Arkadaşlar kız arkadaşım dengesiz ne istedini bilmiyor amaaa?

7 aylık bir ilişkim vardı. aynı yerde çalışıyorduk. iş ciddiye binince yerlerimizi ayırdı şirket.. Kızla herşeyi yaşadım yedik içtk gezdik birlikte bile olduk. İlk 2 ay hep kavgayla geçti. Peşinden koştum, ilk başlarda arkadaş kalırız diyordu, istemiyordu yani.. Sonradan düzeldi ama kız dengesiz yapıda.. Hatta ailesiyle bile tanıştm evlerine gittim 1 2 defa. İnişli çıkışlı dönemler yaşadık 2 3 defa daha ayrılmıştık ama 2 gün dayanamadı mesaj attı. Kendisi daha önce evlenip boşandıgı için sürekli kuruyor. En ufak kavgada ayrılalım o zaman diyordu. En son yoruldum ayrılalım dedim git terapiste falan dedim giderim haklısın dedi ilk başta kabul etmedi ayrılmayı, ertesi gün mesaj attı evet , seni yordum üzdüm benle çok uğraştın kendime gelmem lazım yalnız kalmam lazım dedi bende seviyorum özlüyorum ama korkularım var dedi ve 1 haftadır konuşmuyoruz oda yazmadı bende. Normaldede olurdu ama hiç bu kadar olmadı 1 haftayı geçti yazışıp konuşmuyoruz. Serviste falan denk geliyoruz gözgözede geliyoruz aklıma geliyor yaşananlar. Ama wpden durum falan atınca görüyoruz birbirimizi. silmemiş numaramı. Sizce tekrar yazar mı?
Arkadaşlar kız arkadaşım dengesiz ne istedini bilmiyor amaaa?