Yani ben erken kalkip çalışıyorum o da kalksin çalışsın der misiniz? Yoksa eşinizi rahat ettirdiğiniz için mutlu mu olursunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Zaten şu anda çalışmadığım için ve doğuştan engelli olduğum için ister istemez Tabii ki eşimin bana yardımcı olmasını isterdim ama zaten emekli olmayı 3 yıl kaldı ve evli değilim aslında buradaki amaç şu yani güler yüzlü bir şekilde hayırlı duası olarak eşimin beni işe göndermesini Belki de bir ekmek arası bir şey vererek kahvaltı yapmama destek olmasını isterdim sonuçta bu kadar ilgisiz olması da olmaz aynı şey erkek de yapmalı kadın da yapmalı evlilik ve aile olmak demek Bence o demek o yüzden rahatsız olurdum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eşim ev hanımıysa kalkıp çay demlemesini, kahvaltı hazırlamasını ve beni yolcu etmesini beklerim. Ondan sonra dilediğini yapsın. Çalışan ise muhtemelen o da aynı saatlerde kalkmak zorundadır. Çalışan fakat mesai saatleri ters, mesela o gece nöbetindeydi, geldi, uyudu, ben sabah işe gidecek isem uykusunu bölmek olmaz.
14 Yorumla- 1 yıl
Bu ev hanımı olmak değil ki kölelik
- 1 yıl
@ElifAy3435 ev hanımı olmak yan gelip yatmak değil mi?
- 1 yıl
@Freddy1616 Ev 🏡🏠 işlerini hayaletler mi yapıyor yobaz kafa?
- 1 yıl
@ElifAy3435 ev işlerinin benimle alakalı olan kısmını ben yapıyorum zaten... Onlara ev işleri değil şahsi işler deniyor. Kimsenin donumu gömleğimi ne toplanmasına ne de yıkamasına müsade etmem.
Ev işlerini kadınlar yapar kafasındaysan yobaz olan sensin!
Ben çalışmıyorum. Eşim çok erken vakitlerde işe giderken ben bebekle ilgileniyordum. O ben uyurken sinir oluyormuydi bilmiyorum ama o dönem haftasonu o uyurken ben sinir oluyordum. Değişik bir beyin yapisi oluyor insan da o zamanlar. Uçak tekme atarak uyandırmak hissine hakim olmaya çalışıyorsun falan. Ki benim bebeğim baya sakindi. Ama gece uykusuz kalınca beynine gide giymiyor sanki insanın
00 Yorumla
1 yılKesinlikle evet çünkü bir erkeğin en büyük görevi ailesine bakmaktır erkek bunu yapmıyorsa ne için var allah aşkına ayrıca erkeklerin dünya kadar kriterleri var biz olması gerek bir şeyi istediğimiz için mi kötü oluyoruz bide şimdiki erkeklerde mesleksiz kız almıyor yanına yani yok öyle bir dünya bu yüzden mutlaka kendinizi ve kendi değerinizi bilin kızlarrr
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey canım, bu konuda benim gibi düşünenler var. Bence önemli olan herkesin kendi zamanını ve ritmini bulması. Eşiniz rahat ediyorsa ve mutluysa, onun rahatlığı sana da huzur verirdi değil mi? Ama bazen ben de erken kalkıp çalışırken biraz zorlanıyorum, o zaman biraz içimden kızabiliyorum. Yine de en güzeli iletişimde kalarak birbirimizin tempolarına saygı göstermek. Aslında sevgiyle yaşarken birbirimize destek olmak en güzel şey 💖😊.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
74Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
1 yılNeden sinir olayım ki gadası
06 Yorumla
Soran1 yılNe bileyim bazı erkekler esininde çalışmasını istiyor
- 1 yıl
Ya o erkekler aptal
Soran1 yılAma şu an çoğu böyle. Yani bu durum zoruna gidiyor bazılarının. Ben çalışıyorsam o da calisacak felan diyen çok
- 1 yıl
Öyle saçma şey mi olur kadının yeri evidir eğer ki kadın isterse çalışabilir
Soran1 yılBencedee
- 1 yıl
🙃
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılsinir olmam
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı.
