Ne istedigini bilmiyen kız arkadaş napmam gerekiyor sizce?

arkadaşlar öncelikle merhaba kafam çok karışık ve aklımla kalbim savaş içinde
1 yıldır tanışıyoruz ve daha önce nişan bozmuş ve sonraki ilişkilerinde kız yüzünden hep bitirmiş zor dönem geçirmiş ve genel olarak güvensiz ve korkuları olan birisi.
1yıldır hatam kusurum olmadı hep ilgili ve sevgimi degerimi hissettiren üstüne düşen birisiydim. bi sıcak bi soguk bı umursamaz davranışları vardı duygularını ifade etmez kendi sorunum başkasını üzmek gibi derdim olmaz tarzı cevap verirdi yanında olmaya çalışınca. zaman dedi zamana bıraktık zamanla güvenir sever dedim uzun yıllar sonra birine güvenmeyi seçip şans verip ona güvendim ve sevdim deger verdim.
o akrep ben başak burcuyum yani bilmiyorum hep tutarsızlık oldu hep sorulardan kaçıyordu
yollarımız ayrıldı sildi numaramı bi süre sonra net biri olarak döndü kendini ifade etti buluşak dedim normalde buluşmaları ve telefon aramalarını zora koşan sallayan biriydi buluştuk her şey iyiydi sevgili olarak adım attı sonra kendini geri çekti vs son zaman yine soguk umursamaz davrandı ve mesajı kestim bende 6 gün sonra heryerden sildi ve suçlu yine benim. yapıcı ılımlı sevdıgım ıcın mesaj attım bı yolunu bulmaya çalıştım ne oldu yazdın konusmuyorduk zaten kafasına gore ıstedıgı zaman yazan erkek ck gerek yok ıyıyım boyle yok aklımla oynuyorsun benım yok bıtıren sensın sevınebılırsın ılgısız tavırlarınla ugrasmıcam vs en son annesını saglık problemı vardı ne olursa olsun her daım yanındayım dedım bırsey olursa haber ver dedım tel bakmıyom acmıyom etmıyom dedı soguk cvplar. o gün bu gündür yazmıyor ve gönderme şeyler paylaşıyor banamı bılmıyorum kırsanda benı üzsende beni senden vazgeçmem gibi şarkılar kendini paylaşan biri degildi ve kızardım hıkayeye sık sık kendı resmını atıyor bakmıyom fake hesaptan takıp edıyordum sonrası ıste resımlerı silmiş müzigi silmiş ve dün bıraktıgınz yerde bulabileceginiz biri degilim diye söz eklemiş biografiye ve öncesi kardeşime mesaj atmıs dogumuna gelecem işte adresi bulurum sorarak napıyonvs diye napmaya çalısıyor sizce hıc umudum yok ama bu hareketlerıde ıste ne blyım. mesaj mı beklıyor sızce benden

Ne istedigini bilmiyen kız arkadaş napmam gerekiyor sizce?