Gizli Üye(25-29)+1 yılSana bir şey söyleyim mi yemin ederim eski sevgilimle kendimi gördüm birebir aynısı neredeyse anlattıklarının.. kaderine müdahale etmek istemem ama üç yılım böyle geçti sonra hep arkamdan surekli konuşmuş beni suçlu çıkarmış... Nasıl zoruma gitti ben hep çevreme nasip olmadı anlaşamadık dedim onun delikanligina saygı duyup kusurlar, geçmiş aramızda geride kalmadi önümüzdeki insanlara temiz, ak bir yüzle çıkalım diye kimseye dert yanmamaliyim dedim ... Nasılda taniyamamisim ders oldu bana. üç yılım böyle geçti onun peşinden koşarak.. ve şunu unutma arkadaşım bir insan yorgunsa bile dinlemeye ilk gideceği yer sevdiği insanlarin yanıdır... çünkü kendini iyi hissettirir o insanlar... kusura bakma ama bulmusta bunuyor arkadaşın istemem yan cebime koy yapıyor.. bir şey ya var ya yok ya siyah ya beyaz... bu ne böyle resmen cereme çektiriyor.. sen bunu mu hakediyorsun yani? Sana gaz vermek değil niyetim ama Birde ne kadar iyi davranıyorsun ona bariz belli. İnsan başka birinden adam gibi muamele gördüğü zaman anlıyor düştüğü yanlışı... uzak dur kardeşim hayır yok benim gibi canın yanmasın inan insan hicbirseyden tat, tuz almaz hale geliyor. Ne çektim ben bilirim.. bizim hikayede çok iyi başlamıştı böyle herşeyden öte saygı hoşgörü önemli... çok daha iyi insanlar çıkar karşına... boswer onu daha fazla surundurmesin seni... kusura bakmayasin dolmusum patladım bende, yediremiyorum benim konumuma kimse düşsün istemiyorum... geri donmede üç beş gün değerini anlamış gibi yapar sonra geri aynı şekil davranir çıkartır seni hayatından.. sen onu çıkar at hayatından, sana iyi gelse buralarda dert yanmaz, çare aramazdın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunlar hep çok sevmekten ben de yeni ayrıldım birbirinizi yormaya anlamamaya başlamışsınız akışına bırak yani öylece bırak biraz acıyor sonra alışıyorsun sonra tövbe et sevgiliye ulan ben o kadar gururlu insandım beni de böyle şeyler yaptırttı aşk sonra bitiyor falan çok bağlanma hiçbir şeye hiç kimseye ve kendinden verme bir insana ne kadar duygularını verirsen ve o seni ne kadar anlarsa onu o kadar özlersin o yüzden ölçülü ol taşkın davranmışsın mesajlarında iki kat yoruluyor çocuk seni ve durumları düşünürken serbest bırak severse sana doğru gelir sevmezse kendini yorup parçalamanla kalacaksın bırak
02 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim öyle gururumu yerle bir ettim. Ama onu bırakmayacağımı yanında olduğumu anlasın istiyorum. Zaten iş onu çok geriyor ben gidersem daha çok üzülür
- +1 yıl
Gitme zaten de zorlama olacağına bırak. Zorlama bırak öylece kafana takma aa niye yazmadı falan sen de ona göre cevap yaz irdeleme boş ver emin ol işinin katkısı büyüktür a101 demişsin bir de ben a101 de çalışsam değil sevgilimi anamı babamı tanımam derim beni rahat bırakın zor iş. yani sabret ya da yok ben böyle soğuk bir şekilre ilgisiz yürütemiyorum aklım baska şeyler kuruyor dersen bırak. ilişki güven işi çünkü ve değer verme.
Geçmişte çalıştığı işte, kendi işinin patronuydu, iyi para kazanıyordu ve mutluydu. Yeni işte ise çok emek harcıyor ancak az kazanıyor.
Arkadaşınızın durumu, attan inip eşeğe binmek sözünü akla getiriyor. Bu durumda her kim olursa olsun, asabileşir, streslenir, saldırganlaşır. Diğer bir deyişle para varken huzur vardı. Para olmayınca huzur da olmuyor.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen bir gerginlik göremedim. Market işi çok yoğun ve yorucudur, mesai saatleri içinde darlama çocuğu. Mesaj bile yazma, cevap veremezse ondan da anlam çıkarırsın. İt gibi çalıştırılıyorlar zaten. Biraz empati lütfen.
