Bombayı bırakıp kaçacağım, heheh... Soru açık ve net. Bir anahtar olsanız neyin kilidini açardınız bakalım? 

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Zamanında sitedeki hanımlara Kur'an dersi vermiştim. O zamandan beri sağolsunlar hoca olarak görürler beni. Ve geneli de tüm sıkıntılarını anlatır. Bir çare olduğum yok ama neden bilemem anlatmak iyi geliyor sanırım.
İnsanların dertlerine anahtar olmayı isterdim ama yanlış anlahtarım. Kilidi açmayı deniyorlar ama olmuyor çünkü ben bana bile yetemiyorum ki🌺
Hocam meslektaş çıkacağız gibi... Neden öyle düşünüyorsunuz bakalım hem? Ne güzel faydalı bir insansınız demek ki, saygın bir çevreniz var.
Ben ne güne duruyorum. Gelin anlatın azizim 💙
Estağfurullah. Ne ettik de.
Tabi ki de güzel, her daim kapım açık böyle güzel misafirlere.. 💙
Tarihteki tüm gizemli olayların sırrı benle açılsaydı keşke
İçinde tarihi olayların da anlatıldığı bir kitap okumaya başladım ve günümüze kadar hala içinde çözülemeyen sırlar var. Ordan merak sardım işte. Keşke tüm gizemli olayların sırrı bende çözülseydi fjfkff
Kedilerin kalbinin kilidi açılır benimle shdjs. Bütün kediler beni sever. Beni ciğer olarak görüyorlar 😹
Aa me
💖
Ben anahtar olsaydım gerçek aşkın kilidini açabilirdim ama bunun için doğru kapı olması gerekiyor ki hayatımda daha doğu kapıya denk gelmedim ben.
Cevap
9Cevap
İnsanların zihinlerine kolay girebileceğimi düşünüyorum.
Pandora'nın kutusunu açıp herkesi zehirlerdim 😜 Şaka bir yana kendimin anahtarı olurdum. Çünkü kendi kilidimi açamazsam işe yaramaz bir anahtardan farkım kalmazdı ‽
Avrupa'nın kapılarını açardım. Herkes dilediği gibi girip çıksın. 😛
Mutfak kapısını ve buzdolabını açardım birdeee kavga edilecek her konunun kilidini açardım
mutluluğa açıyor benim anahtar kilidi ama yollar dikenli ne yapacağız 😂
Anahtar olsaydım kilit kesin yalama olurdu Açamazdım kilidi falan
O kadar mı vahim durum bea?
Değildir değildir.
Değildir diyorum, tanımadan ben hissediyorum siz peeheey..
Ufak da olsa bir güven var ama teslim olmak daha kolay geliyor gibi bir vibe aldım.
Genel ayöl.
Siz vermişsiniz zaten. İlgimi çekti sadece. Her insan bir hikayedir benim mottom. Faklı karakterleri keşfetmeyi severim.
Bir şey olduğu yok. Farklı karakterleri keşfedince insanlara olan bakış açım değişiyor misalen. Ona göre yaklaşım sergiliyorum.
Üşendim anlatmaya şu an. Uyumaya gidiyorum ben.
Uyku işte ya, hasbinallah. Gece ayakta kalmam lazım ders çalışmak için, onun için de enerji lazım, enerjiyi de kendi adıma uyuyarak sağlayabilen biriyim. Ya yine uzun uzun yazdım, üşeniyoruz dedik ya. 😏
Eyvallah. Kapılar size iyi davranıyorsa siz de iyi bir anahtar olun. İyi davranmasa da olun. Selam ve dua ile.
Hangisine şimdi nereden bileyim ki ben? O kadar şey yazdım 😄
Bi zahmet. 😏😄 Şaka şaka. Rica ederim, ne demek, ne ettik sanki.
Üşendim de işt. Ayıp olmasın diye şey ettik. 😄
Öyle söylerler. Siz de o kervana katıldınız. Alçakgönüllülüğüme laf etmeyin, farkındayım 😄
Ne demek ne demek 😄😌
Kahkaha attım, 😄 ironidir takılmayınız
Pandoranın kutusunu açardım gjfg
Uzlaşmanın valla
Kedilerle ilgili bir şey demediniz bu yorumda, alındılar, gücendilee...😄
Her zaman olmaz deli sanacaklar beni ama doğru deliyimdir 😃
Kedi seviyoruz ve 2 sözümün 47374883 kedi diye mi yani? Ne alaka canım, abartmasınlar...
Yesss bee
😄🖐️
Huzur ve hürriyet.
Mutluluk olabilirdi🙃😄
onun kalbinin kilidini
Aksine ben kitlerdim 😂 hiç açılmazdı
Çilingirim ben, her kapıyı açarım
Kasanın kilidi
goranın kapısı
Mutluluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?