İlla kendim mi yapayım yani al işte daha b*ktan dünya ve B*ktan kaderle yaşatmaya çalıştırıyor. Kardesim sigara içiyor bende dışarıda iç dedim çünkü küçük kardeşim ve ben içmiyoruz pasif içici oluyoruz gelmiş eski sevgilimin sigara içtiğini söylüyor bana ne yani valla ailenin düşmanı da daha kötüymüş bunu anladım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunun için öldüreceksen kendini yazıklar olsun sana 😅
Çocukken ödev yaparken elim kitleniyordu annem ödevlerimi buruşturup atıyordu ilkokuldaydim, bir kere yapamadım ödevi diye doverken dişimin köşesini kırdı zorbalik gördüm kardeşim annemden , sonra kuzenlerim asansöre kapattılar fobim olduğunu bildikleri halden zevk aldılar sonra ki zamanlarda da insanlar acımasız olmaya devam etti , int*harı denedim kaç kere bir sarılacak omuz bulamadım yani komik geliyor olabilir ama size ben doldum artık
Annen gerçekten sinir krizi geçirmiş de şimdi nasıl ondan sonra ilişkiniz nasıl ilerledi?
Kuzenlerin gibi insanlar her yerde...
İntiharı insanlığın çoğu denedi boş ver...
Başka anlatmak istediğin bir şey varsa dinlemek isterim
Bana çoğunlukla laf sokmaya çalışıyor düşmanıymisim gibi davranıyor bazen iyi oluyor bir kere sarıldığımda itmisti beni
Ayy insan öyle yapar mı ya... boş ver sen onu galiba annenin ruhsal durumu iyi değil normal insan böyle davranmaz çocuğuna... Elinden geldiğince olayı kişisel algılama kendi ruhsal sıkıntıları yüzünden böyle davranıyor elinden geldiğince tartışmaya girmemeye ve uzak durmaya çalış
Her gün okuldan geliyorum iki dakika dinlemeye kalksam laf söylüyor, kardeşime yardım et ev işlerine diyorum hemen avukatlığını yapıyor, dış görünüşümle ilgili zorbaliklarin haddi hesabı yok zaten
Kolay gelsin kardeşim ne diyim güçlü olmalısın başka çaren yok insanları değiştirmek çok zor hele ruhsal sorunları olup ta kabul edemeyenler yapabileceğin tek şey tavrını değiştirmek sadece o kontrolunun altında
allah yok muhametle oldü
Sırf bu mu yani derdin? Hey Allahım..
Örnek bu daha beterlerini yaşadım merak etme
Emin ol benim kadar kötü durumda degilsindir. Ask hayatim, is hayatim, sosyal hayatim hepsi ama hepsi kötü. Bir insanın tüm hayatı bunlardan oluşur zaten. Yani ölmekle, yasamak arasinda bir fark kalmadi. Sadexe ölürsem artık acı çekmeyecegim. Fark bu
Çocukken ödev yaparken elim kitleniyordu annem ödevlerimi buruşturup atıyordu ilkokuldaydim, bir kere yapamadım ödevi diye doverken dişimin köşesini kırdı zorbalik gördüm kardeşim annemden , sonra kuzenlerim asansöre kapattılar fobim olduğunu bildikleri halden zevk aldılar, sürekli kalbim kırıldı psikolojik şiddet gördüm görüyorum daha hala yani ben daha 25 yaşıma bile gelmeden yaşadım bunları kolay değil
Hayat cok acimasiz. Neden bunları hep ben yaşıyorum diye kızıyorsun değil mi? Okuyomusun, calisiyomusun?
Okuyorum valla Allah adil olsa birazcık bazı kullarını çok mutlu edip bazılarını mutluluğa mahkum etmezdi etrafımda görüyorum nasıl mutlular benim yaşımdaki kişiler ben int*har etmeye gitsem bir yere kimsenin ruhu duymaz
Sende benim gibi bir parça mutluluk istiyorsun değil mi? Fazlasını değil. Cok zengin, cok güzel, çok başarılı olmak değil. Sadece biraz mutluluk. Bu arada üniversitede mi okuyorsun?
Evet üni okuyorum
Okulunu bitir, işini eline al ve kendine bir hayat kur. Sen en azından gençsin. Yeni bir başlangıç yapabilirsin. Benim o şansımda yok. Sağlık durumumda kötü
İşte bu durum yüzünden Allah in adaletli olduğunu düşünmüyorum ve ümidimi kesmeye başladım bazı kullarına her şeyin en iyisini vermiş ama bazılarına aldığı nefesi bile çok görüyor merhametli biri yapmaz bunu
Bana bakıp sukret durumuna. Bak saglik durumum kotü, iş hayatım kötü, sostal hayatim kötü, aşk hayatım kötü. Tek başıma, başarısız, mutsuz ve yalnızım. Artık bazı şeyleri degistirebilecek motivasyonumda yok.
Ayrı eve çık