04 Yorumla
Soran+1 yılEve gelince de aynısını yapıyo ama bazen. Evet düşününce hak verdim. Mesai saatlerini nereden bileyim. Bazen öğlenci bazen sabahçı oluyor
- +1 yıl
Marketler 12 saat açık ve yasaya uygun şekilde günde 8 saat çalışmıyorlar, asgari ücretin karşılığı olan 180 saatten fazlasını işyerinde geçiriyorlar, fazla mesai almadan ve ayakta.
Soran+1 yılEvet doğrudur ama ben iki günde bir mesaj atıp bazen arıyorum. Mesela şöyle günden güne yazarsam boğuluyor. İki günde bir yazarsam seni göresim geldi özledim diyor. Allah aşkına ben nasıl ayak uydurucam bana da yazık değil mi dengesizlik bu lütfen beni anlayarak cevapla
- +1 yıl
Al karşına konuş. Günde bir kez olsun mesai çıkışı bile olsa sesini duymak istiyorum de. Bunu da sana çok görüyorsa devam etmezsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılSinirli olduğun zaman kendi haline bırakmak bence en mantıklısı
20 Yorumla Benımde aynı seyler basıma gelıyo erkek arkadasım A101 de calısıyo bır ara o da oyle ayrılmak ıstıyorum benden olmaz ıyı bır gelecek sunmam hep mesgul musaıt oldugu zaman yok ısten bıltıgı ıcın bana da umursamaz davranıyo senın gıbı alttan alıyorum ama bıryere kadar cozum yolları var
1-karsına al konus sureklı sorunu herneyse
2-cozum yolu bulunabılıcek konu ıse cozum yolu ve ortak yol bulun
3-ısı cok yogun ve yorgun gecebılır ılgılı olması gerektıgını ısının stresını yansıtmamsını ıste senınde ıslerın oldugunu ama ona yansıtmadıgını acısını cıkartmaması gerektıgını soyle
4-onu her sekılds nerde calısırsa calıssın kabul ertıgını goster
3-karsılıklı bırseyler yapmak ısteyın sevgı saygı arama sorma yazmak vb.
19 Yorumla
Soran+1 yılPeki hallettiniz mi siz bu şekild e
Soran+1 yılBak aynen bizim bahsettiğimiz şey dengesiz ruh halleri yemin ederim aynısı. Dün gece aradı konuştuk kapatmak istemedi. Beni çok sevdiğini vs söyledi. Bugün de günaydın aşkım mesajı atmış. Benim mutlu olmam gerekirken ne yapacağımı bilemedim. Ben bu dengesizlik içinde bana nasıl davranacağını kestiremeden yaşamak istemiyorum. Bak yarın da ayrılmak istiyorum kesin der garip ya cidden
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor şeyler yaşamış belliki olayı kişisellestirme ve biraz rahat bırak üstüne gitme zaten olmayacaksa olmaz şu an sen ona ne yaparsan yap zaten senden nefret edecek herkesten her şeyden sıkılmış gibi sen iyi şeyler söylesen bile üstune gidersen sadece senden soğur
117 Yorumla
Soran+1 yılİyi anları da oluyor anlamıyorum. Mesela iyi anlarında diyor ki niye yazmıyorsun özlüyorum dışarı çıkınca haber ver vs vs dengesizlik değil de ne bu ne yapayım Allah aşkına şaşırdım. Dün mesela çok sıkmayıp görüşürüz canım diyip bıraktım bugün hiç yazmamış bile çok garip ya
- +1 yıl
Cok usteliyorsun bırak o yazsın o yazmadan yazma. İnsan bazen yalnız kalmak ister bu seni sevmediği istemediği anlamına gelmez hiçbir sey soylemeden bunu yapıyorsa sevmiyordur önemsemiyordur ama soylemiş anlatmıs yani bu durumda üsteleme
Soran+1 yılOf 😔 teşekkür ederim
- +1 yıl
Kolay değil yaşadıklari ve cok usteliyorsun beni bile boğdu fenalık geldi. Yazma aksam ararsin isten sonra surekli musait misin müsait misin deme
Soran+1 yılValla çok haklısın ama kendime hakim olamıyorum en başında böyle biri değilken değişmesi sanırım beni üzen şey hak veriyorum ona
- +1 yıl
Onunda elinde olan bir şey değil yaşadıkları kolay değil böyle bir dönemde aile içindede herkes stresli gergindir yani onlarlada tartısıyordur zaten birde sen boğuyorsun usteleme çocuk intihar bile eder bencillik yapma
Soran+1 yılYok Allah korusun
- +1 yıl
Üsteleme olayı kişiselleştirme diyeceğim bu
Soran+1 yılAkşam mı arayayım bir saat sonra işten çıkacak
