Sevdiğim kızla yaklaşık 4 aydır konuşmuyoruz detaylarda bahsettiğim olaylardan ötürü bu durum artık canımı acıtıyor ne yapmalıyım?

Yaklaşık 5 ay önce İstanbul da sahilde tanışmıştık sahil diye belirtiyprum çünkğ gerçekten film sahnesi gibiydi tanışmamız her şey çok güzel başlamıştı ve çok güzel ilerledi tanışmamız o gün cafeye gittik takıldık eğlendik ayrılık sonunda telefon numarasını verdi wpden konuşmaya başladık hatta ilk o yazdı :) . Ardından bir kaç kez daha buluştuk her şey çok güzel gidiyordu. ( Şunu da belirtmem lazım kız üniversite sınavına çalışıyor.) Flörtleşiyor gibiydik ama aynı zamanda da arkadaştık bunu ayırmak o kadar kısa süre de zordu ama önemli olan her şeyin güzel olmasıydı. En son beni çok mutlu eden bişey oldu kız beni doğum günü partisine çağırdı en son ben geldim mekana uzak yoldan geldiğim için yanına yer ayırtmış benim için. Ve o gece ona sadece hediye alan bendim mükemmel geçmişti gece en son ilk defa yanaktan öpüşerek ve sarılarak ayrıldık. O ayrılıktan sonra ne olduysa oldu eve gidip hediyemi çok beğendiğini söyledi sabahına bambaşka bir kız vardı bir kaç gün resmen bana soğuk yaptı ve en son mesajıma görüldü attı yediremedin onu kırmakta istemiyordum hiç bişey yazamadım büyük bir korkaklık biliyorum ama şimdi ben onu hala seviyorum aylar geçti unutamıyorum ara ara rüyama geliyor bugün olduğu gibi bugün ki zaten çok farklı bir rüyaydı resmen seni affettim diyordu rüyamda bana resmen şok oldum rüyam da velasıl ne yapmalıyım gerçekten çok karmakarışığım aylardır tavsiyesi olan varsa şimdiden çok teşekkür ederim :’((
Sevdiğim kızla yaklaşık 4 aydır konuşmuyoruz detaylarda bahsettiğim olaylardan ötürü bu durum artık canımı acıtıyor ne yapmalıyım?