Ne istediğini bilmeyen, daha doğrusu anlam verilemez davranışlarda bulunan kafa karıştıran kızın amacı nedir? Dönerse senindir dönmezse senin olmamıştır gibi ifadeler kullanmayın gözünüzü seveyim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sıze karşı bir guven problemi olabilir , yarı yolda bırakacaginizi dusunuyor olabilir, kullanacaginizi dusunuyor olabilir, sevginizden şuphe ediyor olabilir vs sizi de seviyorsa ikilemde kalmis olabilir
Zaman vereyim dedim, hiçbir gelişme olmadı
Onunla yuz yuze konusmayı denediniz mi
Peki siz bu kişiyi seviyor musunuz
Bende balik burcuyum yardimci olmak isterim
Evet seviyorum. Konuşmak için ciddi bir çaba harcamadım. Çünkü bu tutumlarından nefret ediyorum.
Teşekkür ederim bu arada
Neden olustu bu tutumlar yani balik burclari baglanmak ister illaki onu birakabilme ihtimaliniz olduguna dair bir soz ya da bir his
Ona sinirlendiğimde zamanında birkaç mesaj atmıştım. O yüzden olabilir. Bırakma ihtimalimi kafasına yerleştirmiş olmalı. Oysa bırakma niyetim olsaydı zaten bırakırdım.
Şu an ki durumunuz ne onunla
Rica ederim
İletişimimiz yok. Aynı ortamlarda değiliz uzak mesafe ilişkisi. Tabi ilişki denirse.
Belki de Şu an onunla konusuyorsunuzdur
İnanmam.
Saka yapiyorum zaten
Konusmayi deneyin eminim sizi anlayacaktir
Daha önce defalarca denedim. Somut bir adımını görmeden yerimden kıpırdamam.
Engellediyseniz eger goremezsiniz tabi
Ben kimseyi bir yerden engellemedim. Ne alaka?
O zaman kabulleneceksiniz adim atmiyorsaniz hani
Neden kabulleneyim? Gösterdiğim çabaya karşılık vermiyorsa, vakit ayırma zahmetinde bulunmuyorsa benim suçum ne? Pes etmeyeceğim.
O kisi nerden bilecek pes etmediginizi
Bunu anlamanın yollarını ona ben öğretecek değilim. Bir sürü yolu var.
Siz kova burclari yani buna cok benzer bir olay yasadim ve kova burclari bir adim atmaz hep karsi taraftan beklenir adim sonra balik burclari neden sevginizden suphe eder
Burçlara o kadar da değer vermem aşağıda biri sordu onun için cevap verdim. Denemeden bilemez benim sevgimi ve verdiğim değeri. Geçen zaman emin olması için en büyük ispattır.
Gosterdigim caba demissiniz nasil bir caba gosterdiniz
Gösterdiğim çaba gibi bir ifade geçmiyor yazdığım mesajda.
Ben kendim icin diyim en son evlenecekti arzu diye bir kizla
Belki o kiside sizin hayatinizda biri oldugunu dusunuyor olabilir mi
Başka bir niyetim olsaydı, bu işe derhal son verir, özür dilerdim. O kadar alçalmadım.
Benzer bir olayi yasamis biri olarak once guvenini kazanin onu birakmayacagini ona kanitlayin ve bir adim atin ki sevginizden suphe etmesin bence
Olabilir. Olmayadabilir. İçini okuyamam kızın.
Tabiki niyetiniz ciddiyse yoksa kandirmayin
Bu soruyu onun sordugunu zannettim sirf bunun icin hesap actim turk sinemasi zannettim galiba tesaduf iste neyse umarim yardimci olabilmisimdir
Yüzünü göremediğim bir kıza, uzaktan ne yapabilirim? Ayrıca ben de ondan emin değilim. Anlayış lazım.
Arada hiçbir iletişim yokken güven kazanılmaz. Güven için önce iletişim şarttır. İletişim de olmadığı için güven vermek imkansız.