Soran+1 yılArayınca çok samimi zaten çok sevdiğini zaten biliyorum
- +1 yıl
Tamam 20 sefer müsait misin deme aksam ararsın işi bitince
- +1 yıl
Işte nasıl telefon kullansın. Kestiremeyeeck bir sey yok adam. her seyini kaybetmiş batmıs sen ne derdindesin ya valla bencillik yaptığın Darlama cocuğu ben bile darlandim burada
Soran+1 yılYa ne darlaması. Biz sevgiliyiz. En son kaç gün önce konuştuk ve ben trip falan atmıyorum kendisine. Bugün durduk yere değişen ruh hallerine kızdım üstelik ona değil kendimi yiyip bitirdim. Ayrıca batma gibi bir durum yok. Satmak istediler sattılar. O da üniversite okuyor ama iyi bölüm değil. Benim durumumda olsaydı başkası emin ol çok daha fazlasını yapardı. Elbette bazı şeyleri sormalıyım konuşmalıyız o da yeteri kadar vakit ayırmalı. Zor bir dönemde geçtiğini bildiğim için “nasıl istersen canım arada bir yazarım seni sıkmam” diyen taraf da ben oldum. Benim bahsettiğim şey yukarıda zaten var. Bazen çok iyi ( mesela bugün ) bazen de durduk yere garip hareketler sinirlenmeler gerginlikler yaratıyor. Kusura bakma ama ben böyle dengesizlikleri yaşamak için bu ilişkiyi yaşamıyorum. Suçlu taraf da değilim
- +1 yıl
Adam iyi değil insan bazen yalnız kalmak ister sen olayı kişiselleştiriyorsun abartmamıs halin buysa abartmişi duşunemiyorum
Soran+1 yılYeteri kadar yalnız kalmak istiyorsa ayrılmayı veya ben yalnız kalmak istiyorum yazma bana demesi gayet yeterli. Ben olayı anlatamadım galiba. Benim yakındığım şey değişen ruh hallerine ayak uyduramamak.
- +1 yıl
Ben seni anladımda sen anlamadin sence adamın psikolojisi şu an cok iyi çok normal bir donemindede o yuzden mi dengesiz davranıyor zaten iyi değil zor durumda bu yuzden boyle davrsnıyor bir ani digerine uymuyor. Olayı kişisellestiriyorsun anlamıyorsun
Soran+1 yılHaaaa anladımmmmmmm ❤️
+1 yılÜfff konuşmaya bak ya aşk böyle eziklik falan değildir. Arayabilir miyim iki dakika nedir ya? İzin mi alıyorsun şöyle yapa yapa bunların poposu kalkıyo sonra kızlar etrafımızda pervane diye havalara giriyolar. Yok özür dilerimler yok böyle soğuk olunca ağlıyorumlar ohoooo bu kadarına pes. Yaşın 14 falan ya da ruhun ezik. Sevgili falan yapma sen biraz daha büyü. Mümkünse Bi 10 sene.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılOna sırtını dön ve bir daha ardına bakma!!! Her öfkesini senden çıkaracak sen onun sevgilisi değil kum torbasısın. Herkesin hayatı ve sorunları var sonuçta. Ama kimse kimseye değersiz hissettirmemeli. Tavrını ortaya koymazsan onun için modu yüksek olduğu zamanlar takılacağı kız olursun. Üzülerek söylüyorum ama sana derdini paylaşmıyorsa belkide o kadar önemli değilsindir öylece takılıp sonra ayrılacağı birisindir☹️
10 Yorumla Knk öncelikle merhaba yaptiginiz yanlis birsey ara verme meselesi mesela bu iliskiyi dengesizlestirir ve araya sogukluk girmektedir bu tur durumlarda ara vermenin turkcesi beni bunaltiyorsun, senden sogudum vb. seylerdir canım dengesiz davraniyor ise soyle yap işte çalisiyor dedin isteyken yazma sabah gunaydin yaz sadece belkide bunaltiyorsun farkinda olmadan o sana nasil yaklasiyorsa sende ona o sekil yaklas mesela senin mesajina 1 saat sonrami baktı sende öyle yap 1 saat sonra bak kisa cumleler kur onunla konusurken çok bunaltma seni merak etmesini sagla 5 dk sonra bakma mesajina sonradan o merak edin dicek noldu buna degisti dicek akillanicak sadece dediklerimi yap ve gozlemle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlayışla karşıla. Üstüne gitme. Maddi durumunun ve statüsünün düşmesi sonucu bunun olması normal. Hem artık telefonu o kadar rahat kullanamıyordur. Bu durumun normal ve geçici olduğunu konuşup onu yüreklendirmelisin. Zamanla yine eskisi gibi olabileceğini de...