1 yıleski kadınların canı yok muydu onlar da isteseler uyuyamazlar mıydı çok güzel bir söz vardı.."agustostan sonra ekilen darıdan, bal vermeyen arıdan, haram kazanılan paradan ve kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmez diye"
222 Yorumla
Soran1 yılKadının disarda çalışıp calismamasi kendi tercihi sonuçta
- 1 yıl
kadının çalışmasında sorun yok ama benden önce kalkmasını isterdim
Soran1 yılAnladim. Evet bazıları istiyor esininde kalkıp kapıda yolcu etmesini felan
- 1 yıl
kötü mü olur sabah işe güzel bir öpücükle uğurlasa aksam kapıyı güleryüzle açsa ben de kucagıma alıp sarılsam
- 1 yıl
Kadın dışarıda çalışmazsa kendi ihtiyaçlarını nasıl karşılayacak bir birey olarak?
- 1 yıl
Niye sen karıdan sonra kalkıyorsun damızlık dana mısın biz erkeğiz biz güçlüyüz demesini biliyorsun da naif çıtı pıtı kadından sonra kakmaya utanmayacak mısın
- 1 yıl
@Canubbeeennn ne alaka simdi
- 1 yıl
Kadın benden önce kalksın diyorsun öyle değil mi yaratılış olarak kadından güçlü yaratıldım diyorsun narin yaratılmış kadın kalkıp ayağa dikilirken damızlık dana gibi yatmaya utanmayacak mısın
- 1 yıl
@Canubbeeennn bunun buyutulecek bir yani yok ki bak yaratilistan bahsedeceksek nisa süresinde erkeklerin hakkinin kadınlardan bir fazla olduğu belirtilir cunku evin sorumluluğunu erkek ustlenir der kitap yani sirf 5 dk bile erken kalkip hadi bosverdim kahvaltiyi da kocasina bir sarilip öpüp ise gondermek mi seni yoran
- 1 yıl
Hayır beni yoran sizin şehzade gibi her şeyi önünüze bekleyip paşalar gibi beklenti içine girmeniz
- 1 yıl
@Canubbeeennn ne ben sehzadeyim ne de olur mu bilmem ama esim cariye olmaz.. ben köle degil hayat arkadasi isterim her zaman.. kaldi ki ben paşaci degil cumhuriyetciyim
- 1 yıl
O zaman kadının senden sonra kalkması seni niye bu kadar rahatsız ediyor
- 1 yıl
@Canubbeeennn rahatsiz olmak baska birsey bu kolelik de degil anneleriniz neneleriniz yaparken sorun mu cikti da simdi problem oldu kalkma sen yat banane yahu ben kendi fikrimi soylerim polemige gerek yok istersen yat hic kalkma
- 1 yıl
Bu polemiğe girmemiş halin mi Bir de girssen ne olur acaba
- 1 yıl
@Canubbeeennn yok girmedim, birisiyle tartışmam için önyargısız olması lazım senle olmaz
- 1 yıl
Tartışmamış halin buysa Bir de tartışır haline düşünemiyorum
- 1 yıl
Karısından sonra kalkan yobaz kocadan da hayır gelmez
- 1 yıl
@ElifAy3435 yobaz ne alaka ohoooo
- 1 yıl
Ortaçağ yaratıkları demek
- 1 yıl
@ElifAy3435 baksana Fatih paşa öyle emrediyor karısı ondan önce kalkacakmış
- 1 yıl
@Canubbeeennn kendine köle arıyor işte
- 1 yıl
@ElifAy3435 ya hem kim oldugumu nasil biri olduğumu bilmezsiniz hem de atip tutarsiniz gercekten ruh hastasi bu insanlar ben pasa olmaya da hic heves etmedim bi de yaratik diyor kendi fikrimi yazdim suraya bak yemedigim hakaret laf kalmadı bazen susmak gerek cunku ortada cok davul var sesleri cikiyor da icleri bos..
1 yılBizim evde kim evdeyse yatar kural budur. İşe giden de paşa paşa hazırlanır gider. Kimse kimseyi yolculamaz, sinir de olmayız
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeğim mışıl mışıl uyusun ben gider çalışırım diyemem yani 😄 çalıştığım halde ev işi çocuk işi bende olacaksa hayatta çalışmam. O işleri yaparm serbest yaşarım, yatarım. Ama zengin olacaksak yatsınn ben de yatarım. Yani her türlü yatamaz ben çalışırken. Her türlü yatarım sıdkfkfs
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılEskiler ne demiş
" yağmur gönenine ekilen darıdan
gündönümünden sonra oğul veren arıdan
kocasından sonra kalkan garıdan, hayır gelmez"01 Yorumla
Soran1 yılBen katılmıyorum bu söze. Bazen kocamdan sonra kalktığımda oluyor bazen ise kalkıp kahvaltısını hazırlayip kapıda yolcu ediyorum değişiyor bu durum tamamen ve kalksam da kalkmasam da esim gayet memnun
- Aile & Toplum konusunda 856 cevap paylaştı.
