Sevgilim şu anda bir üstündeki bir stajyerle çalışıyor, herkesin ifadesine göre çok güzel biri (kız kardeşim iş yerini tanıyor). Sevgilimin geçmişinden dolayı, sık sık iş arkadaşlarıyla ilişkisi olduğu ve bir arkadaşını aldatmış olduğu için ve benim (birlikte olmadığım bir adamla çok kötü bir deneyim yaşadığım için) şimdi endişelerim var, ona aşık olabileceği. Henüz gerçekleşmedi bile veya staj başlamadı bile ve şu anda çok şiddetli panik ataklarım var. Hiçbir şey yiyemiyorum, günlük işlerime odaklanamıyorum, sürekli olarak onun ona aşık olacağını düşünüyorum. Sizce onun bu teklifi almasına karşı çıkıyımı? Çünkü kabullenmicem biliyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yakışıklı uzun boylu mu sevgilin
Evet
Yani bilemedim kız etkilenir orası kesin ama erkek arkadaşın seni gerçekten seviyorsa yapmaz. Ayrıca den nerelisin bu nasıl Türkçe?
Kızında sevgilisi var ama yinede bir korku var içimde.. ama herkesin beğendiği kız hep onunla zaman geçirecek kız bide çok fazla samimi ayni arabayla sürecekler falan
Sevmiyorsa zaten aldatsın m**k sevmeyen adamla mı evlenecen
Haklısın ama şu an bilmiyorum nasıl düşünce içindeyim ama onun o kızla çalışmasını düşününce çok kötü oluyorum gerçekten nefes alamıyorum dünden beri hiç bir şey yemedim oda bunu kesinlikle yapmak istediğini belirtti istiyorum dedi ve benim hislerim korkularımı hiç ama hiç anlamıyor
Adam haklı işini düşünüyor sevgilisi böyle her şeyi kıskanacaksa adamın komple hiç çalişmaması lazım
Yok problemim daha çok kızla var
Yarın bir gün başka kız olur bitmez o
Ama kaybetmekten Cok korkuyorum
Şu yükselmek türkçede bu anlamda kullanılmıyor
Kusura bakma Türkçem pek iyi değil ama sorumu aşağıda daha net
Kendinize güvenin
İş teklifini kabul etsin yani? Ve o kızla her gün birlikte olsun? :( aynı arabada aynı yerde hep onunla olıcak
Onun sana sevgisine inanmıyormusun güvenmiyormusun buna cevabın nedir?
Inanıyorum ama çok korkuyorum herkes kız hakkında çok güzel çok cana yakın diyor ve bu teklifi kabul ederse kız ona ondan sonra başka bir teklifte bulunacak ve sonunda aynı iş yerinde olucaklar ve bu durum beni çpk rahatsız ediyor
Rahatsızsan ayrıl kendini neden sitrese sokuyorsun
Ama seviyorum sorun daha çok bende sadece kızı çok kıskanıyorum herkes ondan konuşuyor düşüm sevgilim her gün onunla olucak.. sence kabul etsin mi teklifi?
Kabul etmesi etmemesi değil olay
Kabul etsin tabi
Ama sorun şurda
O olmaz başkası olur
Genede kıskanacaksın
Bu kızda bi başka çünkü etrafımdaki herkes çok fazla övüyor onu öz güvenim yerle bir, her gün o kızla o kızın arabasında ordan oraya gidecekler, saat sabahın 8den 4dekadar hep onunla birlikte olucak ve kiz Cok fazla cana yakin
Sen sevgiline güvenmiyor musun?
Beni fiziksel aldatacağını düşünmüyorum ama kıza oda vurulursa herkes gibi hem o kızı herkes den fazla görecek
cevabı verdin güven yok ta
Diyemiyorsun sevgilime güveniyorum
Napiyim lütfen yardım et :(
Yanlız biriyim
Hayatımda biri olsa
Dünyanın en güzel kadına olsa yanımda gönlüm dolu olduğu için bakmam hiçbir türlü
Eğer kabul ederse çok mutsuz olurum ortada bir şey yok ve ben şimdiden ölü gibiyim
Ama bir erkeği etkilemez mi her gün o dünya güzeli olan kadını görmek onunla yalnız zaman geçirmek?
Kendini bilen insan hiçbir şekilde etkilenmez
Rahat ol
Pozitif ol
Akışına bırak
Aslında sana göre bir erkek mi bunu görmen için bir fırsat
Yani kabul etsin? Yoluna taş koymiyim?
Ama ben bu bir ayı nasıl geçiniçem nasıl rahat durucam şimdiden yemekten kesildim
Aynen öyle
Yapacak bir şey yok
Sokacaksın dişini
Sıkacaksın
Halbuki kabul etmezse daha kolay olmaz mi? :(
Kariyer atlamasını istemez misin
İsterim tabiki ama o kızla hep birlikte olacaksa ve ben bu kadar mutsuz olucaksam zor
İste göreceksin ki nasıl insanla birlikte oluyorsun bileceksin
Peki nasil anlarım o * geldiğinde? Kızdan etkilendiğinde? Yani tam baştan bi kaç ip ucum olursa ona dahil daha dikkatli davranırım
Sana karşı hareketleri değişir
İlgi azalır
Hemen mi belli eder yoksa önce hiç bir şey olmaz gibi mi davranır
O erkeğe göre değişir
Offf çok korkuyorum gerçekten
Bu kadar neden korkuyorsun inan hiç anlamıyorum
Nasipse sana her türlü olur
Nasip değilse ceviz kabuğunu doldurmayacak sebep olur
Bilmiyorum Bende kendimi anlasam
Konuşmak ister misin takipleşerek
Evet lütfen
Gizlisin