00 YorumlaGayet iyi davranıyorsun sevdiğini o kadar beli ediyonki yani bak ne kadar değer verirsen o kadar kaybedersin zamana brak düşünsün taşınsin kendi yazmasını bekle üstüne gitme fazla düşünme ya gururlu ol biraz sevdiğini beli etme ilk önce kendini düşün o kadar.
11 Yorumla
Soran+1 yılBu dediklerinin algılaması kolay yapması zor ahhsgshdb
Sen ona yazdıkça o kendini geriye çekmiş. Bir yerleri kalkar bu kadar üstüne düşersen. Soğuk konuşuyorsa sen de ona soğuk konuş. Şu diyaloğu görünce sana üzüldüm, ona değil.
110 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olunca gidiyo ya üzülüyorum aramız bozuk olunca
Soran+1 yılŞey artık çok geç
Soran+1 yılKaybetme korkumun olduğunu anladı ve ona göre davranıyor
- +1 yıl
Olsun resti çekersen görür anyayı konyayı. Böyle bide hep sen suçluymuşsun gibi bir psikoloji dayatır sana. Aşırı toksik. Bir süre sonra sen bile kendinden emin olamayacak ve kendini suçlayacak hale gelirsin. Özgüvenini falan yerle bir eder. Kendine köle edecek. Böyle bir ilişki sağlıklı değil. Ona resti çek, seni gerçekten seviyorsa zaten kendini değiştirmeye ve senin üzerine titremeye başlayacaktır. Sevmiyorsa da gerçeği bu sayede görmüş olursun ve kendini kurtarmış olursun. Dönmezse dönmesin yani hayat ondan mı ibaret. Sen kendine değer ver önce.
Soran+1 yılEvet ben şu an kendimi suçlu hissediyorum sanki her şeyin sorumlusu benmişim gibi
- +1 yıl
Bak görüşlerin bazıları da seni suçlu bulmuş, üzerine gidiyorsun darlama çocuğu falan diye. Oysa sen değil, o sana zarar veriyor. Sen haklıyken haksız duruma düşüyor gibi oluyorsun. Suçlu sen değilsin kesinlikle, sen sadece seviyorsun, değer veriyorsun ve verdiğin değeri kendinde de görmek istiyorsun. Bu mu suç..
Soran+1 yılVe ben üstelik her gün bana yazmasını istemiyorum. Her gün durmadan arasın demiyorum. Müsait anlarında hatırlasın yeter o bile yeter bu mu sıkmak şimdi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim şu an değil ama şu saat diliminde konuşuruz demek başka, yazma çok yoğunum demek başka..