1 yıl3 karımm var mecbur kalkımm kahvaltımı hazırlayacaklar sırayla sabah öpücüğü güler yüz terlikler havlu ugurlama vs akşamları birisi ayağımı yıkar birisi masaj yapar digeri yemek hazırlar yok öyle miskin miskin yatmak
00 Yorumla Kalkıp çalışmasn da mesela kahvaltı hazırlasa gitmeden beni kapıda yolcu etse hem aradaki bağ güçlenir hem saygım sevgim artar ben gidincede dilediğince yatsın
06 Yorumla
Soran1 yılAynen bende öyleyim genelde kahvaltısını hazırlarım, kapıda yolcu ederim
Soran1 yılAma artık bazı zamanlar kalkmadigim oluyor yalan yok😄
Soran1 yılYa artık uyanasim gelmiyor. Hamileyim çünkü ama bazende uyku tutmuyor uyumamisken eşimi yolcu ediyorum. O da kalkmamı pek istemiyor zaten
Gizli Üye(30-35)1 yılbir kadın olarak ev geçindirmek benim yükümlülüğüm değil kalkıp işine gitsin az veya çok ailesinin sorumluluğunu alsın. bunu yapmayan erkek evlenmeye cüret etmesin. self ve free takılsın mümkünse.
33 Yorumla- 1 yıl
Ev geçindirmek senin görevin değil ancak kendini geçindirmek her bireyin sorumluluğu. Kadın da erkek de kendini geçindirebilmeli...
Cevap sahibi1 yıl@Freddy1616 evlilikte evi geçindirmek erkeğin sorumluluğu. hatta erkek evlenirken mehir vererek boşanma durumunda dahi kadının geçimini gözetmekle yükümlü. kadın kolunu bile kıpırdatmak zorunda değil maddi konuda. karına ve çocuklarına bakamayacaksan evlenme. nokta.
- 1 yıl
Çok farklı yerlerdeyiz...
Ekonomik bağımsızlığını kazanamamış birisi nasıl aklı hür, fikri hür ve vicdanı hür olarak yaşayacak? Drmek istediğim bu
1 yılneden olayım? çok saçma. işimi seviyorsam kocamın uyuması da rahatsız etmezdi. :) kendi hayatımı kocamınki ile bile karılaştırmazdım. kendime saygısızlık olurdu :)
10 Yorumla
1 yılşuna bak kendi çayını koyup ekmeğini yapamayacak adamlarla dolu yorumlar. eşleri bunlarn kölesi. böyleleri ile evleneceginize kendi ekmeğinizi kazanıp yalnız yaşayın daha iyi.
12 Yorumla- 1 yıl
İşte alfa yorum
- 1 yıl
👍♥️
1 yılNiye rahatsız olayimki evli değilim ama eşim olacak zaten ev işleriyle veya kendi işi varsa onlarla uğraşacak bide benle mi uğraşacak. Yanağına öpücük kondurup işe giderim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılkadın ev hanımı ise, erken kalkacak. nokta.
ama ikisi de çalışıyorsa, bulaşık dahil ortak ve eşit olmalı.06 Yorumla
Soran1 yılSonuçta ev hanımı ve evin bütün işleriyle, yemekle, çocuğun bakımiyla kadın uğraşıyor. Ya da ev hanımı olup hamile oluyor. Yani bu kadın da evde tüm gün yatmıyor sonuçta. Neden erken kalksın?
- 1 yıl
sen yat. sana her şey serbest.
aradığın yancıları bulmanı dilerim
Soran1 yılNe alakası var. Gerçekleri söyleyince neden batıyor size?
- 1 yıl
sizin gerçeğiniz o
bize batan bişey de yok
eşinizle böyle saçma şeylerden kavga ediyorsunuz sonra salya sümük burada koca şikayeti yapıyorsunuz
Soran1 yılBenim bu konu yüzünden kavga ettiğim yok. Öylesine sorduğum bir soruydu ve eşimde bu konuda anlayislidir. Hamileyim çünkü..
- 1 yıl
hamilelik olayı başka. evlilikte yardımlaşma vardır. olmalıdır. ama sorduğun soru saçmaydı. sağlık dilerim...
- Aile & Toplum konusunda 588 cevap paylaştı.
1 yılKalksın kahvaltı kursun iki yüzüme gülsün biraz sohbet etsin hayırla git hayırla gel desin malak gibi yatmasın ben gideyim akşama kadar done done uyusun sorun yok ama sabah akşam karşılayacak
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı.