Dogru
Sizde fedekar olun uzak mesafe demeyin 1 kez olsun gorusmeyi kendinizi ifade etmeyi deneyin ne kaybedersiniz madem niyetiniz ciddi
Denedim. Hanımefendi mesaj attığımda cevap verseydi, o zaman daha farklı bir boyutta olurdu her şey.
Hımm anladım ne diyim saglik olsun
Öyle. Nasıl bir ilişki anlayışı var anlamadım. Ama şu durumda hiçbir gelişme olmuyorken, insanın içinden gelmiyor. Heyecanla, canı gönülden isteyerek bir şeylere devam etmek.
Belki sevgi tek taraflidir cevap vermiyorsa
Öyle olmadığına dair pek çok izlenimlerim var. Sanmıyorum
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim.
Pek yardımcı olamadım ama rica ederim
Hayirlisi olsun ona tesekkur ettiniz yanlis anladim
Ya birsey sorucam hesabini iptal edince tamamen siliniyor mu gorusler filanda siliniyor mu
Bu arada yukarida kova burclari adim atmaz demisim kesin yargi burclar hakkinda pek bilgim yok yanlis oldu
Bilmiyorum ben yeniyim
Bir şey diyecem sürekli bu soruları soran sen misin hep birbirine benzer sorular geliyor
Hesabı 12de açtım la hangi soruları soran
Ha tamam başkası o zaman
Bir sürü nedeni olabilir, o insana sorun kafanızı yormayın sonuca ulaşamazsınız çünkü. 💅
Kızın burcu ne
Balık
Öf bırak gitsin ya. Ugraşma hiç. Bende baliğim.
Yskaldım sizi bırakmam. Neden böyle yapıyor olabilir
Senin burcun ne.
Bah harbi soyluyorum bosa uğraşıyosun. Yerinde olsam kosarak gidersim.
Sebebi nedir
O kadar mı korkunç
Senin burcun ne
Doğum tsrihim karışık saat olarak sapıyor
Beni boşverin
Sebebi birşeyini beğenmemiş. Tipin olabilir kisilik ozelliğin olabilir. Davranişın mesleğin olabilir. ya da herseyini begenmistir ama senden daha havali biriyle konuşuyordur seni birakamiyordur. ya da içinde saçma sapan şeyler kuruyordur. Bir davranişın onu kırmiş klabilir. Gelecek görmemis olabilir. Yani sacma sacma nedenler. Eğer sorunu net bir şekilde bulup duzeltirsen ki imkansiz gibi bu sana sırıl siklam aşik olur. Duzeltemezsende iste seni birakmaz ama senin de olmaz.
Düzeltmek için fırsat tanıdığını düşünmüyorum.
Yok eğer burçlariniz uyumluysa yönlendirim tavla. Değilse don arkana kaç
Kova üzerinden yorum yaparmsn
Öf yerinde olsam hiç ugraşmazdım. Bak sana bir bence aticam. Balik kismina bak. Olurmu
Burçların Karanlık Yüzleri ↗
Olur
Ve balıklar çok pasif karakterdir. Yönetilmeyi severler. falan filan. Ki kız seni uğraştırır baya. Deymez bence
Okudum bunu
Illaki tavlamak istersen yardim ederim. Ama gerek yok bence
Muhtemelen kişilk özelliklerimle alakalı soru işareti var kafasında.
Memnun olurum
Ama uykusuzluktan geberiyorum sabah bir yere kaybolur musun
Evet olabilir. İlgin hoşuna gidiyordur. Bırakmak istemjyordur ozmn. Birakmasını istersen kiyasla sürekli onu. Baska kızlardan bahset. Ve saygı sınırını aş biraz. Daha yüzüne bakmaz.
Sabah tekrar buraya gelecem
Direksiyon dersim var. 1 gibi biter. O benceyi ben yazdim. Ordan ulasabilirsin bana
Tamam
tamam burasıda olabilir ama dediğim gibi sinavim var. 1den sonra anca musait olurum.
