İşe gidiyorsunuz ama eşiniz evde
ev hanımı...
ve sabahları çok erken gidiyorsunuz kalkmıyor çoğu zaman sinir olur musunuz
ev hanımı...
ve sabahları çok erken gidiyorsunuz kalkmıyor çoğu zaman sinir olur musunuz
Bence kalkmamali, adi ev hanimi ama evde olan hanimlar sabahtan aksama oturup keyf yapmiyorlar.
Adam sabah kalkip ise gidiyor aksam eve geldiginde temiz eve ve hazir sofraya konup yan gelip yatarken kadin mutfagi topluyor cay/kahve koyuyor esine, cocuklari yikiyor yatiriyor.
Ne ev hanimi ya kadinin cani cikiyor evde ama beyler yok kahvaltimi da hazirlasin derdindeler.
Hafta sonlari koca evdeyken sen uyu karicigim butun hafta benim icin kalkip kahvalti hazirliyorsun hafta sonlari da ben hazirlarim derse bende hazirlardim ama yok, kadina uyku haram.
Eşim ev beyi ise kalkmalı bana kahvaltı hazırlanmalı geçirmeli güler yüzle. Sonra uyursa uyusun. Ama madem ev beyi, sorumluluklarını yerine getirecek! Yok öyle ben giderken uyumak!
Ya ben çalışan kadınım, herkesten yarım saat evvel kalkıp kahvaltı hazırlıyorum herkesi kaldırıyorum. Ev hanımı olsam neler neler yapardım! Kahvaltıya ekmek mayalar pişirirdim. Bu ev hanımlarının kendilerine fazla çalışıyormuş havası vermelerini anlamıyorum.
Hayır yanıtlamam. Ne çeşit birisin bilmiyorum ama bu soruyu defalardır görüyorum. Rahatsız etme beni.
Neden sinir olayım ki? Evlilikte imza atarken "her şartta ve koşulda" muhabbetine göre karar veriyoruz. Eşim çalışmasa da olur, iş bulup çalışır illaki. Bunu sorun edecek bir zihniyetim yok. Sadakatli olsun gerisi önemli değil.
Erkeğe göre değişiyor. Çevremde bazı erkekler bunu saygısızlık olarak görüyor bazı erkeklerse önemsemiyor. Sanırım aile ile alakalı annesi sabah kalkanlar evlenince de bu durumu arıyorlar illaki.
Cevap
67Cevap
13 yıldır bir defacık olsaydı keşke 😊 ama ben sabah sesizzliğini cok sevdiğim icin 6 da kalkanlardanım. Evde olduğum günler eşimi kapıdan yolcu edip, camdan tekrar bakanlardanım. Bu eşime kırgın olsam bile değişmiyor. Kızlar eyerki sabahları eşinizi geceliklerle kapıda öpüp sarılıp yolcu ederseniz. Adam akşama kadar sizi düşünür. Öğlen arar yazar. Eşleri evde tutmak bizim elimizde
Pek takilmam böyle şeylere, ama eskilerin pek iyi gözle bakmıyormuş.
Erinden önce kalkan avrat
Deh demeden giden at
Söylemeden yapan evlat
Ne murattır ne murat
Söylerim söylerim yapmazsa evlat
Deh derim derim gitmezse at
Eve gelince yüzüme gülmezse avrat
O eve gir ağla çık ağla
Ailemin öğrettiği biseydir ev hanımıysa kalakrsin eşinin kahvaltısını hazırlarsın hiç yemeden bike birlikte bir iki lokma ye beraber olun düşünsene haftada 6 gün çalışıyor sadece beraber akşam yemeği mı yiyeceksin bence evdennkimse kahvaltı yapmadan çıkmamalı çalışıyorsanız da zaten kalkacaksınız yardımlasa kahvaltı kurulup birlikte yapılabilir
Hakkatten niye sinir olalım ki ben kalkınca kalkacak ben yatınca yatacak köle değilki o gönlü isterse kalkar zahten önemli olan geldiği zaman güler yüz göstererek karşılaması
Dolayısıyla kalkmasına da gerek yok ha beni kapıya kadar uğurlarsa beni mutlu etmiş olur orası ayrı ama illa kaldırmam. Alnından öper işe giderim.
Evliyken, eşim çalıştığı için mümkün olduğunca sessiz hazırlanır ve çıkardım, çünkü bende uyurken rahatsız edilmek istemem, bu yüzden kendin için istediğini karşındaki içinde istememelisin..