1 yılO da kalksın çalışsın diye emir kipiyle cümle tâbi ki yanlış, çok da ayıp bence. Zaten anlayışlı eşler birbirine her durumda saygı gösterir saygılı olurlar veya olmaya çalışırlar en azından...
00 Yorumla İşi farklı saatte ise niye sorun yapayım, gerçi ben eşimi çalıştırmam
Maddi durumum çok iyi olana kadar da evlenmeyi düşünmüyorum
Gerçi hiç düşünmüyorum da neyse00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 1 yılBazı erkeklere göre "karım, çocuklarım iyi olsun rahat etsin yeterki" der.. bazısı da " hayır ayaklarının üzerinde dursun parasını kazansın" der.. her iki tarafta olumlu kendine gore
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır asla öyle bir şey söylemem o rahat uyusun ben çalışırım sıkıntı yok
15 Yorumla
Soran1 yılBöyle düşünen erkek nadir kaldı artık şimdikiler bi garip
- 1 yıl
Seven sevdiği insana asla öyle bir şey demez diyemez bence ben sevdiğim kadın her koşulda mutlu etmek için elimden gelenin fazlasını yaparım yeter ki aşık olduğum kadın mutlu huzurlu neşeli sevinçli olsun mutlu bir kanınla beraber olmak demek insanın ömrünün uzaması demektir ben öyle düşünüyorum
Soran1 yılKesinlikle öyle. Bir adam zaten sevdiği kadına maddi konular yüzünden baskı yapmaz. Mutluluk huzur on planda olmalı
- 1 yıl
Maddi konuları bana göre erkek çözmeli kadının işi değil bu bence ya ama maalesef görüyorum ki etrafta çalışmayan hatunlara çok baskı var niye çalışmıyorsun gibisinden vs çok üzücü ve kırıcı bir durum maalesef
Soran1 yılAynen öyle. Çok baskı yapıyor bazıları. Zorla çalışmasını isteyen bile oluyor. Benim arkadaşım var esi çalışmasını istediği için markette çalışıyor. Haftalık 1 gün izni var onun harici sabahtan akşama kadar markette. Bazen yanına gidiyorum görüyorum bayağı zayıflamış üzülüyorum gerçekten
1 yılEğer ekenomi olarak yetiyorsa bir adam bence eşi çalışmamalı zaten evde yeterince çalışıyorlar yatsın dinlensin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Duruma göre değişir. En azından bi öpücük verip yatabilir. Ama arkasını dönüp horul horul yatarsa bir tepik yer yani 😅
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben çok hoş bulmuyorum bu durumu istisnalar olabilir ama… masa da kahvaltı masasında toplanmak önemlidir…
11 Yorumlayani kadın açısından düşünürsek kötü ama erkekler zateb öyle istiyor ben çalışayım karım evde dursun
00 YorumlaÇok saçma ya kadın ev hanımıysa ve işlerini yetiştirebiliyorsa yatabilir bence niye kalksın ki kahvaltı falan hazırlamak ayrı mevzu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet o yüzden kaldırırım vbbgnv asla izin gümlerinde ben okula gidiyorum diye taciz ermiyordum asla aramamm aaa uykusu bozulur üzülürüm fgbfhghv
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGenel olarak tavırlarına ve bana kahvaltı vs hazırlayıp hazırlamamasına bağlı. Eğer bana kahvaltı hazırlıyor beni rahat ettiriyor ve dinlendiriyorsa sorun olmaz yatsın keyfine baksın.
07 Yorumla
Soran1 yılYanii kahvaltı herkes hazırlamaz erken saatte bencd
Cevap sahibi1 yılO zaman sorun olur
Soran1 yılYani ben mesela uyandiysam esime hazırlıyorum ama bazen de yatıyorum o da sorun etmiyor
Cevap sahibi1 yılBir işte çalışıyor musun? Geç saatte kalkmana olanak tanıyan
Soran1 yılİste çalışmıyorum şu an hamileyim o yüzden de uyku düzenim pek yok ama hamilelik öncesi genelde esimle uyanıp kahvalti hazırlıyordum
Cevap sahibi1 yılHamilelik özel bir durum eşim hamile olsa kahvaltı beklemezdim.
Soran1 yılAynen öyle
Erkek çalışıp eve bakmak zorunda kadında evin düzen ve tertibi den sorumlu işi yoksa yatsın uyusun
00 Yorumla
1 yılİzinliyse yatsın uyusun zoruma gitmez ama temelli çalışmıyorsa uykusunu dar ederim tabi sağlıksal bir problemi yoksa varsa karışmam.
00 Yorumla
1 yılKadin Calismiyorsa o da ev islerine bakar. Erkek calismiyorsa evde yapabildigini yapar. Kıskançlık yapacaksan evlenme zaten:)
00 YorumlaYok olmam, kendime sinir olurum sabahın köründe işe gidiyorum diye
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 872 cevap paylaştı. En azından kahvaltı istemiyorsa bile kalkıp öpüp yolcu etmek gerek
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
m 1 yılben erkegim evde eşim klacak ben ekmek kazanacam bu boyledir
12 Yorumla- 1 yıl
@Rojj66 eyw
Eşim olsa onu uyandırmamak için parmak ucunda kalkardım 🥺
10 Yorumlayok olmam tabiki ama eve geldiğimde uyuyorsa o zaman olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer eve tek para getiren bensem ve oda yan gelip yatıyorsa tabiki sinirlenirim ama ben öyle biri ile evlenmem zaten neyse ama eğer izin günündeyse kızmam tabiki
00 Yorumla
1 yılolmam ya neden olayım ki kahvaltı hazırlamasını bile bir görev olarak beklemem
00 Yorumlamutlu olurum. rahat etmesi ve mutlu olması için çabalamayacaksam niye evleniyorum
hatta ders çalışmak için motivasyonum şuydu ben çalışıyım ki çok kazanıyım ki sevdiğim kadın çok alışveriş yapabilsin02 Yorumla
Soran1 yılNe guzel düşüncen var gerçekten : )
1 yılÇalışmıyorsa eşim sabah giderke uğurlasin sonrada yatiyomu kalkiyomu naparsa yapsın
00 YorumlaSinir olurum ama çalismasıni gerektirmeyen bir durum varsa olmazdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHaha. Eşimle iş saatlerimiz farklı o vardiyalı ben sabit. Dalga geçiyor bnimle ben ile giderken git çalış ben uyucam diye. Sonra ben onunla dalga geçiyorum çalış köle yatacağım diye. 😅😅😅😅
Yani takmayın böyle şeyleri yaa. Evde kalan da akşama kadar keyif çatmıyor hani. İşe giden en azından sigorta ve para alıyor. Çalışmayan ne yapsın eşi de vermezse 😀😀00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsanlık tarihi boyunca Erkekler Erken kalkan tarafda oldu bu kadar mı bencil bakış açısına sahipsiniz pes doğrusu
02 Yorumla
Soran1 yılBencillikle ne ilgisi var sorduğum sorunun?
Cevap sahibi1 yılcevabım zaten soruna cevap
1 yılnayır niç nolmam nama kalkması da ilgimi çok çekerdi.
00 Yorumla
1 yılBen kalkmasını istemem gerek yok bence ama ben kalkarım
00 Yorumla
1 yılEvet ama hayalimde 9-6 işi yok o yüzden böyle bir sahne yaşamam muhtemelen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen kalkıp eşşek gibi çalışıcam o o***sura o***sura uyuyacak öyle mi?
Bu yuzden eski sevgilimden ayrıldım...
03 Yorumla
Soran1 yılBence evlenme sen
Cevap sahibi1 yılEvlenmedim zaten...
Soran1 yılNe guzel o zaman
ahh işe gitmesem sabah seksi olsa daha iyi olur aslınnda ama uyusun sonrasında
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılHayır demem
Belki vardiyalı bir işi vardır
Nöbet usulü çalışıyordur belki01 Yorumla
1 yılBoş insanları kimse sevmez bir uğraşı olmalı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Ama sebebi olmali neden esiniz yatiyor neden siz ise gidiyosunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUykusu bölünmesin diye sessizce çıkarım çünkü biliyorum ki o da evde yorulacak camsşır çocuk yemek vs
010 Yorumla
Soran1 yılÖyle gerçekten düşünceli olmak çok guzell
Cevap sahibi1 yılHayat müşterek o sorumluluklarını biliyor bende öyle akşam eve gelince daha mutlu bir ortam oluyor