Ben de tüm gün kopek gibi çalışıyorum yediğim mobingde cabasi ama akşam yarım saatte olsa sevdiğim insanlara vakit ayiririm
01 Yorumla
Soran+1 yılValla haklısın
Senden çıkarması saçma kendinden çok taviz vermişsin belki oyuzden böyle yapiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu kendi tipine bakar mısın yüzüne tükürmem bile o derece
- Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılŞevkat okunuyor duzgun karala bidahakine aşko
01 Yorumla
Soran+1 yılKaralamayı yarıda kestim aşkom
+1 yılAyrılmak istiyosa ayrılın zorlamı birlikte olucaksınız
00 Yorumla
+1 yılSen hiç çekilmezsin wallahi var ya. Kusura bakma da.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar fazla mesaj atmanın anlamı yok. Tam tersi senden soğur ve uzaklaşır. Sessiz kalıp aynalama yapman gerek. Kendini küçük dusurmussun
03 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle diyeyim öyle davrandığım zaman da hiç yazmıyor dün tamam canım yazıp bırakmıştım öyle de kalmış yani hiç yazmamış
Cevap sahibi+1 yılBu işler hemen olmuyor ki. Üstüne düştükçe senden kaçar. Yazmazsa yazmasin su kaybetme korkusu sizi küçük gösteriyor bence sende meşgul olacak şeyler bul
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜstüne düşme sal biraz erkekler böyle olunca soğuyor tersini yapınca kıymet biliyorlar anca
04 Yorumla
Soran+1 yılTersi de etki etmez bunlara
Cevap sahibi+1 yılAy valla yoruyor bu erkekler
Soran+1 yılErkekler kapatılsın
Cevap sahibi+1 yılEvett erkolar kapatılsınn
Gizli Üye(25-29)+1 yılarayimi diyene ben de uyuz oluyorum cunku sevmiyorum ortamda telefon ile konusmayı
00 Yorumla
+1 yılA101 yoğun olur çocuk doğru söylüyor akşama kadar senin gibi boş oturmuyor ekmek parası sonuçta
12 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz
- +1 yıl
Doğruyu söyleyince kusura bakmayın
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok üstüne gittiğini düşünüyorum bence kendini biraz geride tut ki kıymetin anlaşılsın. Bu şekilde seni sürekli cepte görücek.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlay beni cepte görmesi değil. Biz o durumları çoktan aştık. Fakat dengesizliğe nasıl davranmalıyım onu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok darlıyorsun bence iş değişikliğinden kaynaklı gelgitleri olabilir çok üstüne gitme bi süre
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yemin ederim ben boğuldum ya
18 Yorumla
Soran+1 yılAhahabavdjazbs
Soran+1 yılÖyle biri değil yeri gelince de çok ilgileniyor. Bu iş yüzünden allak bullak oldu. Yüzünden çökmesinden belli
Soran+1 yılEvet haklısın
Soran+1 yılBu arada çok güzelsin maşallah
Soran+1 yıl🌸
+1 yılAlttan al kanka didişmeyin
11 Yorumla
Soran+1 yılAlttan ala ala altta kaldık be
- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılLa çocuğu menapoza sokmussun ahahahah
22 Yorumla
Soran+1 yılYaa hayır dhakxnskcnekcm
- +1 yıl
Ahahahah yae hehe
+1 yılBende öyleyim valla bir yerden çıkarmam lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrilicaksin dengesiz biriyle uğraşma yazık etme kendine
00 Yorumla
+1 yılOfff sil bunu at bayağı sıkıcı bu
00 Yorumlahevesini alan erkek mode on
00 YorumlaÇok yazmaki senden soğumasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl2 günde 1 mi arıyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle istediği için
- +1 yıl
iyide bu bir ilişki dğeilki sen baya baya ezilen umursanmayan birisin.
en minik ilgi kırıntısında sevinecek hale gelmişsin
Soran+1 yılAma onu da anlamalıyım zor zamanlar geçiriyor
- +1 yıl
ya ne alakası var.
zor zamanlar ne. dağda komandomu?
alt tarafı markette çalışıyor.
saflık yapma. elemanın umrunda bile dğeilsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel trol senaryoyu çok beğendik
01 Yorumla
Soran+1 yıl?
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılSıkma çocuğu
23 Yorumla
Soran+1 yılResmen hiç sıkmıyorum denilebilir tartışma sonrası mesajları bunlar
- +1 yıl
Seni istemiyor olabilir mi
Soran+1 yılHayır soruyu okursan çok dengesiz mesela bazen öyle bir konuşuyor ki bazen de böyle
Adamı darlama zor dönemlerden geçiyor anlayışlı ol
10 YorumlaBen ayrılırdım :D
00 Yorumla
+1 yılAt gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSıkma çocuğu
12 Yorumla
Soran+1 yılSıkıcam limon gibi anca öyle akıllanır
Cevap sahibi+1 yılAyrılığı göze al o zaman ne diyim
Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. yazma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldırmayın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılalttan alllll
10 Yorumla
+1 yılbi daha verme ona
00 YorumlaSg çek
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler