Ve sadece okuduğunu anlayan insanlar yorum yapsın lütfen
Karısını benimle aldatan bir erkek hem ortaya çıkmasından korkup hem de ne cesaret mesajları whatsappta bekletebilir açmadan bir de?
Bazen mesajlarımı silmiyor hatta günlerce telefonunda bekletebiliyor ama bir ara söylerim diye de aşırı korkuyordu? Hem korkup hem de mesaj bekletmek ne cesaret?
Artık karısını gözden çıkarmış görsün de boşanayım diye düşünüyor desek Kadın görürse delil olmaz mı mahkemede tazminat nafaka falan bu riske girecek adam değil o, yoksa karşılıklı mesaj mı gerek delil olması için?
Karısını benimle aldatan bir erkek hem ortaya çıkmasından korkup hem de ne cesaret mesajları whatsappta bekletebilir açmadan bir de?
Bazen mesajlarımı silmiyor hatta günlerce telefonunda bekletebiliyor ama bir ara söylerim diye de aşırı korkuyordu? Hem korkup hem de mesaj bekletmek ne cesaret?
Artık karısını gözden çıkarmış görsün de boşanayım diye düşünüyor desek Kadın görürse delil olmaz mı mahkemede tazminat nafaka falan bu riske girecek adam değil o, yoksa karşılıklı mesaj mı gerek delil olması için?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Adamı çok etkilemişsin yazdıkların onu gösteriyor seninle çok şeyini paylaşmış ailesi ile ilgili. Mesajlarını silmemesi bekletmesi söylediklerini düşünemiyor.
Nasıl yani? O demedi mesajlarını silmiyorum diye ben farkettiö
Bende senin söylediğine göre dedim.
Ne diyorsunuz anlaşılmıyor yahu düz konuşun
Mesajlarımı bazen silmiyor dedin ! Bende dedim ki mesajların boşanma durumunda delil olacağını düşünmüyor.
Nasıl yani? E kadının görmesini mi istiyor o zaman
Düşünemiyor dedim , belki telefonundaki şifre ya da yüz tanıma özelliğine güveniyor karım göremez diye düşünüyor.
Düşünememesine imkan yok cin gibi. Kaldı ki şifre veya yüz tanıma da olsa karısı anlık telefonu istese aa dur bi sn silmem gereken bir mesaj vardı mı diyecek?
Adamı etkilemişsin kısmını anlamadım bu arada?
Ne kadar zamandır birliktesiniz?
Bir sene ama en son 3 ay önce görüşebildik
Şu an ayrıldınız mı? Bu mesele uzat gider
Ne ayrılması ya sık sık görüşemiyoruz
Anladım farklı şehirlerde misiniz?
Evet
Ondan seyrek görüşüyorsunuz. İş adamı mı sevgilin?
Belki de beni rahatsız ediyor bile diyebilir eşi görürse sonuçta anladığım kadarıyla sana cevap vermemiş kendi bunu kanıt olarak saklıyor olabilir mi?
E kadın görse niye engellemedin engelle der. Bit keresinde beni karşına alma istersen dediğimde ne istiyorsun yani gidip ben mi söyleyeyim sileyim mi her şeyi demişti. Yani kadın böyle bişi duysa engelletir zaten niye durduk yere kendisini ifşa etsin?
Ya dediğim gibi belki senin söyleyeceğini düşünüyordur Bi nevi kanıt tutuyordur ya da senin dediğin gibi eşinin görmesini istiyordur bilemiyorum
Cevap verilecek mesaj değildi üstten okuyor öyle durumlarda ama açmıyor kalıyor günlerce garip işte. Kendisinin bazı mesajları da var bende hatta bir senelik full arama geçmişi ne gün aramış vs görünüyor. Yani ladın demez öi seni rahatsız ediyorsa madem neden bir senedir arıyorsun bu kızı diye?
O zaman senin dediğin daha mantıklı gibi duruyor
E boşanmayı da düşünmüyor? Bana yansıttığı o yani anlayamadım.
Bunlar ortak iş yapıyorlar mesela daha yeni beach açtılar ama ortaklarla, ortaklardan biri bu adam ortaklarda karısının ismi yok ama kadınla adam ortak anladığım kadarıyla ve kesin kadın da sermaye koyuyordur bir de mimarisini üstleniyor mesela kadın mimar olduğu için zaten babasının da inşaat şirketi var
Kendini kullandırma kanka sadece onu diyebilirim 😁
Tavsiye istediğimi hatırlamıyorum siz olaya yorum yapın
whatsappta veya telefonda kilit vardır kanka bu ihtimal nie aklına gelmiyor
Karısıya hani? Sen karın telefonunun şifresini bilmez mi tatlım? Hadi anlık elime almak istedi diyelim telefonu kadın, adam ne diyecek dur bi dk şifremi girip bi mesaj vardı onu sileyim mi diyecek?
o tür evliliklerde zaten kişisel eşyalara asla dokunulmuyor
Ya ne saçmalıyorsun aq
canımsın bu durumu yapan o kadar çok insan tanıdım ki. eşleri telefonlarına dokunamıyor bile. bi şifre koyuyorlar eşlerine söylemiyorlar. arkadaşlarımla özel konuşmalarım vs var dokunma telefonuma diyor dokunmuyor eşi de. bi bok bildiğin yok boş boş hakaret ediyosun
Yav he çocuğum he