Soran1 yılAynen öyle kesinlikle
Cevap sahibi1 yılGece tabiki daha mutlu olunuyor ilişkiye pozitif yansıyor herkes birbirine karşı anlayışlı olsa
Soran1 yılEvet öylee. Anlayış sevgi saygı çok önemli
Cevap sahibi1 yılSizde nasıl durum
Soran1 yılBizde güzel. Birbirimize karşı anlayışlıyız. Tabi ki arada tartışmalar oluyor her evlilikte olduğu gibi ama genel anlamda uyumluyuz
Cevap sahibi1 yılGzliden çıkayım mı belki daha iyi iyileştirmek için akıl veririz
Soran1 yılPeki olur
Cevap sahibi1 yılOk
- Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılKahvaltımı hazırlasın işe göndersin geri yatsın sorun değil
00 Yorumla
1 yılÇalışması mesele değil de sabah birlikte uyansak iyi olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen edebimden yatıp uyuyamam erkeğimi ugurlamadan. Her sabah kahvaltisini hazirlarim gönderirim çok şükür
15 Yorumla- 1 yıl
Vay vay ben şok
Cevap sahibi1 yıl@KaradenizliBeyfendi Ben ailemden böyle gördüm. Ve bu konu bana göre aile olmanın temel kuralları arasinda
- 1 yıl
Çok haklısın yaa bravo değerini biliyor mu
Cevap sahibi1 yıl@KaradenizliBeyfendi Biliyor Allah razı olsun
- 1 yıl
Vay bee
Gizli Üye(25-29)1 yılÇalışmıyorsam eğer kalkıp eşime kahvaltı hazırlarım biraz sohbet eder öyle yollarım eşimi işe o kadar da odun olmanın anlamı yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılRahat etsin mutlu olsun be neden kötüsünü isteyim ☺️
1109 Yorumla
Soran1 yılHaklısın tabii
Cevap sahibi1 yılSen peki ne istersin
Soran1 yılBen çalışmak istemem şu an. Esim de zaten istemiyor calismami
Cevap sahibi1 yılOh mis gibi yat uyu dinlen güzelce ama akşam eşini güzel karşıla enerjik ol
Soran1 yılÖyleyim zatenn. Ev işlerini yaptıktan sonra, yemek yapıyorum
Genelde eşime soruyorum canının istediği bisey varsa onu yapayım diye. Sonra ve geliyor birlikte vakit geçiyoruz
Cevap sahibi1 yılÇok güzel eşinin uyuma saatine göre dikkat etmelisin uykusuz kalmasın akşam saatleriniz değerli
Cevap sahibi1 yılGece geç uyuduğunuz oluyor mu ki
Soran1 yılEvet bazen geç uyuduğumuz oluyor
Cevap sahibi1 yılİşte öyle yapmayın eşin soğur sana söylemez işinde uykusuz kalırsa sen dikkat et erkenden geç olmadan birlikte vakit geçirip uyumasını sağla
Cevap sahibi1 yılGerekirse sabah erken uyan ilgilen onunla öyle gönder
Soran1 yılZaten genelde geç yattigimiz vakitler haftasonu oluyor. İş olmadığı içinn
Cevap sahibi1 yılO zaman çok güzel dinleniyorsunuz beraber
Cevap sahibi1 yılBebekte var mı
Soran1 yılEvet, Hamileyim şu an
Cevap sahibi1 yılÇok güzel 1. Çocuk mu olacak yoksa
Soran1 yılEvet ilk çocuk :)
Cevap sahibi1 yılHadi gözün aydın sağlıkçakla
Cevap sahibi1 yılKaç aylık ki
Soran1 yılTeşekkürlerr
5 aylikk
Cevap sahibi1 yılÇok güzel dinlen bol bol karnın da şişmiştir
Cevap sahibi1 yılEşin devam ediyor ilgilenmeye doğru mu
Soran1 yılEvet şisti biraz
Aynen ilgileniyor. Hamilelikte daha da bir ilgili
Cevap sahibi1 yılGerçekten mi meraklı desene değişik oluyor ya sevmiştir
Soran1 yılEvett benden daha çok istiyordu zaten çocuk olmasını ve benden daha çok heyecanlı çok istiyordu cunkuu 🤗
Cevap sahibi1 yılEvet çok güzel böyle hevesler zaten mis gibi😄
Cevap sahibi1 yılUyandın mı
Soran1 yılUyandım evet
Cevap sahibi1 yılGünaydın nasılsın
Soran1 yılİyiyim sen nasılsın
Cevap sahibi1 yılİyiyim bende sağolsın nasıl gidiyor
