Sevdiğim kıza açılamadım, 2 aydır acısı geçmiyor. Ne yapmalıyım?

Merhaba,

Bunu anlatmaktan pek hoşlanmam ama mecbur hissediyorum artık;
Ben bu kızı normalde tanımam etmem, halende aynı durumdayım. ben 21 kendisi 19-20 yaşlarında. Biz bu kızla market önü yaklaşık 6-7 kez göz göze denk geldik. Markette genelde işim oluyor, kendisi kurstan eve, evden kursa gidiyor. İşte bundan dolayı nasıl olduysa sürekli göz göze denk geldik. E sonra :) ; Bakışını unutamıyorum* dedikleri şey yakından denk geldik ve oldu.
(malum bakış olayını işte o an anladım, hakkaten çok güzelmiş!)

Elimde poşetle direkt arabaya yöneldim, kiz orada oylece beni bekledi ordanda bakiyordu tabi. Malum 1-2 tanidik ordayken direkt arabaya binip tuydum ordan. Pişmanmıyım evet, 1 hafta aralikla 1 kez daha az kalsin denk geliyorduk kendisi yine hizlica dondu tabi arkadas vardi tam goremedi.

Sorun şu ki saç ekimi sonrası yaklaşık 3 haftadır kendisini göremiyorum ve neredeyse 2 aydır onu düşünüyorum. Büyük ihtimalle 5 ay falan kesin göremeyeceğim onu.
Beyler tamam bendeki sorun hakkaten büyük, zaten cezasını akşamları sık sık çekiyorum, malum yazılımcılıyım sosyal hayat olmayınca inanın ne yapayacağımı bilmiyordum...

Merak ettiğim soru şu; benim bu kızı aylarca unutmam imkansız, peki sizce bu kızın beni unutması ne kadar sürer?

Karakter meselesi diyebilirsiniz bildiklerim şey diksiyonu cok iyi, arkadas ortami ayni kendisi gibi aşırı sempatik, serseri tiplerden uzak duran ve güleryüzlü bir arkadas ortamina sahip.

Bildiğiniz üzere erkek tarafı kafaya taktı mı yıllarca unutamıyor, kişisel sorunlarım olduğu için pek yanaşmadım ama dini veya genel açıdan baktığımızda nasip/imtihan veya tesadüf karşılaşma olayı yaşandığı için buralara geldi. Yalan yok, tam tamına 6-7 kez denk geldik...

Sevdiğim kıza açılamadım, 2 aydır acısı geçmiyor. Ne yapmalıyım?