En nefret ettiğim şey kimle sevgili olsam iş hayatıma karışıyor bence öyle bence böyle diyor. Ya sencesi yok ben senin işine karışıyor muyum?
Kaç defa dedim hala karışıyor ayrılsam mı?
En nefret ettiğim şey kimle sevgili olsam iş hayatıma karışıyor bence öyle bence böyle diyor. Ya sencesi yok ben senin işine karışıyor muyum?
Kaç defa dedim hala karışıyor ayrılsam mı?
ama sevgilin hayatını paylaştığın kişi. Karıştığı şeye göre değişir yani. Çok kişisel şeylere karışıyosa haklısın ama onu da ilgilendiren şeyler varsa karışır yani ilişki böyle. Karışmasın bana diye sevgili yapıp başka kızlarla görüşceksen onu bunu takip etceksen sevgili hiç yapma zaten. Nasıl sevip sevgili oluyosunuz anlamıyorum.
Seni düşünerek fikrini söyleyen insanı burnunu sokan hayatına karışan biri olarak görüyorsan hayatına almayacaksın. Ayni üslupla ona da söyle ondan sonra bekle bakalım kim kimden ayrılıyor.
Kadınlar erkekleri sevmeyeceği hale dönüştürüyor sonra terk ediyor. Erkeğin işine karışılmaz. Çok biliyorsa kendisi daha iyi iş yapsın daha çok para kazansın.
Nikahlı karın değilse işine karışamaz yol yakın aslında öfff bi de evlenirsen. işinden çık diyorsa ya kıskançlık yapıyor ya da senin için uygun görmüyor
Cevap
12Cevap
Ayrılabilirsiniz bence
Bana da "senin için üzülüyorum" diyorlar🤣🤣🤣 Kendi bir şey olamadı/olamayacak yaa sende olma istiyor. Sen başarama, onun seviyesinde kal istiyor enerji emen tipler böcek gibi kangren ediyor bunlar beni. Uykusuz kalan yorulan emek eden benim sana ne? Sen kendi işine baksana ben sana niye onu yapmadın diyormuyum çünkü bana ne? Kene bunlar yaa ayrıl gitsin.
Baştan söylemeksin bundan hoşlanmadığını. öte yandan kadınlar genelde karışır, yani evlendiğinde de karın karışacak o zaman da boşayacak mısın pat diye. Sen biraz tolere etmeyi öğrenmelisin belkide
Sana değer veriyor çünkü onun hayatındasın ilgileniyor seninle. İnsan sevmediğiyle niye ilgilensin aşırı karışıyorsa kibarca uyar
Karışacak tabi. Seviyorsa karışır. Karışmayan birini bul o zaman sonra da bu bana hiç karışmıyor dersin. Elindekinin değerini bilmeyen çıplak kalır.
Ilişkide en sevdiğim şey iş ile alakalı konuşmak o anlatsın ben dileyeyim ben anlatayım o dinlesin söyle böyle diyip işleri karıştıralım 😂😂
Fikir veriyor işte eğer hayatı paylaşmak istemiyorsan sana karışılmasınıda istemiyorsan lütfen yalnız ol
Karışmak ayrı fikir söylemek ayri ama bence diyorsa fikrini belirtiyor olmasin
Ya beni zor duruma sokuyor ayrıl o işten filan diyor
Uyarmana rağmen hala burnunu sokması çok yanlış. Ayrıl gitsin, çok biliyorsa kendisi yapsın
Neden işinden konuşuyorsunuz ki? Hiç sevmem bende bu mevzulara girilmesini.
İyide kanka işin işte kalsın. sen bahsetmeden nereden bilecek.
Sizin şu nedenlerinizin çeyreğini yaşasaydim keşke diyen bir sürü insan var 🙂
Dominant tipli kadınları çekiyorsun herhalde daha uyumlu kadın bulmaya çalış
Bir para iş için bu yaptıgınız değer mi hemen ayrılmak mı aşk olan böyle yaparmı sarılırsn ifade edersn belli etmeden söylersn belki geleceğinizden şüpheleniyor yazık
Baştan bu konuda tavrını belirt.
Rahatsız olduğunu söyle hâlâ devam ederse ayrıl gitsin
Zamanla daha da fazla şeyine karışır konuş konu hakkında onunla
Hiç sevmem bu gibi mız mız tipleri...
Acaba biraz abartıyor musun
Karar sizin
Bnde sevmem lakayitliği
Ayrıl bence rahat nefes alın.
Ne iş yapıyorsun?
Bilmedigi birseye yorum varsa bende sevmem
Ben izin veriyorum ayrıla bilirsin
Ne iş yapıyosun peki