Soran1 yılYanii idare eder, uykusuzum bayağı 🥱
Cevap sahibi1 yılGeç mi uyudun yoksa rahatsız mısın
Soran1 yılRahatsızım biraz o yüzden geç uyudum, surkeli uyandım uyuyamadim fazla
Cevap sahibi1 yılKendine iyi bak aman dinlen güzelce
Artık her pozisyonda da uyuyamazsın sanırım
Soran1 yılEvet ya uyuyamıyorum istediğim gibi
Cevap sahibi1 yılTatil mi bugün yoksa evde mi herkes
Soran1 yılEsim evde, o da benimle uyumadi ki hiç
Cevap sahibi1 yılNeden uyumuyor ki seninle
Cevap sahibi1 yılYatakta birlikte vakit geçirmiyor musunuz
Soran1 yılYok benimle uyumadi derken yani benle ilgilendi o da uyumadi anlaminda
Soran1 yılGeçiriyoruz
Cevap sahibi1 yılHm o da uyumadı yani beraber uyursunuz artık
Soran1 yılBen uyuyamadım da ona uyumasını söyledim. Bari biraz uyusun
Cevap sahibi1 yılEvet uykusuz kalmasın gece uyumadıysa uyur hemen zaten eğer senle daha ilgilenmek istemez ise
Soran1 yılUyuyor zaten. Daha kötü hissedersen uyandir demişti
Cevap sahibi1 yılİyi bari nasıl hissediyorsun şimdi rahat mısın peki
Soran1 yılMidem bulanıyor fazlaca
Bi de grip olmuşum 🤧
Çokta iyi hissettiğim söylenemez yani
Cevap sahibi1 yılHijyene dikkat et aman eşin mutlaka gelince duş alsın sana sarılmadan
Soran1 yılDikkat ediyorum ama nerden bulaştı bilmiyorum. Kalabalık ortamlara da pek girmiyorum ama beni buldu iste🤧
Cevap sahibi1 yılSıcak tut kendini aman başka neler yapıyorsun peki yorgun musun
Soran1 yılUzandım öyle bitki çayı yaptım onu içiyorum
Cevap sahibi1 yılBitki çay hamilelikte iyi gelmez derler ama
Soran1 yılBazıları iyi gelmez ama bazılarını içmemde sıkıntı yok. Ihlamur içiyorum
Cevap sahibi1 yılİyi bari o zaman güzel
Cevap sahibi1 yılEvde neler yapıyorsun peki
Soran1 yılEvde de rutin ev işlerini yapıyorum yemek yapıyorum. Sonra kendimle vakit geçiriyorum vs vs
Cevap sahibi1 yılBakımlarını falan nasıl hallediyorsun
Soran1 yılKendim yapıyorum genelde
Cevap sahibi1 yılDaha o kadar şişmedi karnın yani
Soran1 yılŞişti ama genelini ben yapıyorum
Bazen eşim yardım ediyor falan
Cevap sahibi1 yılZorlanırsın diye düşünüyorum
Soran1 yılEvet zor oluyor bazen
Cevap sahibi1 yılEvet kızlar hijyene çok dikkat ettiği için))
Soran1 yılEvet öyle tabi ki
Hijyen önemli herkes için
Cevap sahibi1 yılEvet kesinlikle tabi ağda yapamazsın artık galiba
Soran1 yılYok yapmıyorum. Aslında lazere gitmiştim ama hamilelikten dolayi çıktı tekrardan işte
Cevap sahibi1 yılLazer seansları bitmiş miydi ki normal de çıkmaz ama
Soran1 yılBitmisti ama hormonlardan dolayı çıktı yine
Cevap sahibi1 yılOlabilir kıllı vücudun demekki hormonlar baskın
Soran1 yılOyle Kıllı değil aslında. Hatta hamile arkadaşım var onda da aynı böyle oldu
Cevap sahibi1 yılBelki bebeğin genleri geçiyordur olabilir
Keşke çıkmasa hamile iken rahat ederdin
Soran1 yılAynen çıkmasa iyiydi gerçekten
Yani hamileyken de lazer yapmak zararlı değil diyorlar ama güvenemiyorum yine de
Cevap sahibi1 yılYok be zararlı bebek daha embrio şimdi başka bir şey ile temizle
Cevap sahibi1 yılÇok çıkmaz zaten koltuk altı da bikini bölhesin de doğru mu
Soran1 yılYok yapmam zaten lazer felan
Aynen çok çıkmıyor zaten
Cevap sahibi1 yılEvet eşin alabilir tırnakları ile sorun olmaz yolsun
Cevap sahibi1 yılUyudun mu yoksa
Cevap sahibi1 yılGünaydın
Soran1 yılGünaydın
Cevap sahibi1 yılNasılsın
Soran1 yılİyiyim sen nasılsın.