Ev hanımı ışte temizlik yemek çabuk biter eğer eli hizliysa sonrada dinlenir ne olur kalksa kahvaltı hazirlasa yahut ugurlasa zaten çocuk olunca onu okula göndermek için kalkacak hayatında illaki kocasından kalkiversin koca gidince uyur yine
Ya bizde niye tam tersi kalkıp sabahın o ilk ışıklarında baş başa kavaltı yapalım dir hazırlıyom adam yat uyu ne uğraşıyın bu saatte erken kaldırıyon die söyleniyo
Uyuyabilir ev hanımıysa evde birçok işi vardır yorgundur eşi de çok erken gidiyorsa normaldir ama hoş ve doğru olanı en azından kapıdan güzel bir şekilde geçirmek.
ev hanımı ne ıse yarar arkadas.. bu kımın agrına gıtmez.. kalkıpta kocasına ıkı bardak cay yapıp bı kahvlatı yapamıyorsa ne dıye tutsun evde onu erkek.. bosasa yerıdır, hakkıdır!
Kadınlarin hepsinden - almışsın abi 😂 9 köyden kovulanlardansın... 🙄😂😂
@bjkandahmet adaş onlar yıyuıp ıcıp sevısmek cın evlenecekler hep:) sonlarını cekırdek cıtleyerek ızlemek lazım..
Gezmekte var yicek içecek gezecek istedikleri olacak 🙄
Sen çekirdek ye ben çiğdem 😂😂😂
(Bunu yazarken çiğdem yiyorum) 🤣🤣🤣
Eşiniz bütün gün evde çalışırken sen rahatsız oluyor mu yoruluyormu diye düşünmelisin... Bırak uyusun vesselam
Evli değilim bilmiyorum ama varlığı yeter mutlu olmama kalkmasın sıkıntı değil
Neden sinirine dokunur ki bir insanın insan daha çok mutlu olmaz mı sevmek böyle birşey değil mi zaten insan hiç kendi eşine karşı hele ki bu konuda fesatca düşünür mu
Soru erkeklere yönelik sorulmuş ancak şu açıdan cevaplayayım: hasta yorgun bitkin olmadığım sürece saat kaç olursa olsun eşimle kahvaltı yapmak isterim.
Yoo sinir olmam
Kahvalti yapsak birlikte hosuma gider ama uyumak isterse de sorun degil.
Sonucta evli de olsak kendi hayati uykusuna karismak haddime degil
Ulan kendim kalkıyorum sabahın köründe sevdigime niye kıyayım ben aldı isem o karıyı koynuma bakıcam abi iki poaça alır giderim
Bence uyanıp muazzam kahvaltıya gerek yok üç beş atıştırmalık hazırlayıp, eşini uğurlayıp geri uyuyabilir ev hanımıysa tabi işe gidiyorsa düzen değişebilir.
Dışardan bakınca hoş değil. Tamam adam kendi kahvaltısin yapsın ama en azından 2 dakika kalkıp ilgilenmeli kapıdan geçirmeli
Tebrik edrim seni kiz
kalkması rahatsız eder aslında... gerek yok. kahvaltımı yapar cıkarım ben. alıskınım
Eğer telafi ederse olmam..
Akşam geldiğimde güler yüz, hürmet görürsem o zaman hep uyusun :))
#Vesselam
Olurum bari kahvalti hazirlasin beraber yiyelim ne biliyim kendine uğrâş bulsun evden iş felan yapsın
Yok da bu aralar benim kedinin uyuması sinirlerime dokunuyor
Hayat arkadaşına bir kahvaltı hazırlamak da zor olmamalı. Öylesine ev hanımı değil yatak hanımı denir
Benim dışarda çalıştığımdan daha çok evde sorumluluğu var birde çocuk varsa zaten hatta daha iyi uyuyabilmesi için elimden geleni yapar cıkarım.
Çalışıyorsa problem değilde ev hanımı ise bir iki bir şey hazırlayıp uğurlasa daha güzel olur
Hayir, aksine uyusun isterim. Sessiz olurum uyanmasin diye
Neden rahatsız oluyor bu erkekler sonuçta ev hanımı olmak daha zor calismaktan
Kadınlar nelere sinir olmazki ota booka yani sizinle hayat imkansızda mecburuz bir yerde malum konuda böyle adaletin ben
Hayatta olmam ustunu orter giderim ama aksam eve geldigimde evde olucak.
