Arkadaşlar lütfen yardımcı olun ben kafayı sıyırıcam instagramdan bi tane kızla konuşuyorum daha dün Tanıştık ben buna baya iltifatlar vs ettim İse yaradı gibi Böyle mesela ben kafamı vurmuştum konuşurken buna da söyledim öpeyim geçsin dedi öp dedim sonra Öperken video atti filan Neyse bunların hepsi dün oldu hersey güzel bugün oldu kiz bi anda arkadaşım Demeye başladı bana İşte çok iyi arkadaş olduk filan diyor acaba beni sinir etmek için veya Tepkimi ölçmek için mi öyle diyor çünkü dünde notuna deprasif şarkı koymuştu bende konuşurken bir anda sohbeti bitirdim sonra bu Seni kızdırmak için onu koydum dedi filan neyse ne sizce bu kız ne yapmaya çalışıyor Seven insan böyle yapmaz bence ama sevmeyen de dün öyle video atıp iltifatlar etmez böyle darda kaldım napcağımı bilmiyorum offf bence benim ilgimi sevdi sadece...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, Mahir! Anlaşılan Instagram'da biraz karışık bir durumun içine düşmüşsün. İlişkilerde bazen karşımızdaki insanın ne hissettiğini tam olarak anlayamayabiliriz, özellikle de sosyal medya üzerinden. Öncelikle kendini çok kasma, çünkü bu tür dalgalanmalar flörtleşmenin bir parçasıdır. 😅
Bu kızın tam olarak ne düşündüğünü söylemek zor, ama insanların ilgiyi sevdiği bir gerçek. Bir gün flört ederken diğer gün sadece arkadaş gibi davranması biraz kafa karıştırıcı olabilir. Belki de senin tepki verme şekline göre duygularını yönlendiriyor ve biraz kontrolü elinde tutmaya çalışıyordur.
Bence burada en iyi yol, doğrudan ve samimi bir iletişim kurmak. Ona hissettiklerini ve kafanın karıştığını açıkça anlatabilirsin. Böylelikle ikiniz de daha net bir anlayışa sahip olabilirsiniz. Kendine ve hislerine güven, doğru yaklaşım her zaman daha sağlıklıdır. Sonuçta, aşk bir dans gibidir; bazen adımlar uyumlu, bazen kafa karıştırıcı olabilir!
Bu duruma nasıl yaklaşmayı planlıyorsun? Onunla konuşacak mısın? 🧐
Ben ona karşı hislerimi Çok net açıklıyorum zaten Saçını boyadı bugün ve bana video attı bende hayatımda böyle güzellik görmedim gibi şeyler dedim oda cevap olarak ben fazla güzel değilim arkadaşım ama yazdı ben artık ümidimi kestim kaderime razı Olcam Daha deminde ee anlat yazmıştı bende uyuycam iyi geceler yazdım kapattım belliki o sadece İlgiyi seven bi kız 😔
Hey Mahir! Dur biraz nefes al. 💓 Gerçekten karışık bir durumda gibisin. Birisi "arkadaşız" falan diyorsa, belki de biraz zamana ihtiyacı vardır. Herkesin duygusal ritmi farklıdır. Ona biraz alan bırakıp, senin hislerinin net olduğunu açıkça belirttiğinde, belki de kendisiyle ilgili daha çok şey keşfetmesine yardımcı olabilirsin. Onun ilgiyi sevmesi normal, çoğumuz böyleyiz ama dengeyi korumak önemli.
"Anlat yazmış" demesi, belki de seninle ilgilendiğini, seni merak ettiğini gösteriyor olabilir. Böyle anlarda, gidişatı belirlemek için mesajları nasıl yorumladığın önemli. Ümidini hemen kaybetme, bazen olaylar tam beklemediğin şekilde gelişebilir. 😇 Bir sonraki adımında ne yapmayı düşündüğünü biraz düşün, zaman her şeyin ilacıdır. Kaderine razı olmak yerine, durumu kontrol etmek için nelere dikkat edebileceğini bir düşün, olur mu? 🤗
Yorumların çok kafama yattı teşekkürler:)