyonda değilimdir. mecburen basmışımdır zile :)
Hiç hoşlanmam, kapı zilinden çalınmasından. Öğrenci evindeyken herkese anahtar çıkarttırıp vermiştik. Zile basarsanız açmayabilirim haberiniz olsun derdim. Açtığım da genelde hoş karşılamıyordum. 😅😅
Tam böyle zil sesi kesilecekken bir daha basacaksın. Sonra üst üste melodi yapacaksın. Canım çekti birinin ziline basıp kaçsam mı. Veya sadece basıp mı kaçsam 🤣🤣
Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
Eğer ellerim doluysa evet değilse basmam. Neden elindekileri yere koyamıyor musun dersen eğer cevabım şu olur. Dışarıdan aldığım bir şeyi yere koyup sonra onu eve koymam. Koyacaksam eğer direk balkona götürürüm.
Unutkanım basarım. bastıktan sonra da aklıma gelir babam tam kapiyı. açacakken kapiyi açmış olurum o sirada beni gören babam dalqami gecıosun pe... z... venk der 😅😅
Nadiren ellerim çok yüklüyken, yükleri indirmeye üşendiğim zaman bastığım oldu. 2 kez basmıştım. Haricinde anahtarımı evde unuttuğum zamanlarda basarım.