Uyusun ne var ki ama benden önce uyanırsa gitmeden önce işe anında birazcık yiyişirim yani 😂🤣😂🤣
Ev hanımı? O evde amma 24 saat çalışıyor, biz en fazla 8. Yemeğini yapıyor, evi temizliyor, bulaşık, çamaşır, ütü vs vs vs. Bırakta uyusun yaaa
sinirlenirdim sanırım ev hanımı ise
kalkıp beni ugurlasın işe..
Kesinlikle hayır, o güzellik uykusun dan kalkıpta kesilmesini istemem
Karekter meselesi ya Keşke olmayan biri olsa ama benim ki de kalkıp beni yolla dio pöfff
Neden uyuyor ki
Kahvaltı hazırlasın beraber yiyelim
Sonra ben işe giderim o yatsın tekrar
Kendini suçlu mu hissediyorsun işe gir mutlu olun o zaman
Sonucta esim erkende ise gidiyo neden kalkip ona kahvalti hazirlamak varken yatiyimki sonucta o gidince tekrar uyuyabilirim benim yasim cok kucuk daha ama ben ailemden boyle gördüm
Ev hanımıysa kalkıp benimle işe gelecek hali yok takılmam uyusun.. :)
Yooo eger kavaltıyı evde yapmıyosam niye kaldırim kadını yatsın öper cıkarım yataktan
sinir olmak değil de insan eşinin kendisini uğurlamasını ister tabii
Ev hanımı kocasından sonra kalkıyorsa boşanma sebebi net
Boşanmak ögle başitleşmişki agzinizda sakız olmuş
sakız gibi cignerim
Seni sakız gibi cignerler kendini kuyuda bulursun
Sağlık olsun kaderde ne varsa
Eğer kahvaltı alışkanlığım varsa, bana kahvaltı hazırlamalı ve kapıdan çıkana kadar geçirmeli, yok kahvaltı yapmayacaksam çok önemli değil
Ben kocama güzel bir kahvaltı hazırlayıp onu mutlu mutlu işine yollarım
Evli değilim , benim bir kedim var o ben işe giderken uyur ona da gıcık olmam 😃
Sen bu çapkınlıkla evlenir misin ki
Kadına yazık olur
Paylaştığın sorulardan cevaplardan öyle bir izlenim aldım
Konuşalım mı? Azıcık.
Genel🙄
Diğer kutuna bakabilirsin
Yatsın sıkıntı yok ama sonradan rahatlık batması oluyor işte...
Giderken değilde geldiğimde nasıl olduğu önemli güler yüzlü mü yoksa sirke mi satıyor
Dusmanim mi ki sinirime dokunsun
Hic sorun tapmam
üzülürüm bir kahvaltı olmasa da yatağında öperim onu belki de çok yoruldu ev işleri falan anlamak lazım
ama hep olmaz😂😂
Uyusa ne olur uyanık olsa ne olur. Anlaşamadıktan sonra ne önemi var
Dokunmaz çalışmıyorsa çocuğumuz da yoksa kalkmak zorunda değil erkenden
Uyanmasın çok batiyorsa da evlenmesin batanlar uyanip napacak sabahın korunde !
Devamlı aynı şeyi yapıyorsa boşanma sebebi benim için
Kahvaltı hazırlamasa bile en azından bir kalkıp yolcu etmesini beklerim o kadarını yapsın bir zahmet
Kadın dediğin evde erken kalkar eşi evden çıkana kadar gözler ilgilenir. Yataktan çıkmıyor ise bırak gitsin
Genelde öyle değilmi. Sabah ayağımı zor kurtarıyorum kapıya sıkışmasın diye.
Dokunmaz dicemd3 bir kahvalti bisi hazirlasin uhurlasin bir zahmet
hiç kendimi sinir etmem. mutlaka kahvaltıyı hazırlamış beni bekleyen birisi vardır. gider orda yerim. uyu sen uyu 😘
Ohaaa😱😱😱😱
uyu tatlım sen. rahatına bak. sarıl yorganına. hiiiç keyfini bozma. ben zaten yatakta uyusun büyüsün diye aldım seni.
Aaa müthiş sinir olurum, uyku güzel şey be.
@Deepsiz ne dusunuyorsun
Ben sinir olurdum. 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar