Duygularınızın ilişkilerde artık bir önemi var mı? Kaldı mı?

Gördüklerimden yola çıkarak yorum yapıyorum. Artık bence aşkın bir anlamı kalmadı. İnsanlar basit bir hormonu salgılayıp onu aşk diye nitelendirip yanlış insanlara his beslemeye çalışıyorlar. Kızlarda daha çok görüyorum sırf aşık diye kendini kullandırıyor. Çünkü aşk ona iyi hissettiriyor. 2 yıl önce çıktığım kız sensiz ölürüm diyordu. 1 yıl geçtikten sonra beni aldattı. Yani bu işler sahte duygulara devredilebilecek kadar basit değil. Bana göre aşk yoktur. Zaten sevgi denen şey duygulardan meydana gelmemeli. Birini sevmek o kişi hakkında anımsadığımız faktörlerin olmasına bağlıdır. Kriterlerimize standartlarımıza uyan birisini bulursak ona aşık olmamıza gerek yoktur. İnsan ilişkileri bir elmanın iki yarısı gibidir. Kızlar ve erkekler elmayı oluşturup kendilerini tamamlarlar. Yani illa birine aşık olmamız gerektiğini düşünmüyorum. Aşk zaten rastgele bile salgılanabilir bir hormondur. Dopamin ve serotonin'in sentezleşmesi sonucu oluşuyor. İkiside mutluluk duygusu. Yıllardır birini arıyorum ama aradığım kriterleri sağlayan kimseyi bulamadım. Zaten hep benden uzakta olmalarının dışında bakış açılarımız hiç uyuşmuyordu. Aptal olanlaraysa zaten dayanamıyordum. Anlayışlı objektif kedi gibi uysal tatlı bir kız yok mu bu Dünyada?