Cevap sahibi1 yılİyiyim bende nasıl gidiyor
Soran1 yılİdare eder hastalık buldu beni gitmek bilmiyor uzerimden🤧
Cevap sahibi1 yılDikkat et kendine ama üşüme geceleri
Soran1 yılGece üşüdüm bayağı ama ateşim vardı o yüzden
Cevap sahibi1 yılKalın giyin işte hastasın üşürsün havalar da soğuk
Soran1 yıl37.5 ti daha da yukselmesin diye kalın giymedim
Cevap sahibi1 yılDuş alsaydın ılık su ile keşke
Soran1 yılAynen
Dus aldım işte o iyi geldi biraz d
Cevap sahibi1 yılİyi bari serin serin uyursun dikkat et kendine gece geç mi uyudun yine
Soran1 yıl3 gibi uyudum geri uyandım geri uyudum falan iste
Cevap sahibi1 yılÇok geç uyumuşsun neden öyle ki eşinle miydin
Soran1 yılEşimde yanımdaydı evet. Uyuyamadim ki ya bi yandan grip ve ateş diğer yandan mide bulantısı. Kusup durdum sürekli
Cevap sahibi1 yılEvet zor dönemler iyili eşin yanında
Soran1 yılBen bu haldeyken o da yatmaz asla özellikle hamileyken..
Cevap sahibi1 yılİyi işte ilgilenmesi çok güzel
Soran1 yılÖyle kesinlikle
Cevap sahibi1 yılBulantın çok mu oluyor ki geceleri mi
Soran1 yılBu ara fazlaca bulanıyor midem pek bisey de yemiyorum o yuzden
Cevap sahibi1 yılBebek büyüyor ya hareket ettikçe falan olabilir
Soran1 yılEvet olabilir
Soran1 yılZaten gece çok hareketlendi yani karnıma bakildiginda hareketi görünmüyor şu an için ama ben hissediyorum
Cevap sahibi1 yılEvet dönmeye başlar eli kolu hareketlenir
Soran1 yılAynenn hareketleniyor bazen tekme atıyor şu an tekmeleri ufacık ama🥹
Cevap sahibi1 yılKüçük daha evet
Soran1 yılAynenn
Cevap sahibi1 yılElini koyunva hissedersin ayağını elini demi
Soran1 yılEvet tekme attığı sırada elimi koyuyorum karnıma hissediyorum
Cevap sahibi1 yılEvet erkek mi kız mı
Açıkçası bu benim için bi şükür sebebi olurdu.. Eşimi ve çocuklarıma güzel bi hayat yaşatmaya gücüm yetiyorsa bundan daha mutlu edebilecek bi şey yoktur beni.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİhtiyaçlarımı zamanında yerine getiriyorsa istediği gibi uyusun
08 Yorumla
Soran1 yılİhtiyaç derken?
Cevap sahibi1 yılYemeğimi temizlik çamaşır vs vs gibi ev işleri yani
Soran1 yılAnladım
Soran1 yılIki tarafta sorumluluklarini bilirse sorun olmaz zaten
Cevap sahibi1 yılE yani erkek akşama kadar çalışıyor geliyor kadında ev işleri ile meşgul oluyor varsa çocukları ile ilgileniyor gibi gibi feminist bir hava aldım da senden umarım feminist değilsindir 😂
Soran1 yılYok ya feministlik bisey yok. Esim akşama kadar çalışıp ben evdeysem ev işlerini yemeği yaparım. şu an evdeyim ama esim de ev işlerine felan yardım ediyor bana. Hamileyim çünkü
- 1 yıl
Umarim feminist değilsin derken? Hem ev işi hem çocuklar varsa o adam kalkacak ve yemeğini hazırlayacak. Karısı isterse erken kalkar o kendi tercihi olur ama yapmak zorunda değil. Oh erkek dışarıda 8-10 saat çalışacak karısı 7/24 yok ya. Ay aman iyi ki bizde turk adetleri yok. Bizde eşitlik var. Bizde erkekler eşlerini hiç zorlamaz. Tabiki yeni gelinler ya da çocuğu olmayanlar sorun etmez. Ama çocuklar varsa kesimler erkekler kendi eşlerinden kalk bana beni uğurla bana yemek hazırla diye bir şey demez.
Cevap sahibi1 yıl@mayisgly geldi bak feminist ucube
Gizli Üye(30-35)1 yılBir erkeksem aşırı mutlu olurum karımı rahat ettirebildiğim için ama çalıştırıyorsam erkek görmem kendimi ( kadının çalışma tercihi hariç )
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen sinir olurum. Kalkması gerek. Ama ben uyuyorsam o kalkmalı. Ben uyumuyorum sonuçta o da keyif yapmamalı, uyumamalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVardiyalar farklı ben sabah gidiyorum şimdi eşim 3 te gidiyor öyle zamanlar sinir oluyorum😂
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKötü değil ama bazen sinir oluyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılİlerideki eşimin bunu düşünmesi gerek, benim söylemem bencillik olur.
10 Yorumla- Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem