Arkadaşlar 20 gb lık alan temizlendiyse 32 gblık dosyada 20 gb ı boş kalmaz mı yani cevap e olmaz mı ben 4 işlemde mi hata yaptım acaba bir bakar mısınız?
anlatıyorum önce o 8 dakikayi saniyeye çeviriyoruz 60 la çarpıp +32 yi ekliyorsun 512 etti diyorsun ki yüzde 80 i 512 ise yüzde yüzü 640 çıkar saniyede 32 mb siliyor çarp bunu 20.480 böl gb istiyor 1024 e 20 gb cevap
bi hocana çözdür bence mantık doğru işlem hatası yok sonunda birşeye bağlanıyorsa diycem ama zaten tamamını istiyor hadi sildiği kısmı çıkarsak diycem alakasız olacak zaten yani mantığı doğru bi hocana danış
@vurucu_vuran soruyu en başından itibaren mb ile çözmeniz gerekiyor. cevabınız yanlış ve soru hatalı değil. mb üzerinden çözünce 12 gb olduğu görülüyor.
20.480 mb lık alan silinirse boş alan 20.480 olmaz mı diyorum bende. Dolu olan 32gb dan silinen 20 gb ı çıkartırsan geriye dolu olan 12 gb lık alan kalır ama soruda bizden. Dosya silinmesi tamamlandığında bu flashta kaç GB lık boş yer kalır diyor.
Baktım bize diyor ki dolu olan 32 gb lık bellekten yüzde 20 si silinen bir dosyanın yüzde 80 ninin silinmesine bu kadar zaman kalmış diyor soruda bizden bu durum tamamlandığında kaç gb lık boş alan kalır diyor. Bizde zaten silinen dosyayı bulduğumuz için cevap direk o olur. Çünkü 32 gblık dosyadan sen 20gb lık boş yer silmiş olursun. 32 den 20 yi çıkartırsan dolu olan 12 gblik dosyayı bulursun boş olanı değil soruda bizde 32gb lik dosya dolu diyor boş değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende böyle buldum ama cevap e diyor
C diyor
bi hocana çözdür bence mantık doğru işlem hatası yok sonunda birşeye bağlanıyorsa diycem ama zaten tamamını istiyor hadi sildiği kısmı çıkarsak diycem alakasız olacak zaten yani mantığı doğru bi hocana danış
Yaklaşık 10 GB kadar kalır ama işlemler küsüratlı çıktı nedir cevap
Cevap c
Hatalı
@Fıratkayaa
Cevap ne?
@Fıratkayaa 22.4 silinen yani boş alan kalan dolu alan 9.6 seni soruyu yazan saçmalamış cevap şıklarda yok.
@vurucu_vuran 9.830, 4 buldum, acaba soruya farklı mı yaklasmaliyiz bilemedim
12 gb?
İlk etapta %20 si boşalıyor yani 6.4 gb. Sonra 512 saniye x32 mb/1024 den =16 daha gidiyor. Toplam boş alan 22.4 olur net cevap bu.
@vurucu_vuran soruyu en başından itibaren mb ile çözmeniz gerekiyor. cevabınız yanlış ve soru hatalı değil. mb üzerinden çözünce 12 gb olduğu görülüyor.
@NeclaTekinAydınoğlu hangendi neyin kafası bu 22.937.6 mb silindi ne 10 u kalan dolu alan 10 dolu sorulmuyor boşalan alan soruluyor
knk b olabilir mi? ve 1024 detayını kullandın mı?
Cevap c knk
ulan yattığım yerden kalkıp soru çözücem he xkdkdkc
çözdüm ablaaammm djdkfn özelden atıyorum fotosunu ✌🏻😂
özelden atamıyorum buradan atayım
https://hizliresim.com/g7db3oa
İşte aradığımız matematik profösürü 😀
seviyorum napayım 😂
Üşenmemiş kağıda yazmış bir de 😅
uykudan kalktım uykudaannn 🤣🤣🤣🤣
Valla tebrik ederim tek tek yaz yükle foto çek link at herkes yapmaz 😀
rica ederim, deliyim de ben biraz ondan oluyo 👉🏻👈🏻
Einstein içinde deli diyorlardı 😀
ayıptır söylemesi eski matematikçilerdenim 🤭 sorunun sahibi de kayboldu he ortalıktan 😂
Evet inş görmüştür 😀 yapardım ama hiç sevmezdim gıcık olurdum bazıları da zevk alıyor senin gibi 😀
Ben se tebrik ederim cevabınız doğru.
rica ederim arkadaşlar. soru açıklığa kavuştuğuna göre olaysız dağılabiliriz 😌
😂😂😂👍
20.480 mb lık alan silinirse boş alan 20.480 olmaz mı diyorum bende. Dolu olan 32gb dan silinen 20 gb ı çıkartırsan geriye dolu olan 12 gb lık alan kalır ama soruda bizden. Dosya silinmesi tamamlandığında bu flashta kaç GB lık boş yer kalır diyor.
fatihcim ablam çözümün fotosunu attım, baktın mı
Baktım bize diyor ki dolu olan 32 gb lık bellekten yüzde 20 si silinen bir dosyanın yüzde 80 ninin silinmesine bu kadar zaman kalmış diyor soruda bizden bu durum tamamlandığında kaç gb lık boş alan kalır diyor. Bizde zaten silinen dosyayı bulduğumuz için cevap direk o olur. Çünkü 32 gblık dosyadan sen 20gb lık boş yer silmiş olursun. 32 den 20 yi çıkartırsan dolu olan 12 gblik dosyayı bulursun boş olanı değil soruda bizde 32gb lik dosya dolu diyor boş değil.
takip eder misin, burada yazmak istemiyorum artık 🙏🏻
Evet doğru cevap C
8 * 60 sn + 32 sn = 512 sn
512 sn * 32 MB/sn = 16384 MB
DosyaBoyutu * 80/100 = 16384 MB
DosyaBoyutu = 20480 MB
DosyaBoyutu = 20480 MB / 1024 = 20 GB
BosAlan = Kapasite - DosyaBoyutu
BosAlan= 32 GB - 20 GB = 12 GB
yeni nesil sorular şaka mı
Çok basit
@vurucu_vuran basitliğinden demedim hdhgdh gb falan komik geldi