Sürekli gelmesi hoş olmaz. Sonuçta işyeri, çalıştığım kurum bana orada geçirdiğim zaman karşılığında para veriyor. Bu açıdan bakıldığında profesyonel davranmak gerektiğini düşünüyorum. Haa tabi ara sıra sürpriz yapar, görmeye gelir, o ayrı mevzu..
İş ortamı disiplin gerektirir flört mülört tarzı olaylarından nefret ediyorum. Hatta yakıştırıldığım biri olduğunda bile ben bu tarz şeylerden hiç hoşlanmıyorum diye uyarıyorum kaldı ki erkek arkadaşımı oraya getirmek 🤦🏻♀️ insan bunu niye yapar ki millete bakın bu kızın sevgilisi var demek için yapsan güvenmediği kişiyi neden hayatında tutsun insan gibi önemli bi soru belirir
İş yeri disiplin getirir. Tabi ki gelsin rahatsız olmam sürpriz severim. Yemek molası ya da iş çıkışında gelirse daha iyi olur. Çalışırken zaman ayırmak zor sürekli olmaz zaten iş yerine. Ama çıkışıma her gün gelsin sorun değil.
Hayır sevgilimin sürekli iş yerime gelmesi beni rahatsız etmez tabi ki de.. ama iş yerindeyken rahat olamam pek bu yüzden de baş başa yalnızken görüşmek daha güzel olurdu benim açımdan. zaten sevgilim de yok
Mesleğe, çalıştığımız yere göre değişir de, gelebilir tabi hem yardımcı olur, ben de gelir yardım ederim. Sevdiğin insanı işime engel olur diye istememek bence sevmemekle aynı şey. Demek ki ona işine engel olmayacağına güven duymuyorsundur.
İş ayrı aşk ayrı. Sürekli gelmesi elbette rahatsız eder. Bir şeye odaklanmış ve çalışıyorsam rahatsız edilmeyi sevmem. Yani bir kural, bir disiplin , düzen olmalı. İş yeri kreş ya da eğlence yeri değil...:d
İş yeri benimse eder, benim değilse daha çok eder. Kadın özlenince güzel oluyor. Akşamın gelmesini iple çeker insan. Kadının en büyük eksikliği kendini özletecek varyasyonlar geliştirememesidir.