Bir kız var diyelim bu kızın sevdiği biri var. Hep kız yazıyor oğlana hal hatır soruyor vs. Oğlan kız yazdığında canayakın davranıyor Ama oğlan hiç yazmıyor sonra kız dayanamayıp oğlana duygularını açıklıyor. Oğlanda tamam diyor deneyip görelim şans verelim birbirimize diyor. Ertesi gün oğlan yazıyor kısa bir konuşma oluyor. Oğlan ben dışarı çıkıyorum görüşürüz diyor. Kızda görüşürz diyince oğlan bu son mesaja görüldü atmıyor. Kızda oğlandan da istek görmek istediği için ve ilk adımı o attığı için oğlanın yazmasını bekliyor. Derken oğlanda yazmıyor. İki hafta sonunda kız yazdığında oğlan konuşmayı bitiriyor. Sizce bu durumda hata olan ne? Kızın mı yazması gerekiyordu? Sizce neden böyle oldu?
Kız yazmalıydı
Oğlan yazmalıydı
Oğlanın isteği yokmuş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin tek sorunu o lanet olası poponun kafandadan büyük olması
Ergen misin
Evet 17 Yıldır
Oğlanın seçenekleri varmış tercih yapmış bence
Yoktu eminim o konuda
Bir ilişkiye hazır hissetmiyordur sana karşı bir şey hissetmiyordur ilişki yapmak için yapmıyordur öncelikleri vardır planları vardır ama bence nezaketen konuşmayı kesmek istediğini söylemeyen biriyle zaten ilişki yürümez ki canım sevgili olsan sürekli aramiyorsun sormuyorum onemsemiyorsun diye kavga edersiniz
Evet başta saydıkların vardı onda. Bişey hissedip hisettmeme konusunu bilemem ama diğerleri vardı. Ben yazana kadar bir şey demedi yazınca söyledi biz böyle kalalım vs vs diye. Ondan asım beklemeyip yazsaydım ilerler miydi diye düşünmeden edemiyorum
Yani belki bir süre daha ama durum degismezdi en azından daha çok bağlanmamış oldun öyle düşün ki kötü bir şey yasamamissiniz arkadaşça zaman geçirip bence onu daha iyi tanimalisin hem illa istiyorum diyorsan onada kendini tanitmis olursun
Tanışıyoruz ki zaten. Beni iyi tanıdığını söylüyordu. Ben açıldıktan sonra araya iki hafta zaman girmesi kötü oldu birde gittim birkaç kez yazdım ona. Beni yanlış anladığını vs düşündüm açıklamak istedim durumu. Beni kırmamaya çalıştı ama kararından da dönmedi
Zorlama o zaman daha fazla hem kendinden sogutursun
Ya cok zorlamadim ama sanırım sogudu çünkü numaramı sildi🥹🥹 ilk iki hafta sonra yazdim işte normal olarak. birde o gunun sabahina yazip sildim. Ne sildin bile demedi sonra ben rahat edemedim gittim bir daha yazdim Neden kararın değişti ben senden beklediigim icin yazmadjm vs dedim kirmamaya calisti bir sure sonra sa sildi iste sanirim baski hissetti ama ayip yani tanışıyorduk sonuçta ve ben sevdiğim icin kafamda soru işaretileri kaldigi icin kestirip atamadim o yuzden yazdim kalkipta bela da olmadim başına🥹
Çok ısrar etmişsin olmamış o iş biriside reddettigim halde israr etse kırmamak adına silmeyi tercih ederim
O günden sonra bir daha yazmasam silmez miydi acaba? Hani iki hafta sonra yazdigimla kalsaydim. Israr da etmedim sadece neden karar değiştigini anlayamadim ben yazmadığım icin farkli dusuncelere kapildigini düşündüm o yüzden aciklamak istedim kendimi ikinciyi o yuzden yazdim. Ilk yazdigimda kirilmistim yazmadiigi icin, sormayi dusunemedim o an. Sonradan onu yazdim iste
Seninle ilgili bir beklentisi yokmuş ki düşüncesi olsun keşke son yazdığını yazmasaymissin
Evet hata ettim duygularımla hareket ederek. Panik oldum kaybetmek istemediğim için de ama bir şey değiştirmedi maalesef ki
Zaten istememiş ama baksana. Yazıp yazmamın çokta bir değeri olabilir mi?
Ya işte rahatsız olacağı kadar varmış bence boş ver onu hayatina devam et
Etmek zorundayım bir şekilde ama gerçekten seviyordum onu🥹🥹