Siz geldiniz mi
Geldim
Evet ne söylersiniz bu konu hakkında? Diğer üyeyle de konuştuk yorum yapabilir misiniz
Dediğim gibi asıl sorunu bulman lazım. Ve senin burcunuda oğrenmem lazım. Sen hangi 2 burc arasında kaldın. Ve sorunun ne olduğunu düşünüyorsun
Bence bana güvenmiyor. Ben kovayım. Onu öylesine söylemiştim. Burca göre yorum yapmayın diye.
Peki neyine guvenmiyor sence. Ona ilgi göstermessin diyemi. Başka insanlara bakarsın diyemi yoksa sana ayak uyduramayacağı içinmi
Belki bırakacağımı, başkalarına gözümün kayacağını düşünüyordur. Ayak uydurmayacağını düşünüyor olabilir. Bunu bilemem. Sadece tahmin
Ozmn ona güven vermelisin. Sanki hayatında en çok onu sevmissin gibi davran. En iyisinin o oldugunu soyle. Kıyaslamaya gelemezler zaten. Sanki dunyadaki tek kiz o gibi davran. Ama hunu yaparken kilıbık olma. Özgüvenli güçlü ol. 2 güne aşik olur.
Uzaktayım. Mesajlarıma cevap vermiyor. Yüzyüze gelmemiz imkansız. Nasıl güven verebilirim
Ya işte kafasinda kurmuş. Bitirmiştir o muhtemelen. Hatta dediğim gibi baskasını bile bulmus olabilir. Biraz zmn geçsin. Sonra yaz mesafeli bir uslupla. Konusmaya baslarsanız dediklerimi yap. Ama sakın kılıbık ve cok uyumlu olma. Baskın karakterlerden hoslanır. Ne yaptiğını bilen sağlam bir imaj ver.
Başkası yok. olsa çıkardı.
Çünkü 2 yıl geçti.
Oo baya olmuş. O zmn dedigim gibi ya seni sadakatsiz bulmuştur ya da kılıbık bulmustur.
Kılıbık değilim.
Oteritermisin. Baskın kişilikmisin
İnsanları kırmayı sevmem ama otoriterim.
Bir erkekde aradığı otorite ve baskınlığı bulamamış olabilir sende. ya da sadakati🤷♀️
Bunu bilemem. İlişki ilerlemeden baskıcı gibi gözükmek istemedim. Yoksa kılıbık değilim.
Gozük bence. Bişey olmaz. Balıklar hükmetmeyi sevmezler. Onlarda teslim olmak fedakarlik yapmak var. Yanu bu durum onların hoşuna gidiyor. Otoriteli olmaktan korkma. Ve egon olsun. Onada değerli olduğunu hissettir. Yani çok ilgilen. Hem ağirlığin sertliğin olsun hem ilgilen. Kiskanmamasinada onem ver. Mesela baska kizlardan hiç bahsetme. O bahsetsede onun diğer tüm kizlardan daha nazik naif ve güzel olduğunu falan söyle. Bunları yaparsan muhtemelen oda sevmeye başlar.
Ağır bir insanım. Hani bir duruşum karakterim hep vardır
Dediğim gibi yap. Alişir zmnla😊
Bu güne kadar böyle geçti. Dediğim gibi uzak mesafe. Uzaktan hiçbir şey yapamam çünkü iletişim başlamadı aramızda. Değişmesi için bir şeyler yapması lazım. Ben hazırım, o değil anladığım kadarıyla.
Bu arada kızın güvenilmez ve ikiyüzlü olduğunu mu söylemeye çalışıyorsun
Hayir. Kesinlikle oyle degil. Baliklar cok fedakar çok uysal çok sadik insanlardır. Çok ictendir. Son noktaya kadar caba harcarlar. Ama iste içten cok kuruyorlar. Seneryo yazıyorlar. Hiçbişey yokken uzaklaşabiliyorlar. Yani korkak ve güvensiz bir yapiları var.
Son tavsiyelerin neler? Çünkü hala net bir cevap alamadım
Verdimya. Işte otoriten olsun. Ağırlığın olsun ve ilgili davran.
depresyondadır
Kaç ay sürüyor
değişir insandan insana