Benimde ALLAH tarafından imtihanım bu sanırım?

Merhaba 23 yaşındayım 2 aylık evliyim içine kapanık birisiyim duygularımı ifade edemiyorum çok konuşkan değilim

İçine kapanık ikdugum için çok acı çektim beni kimse anlamıyor o yüzden buraya içimi dökmek istedim

Ben küçükken cıvıl cıvıl bir cicukmusum sonradan içime kapanmisim neden bilmiyorum ama anneannemin dediğine göre annem ve babam kavga ederlermiş bende gitgite içine kapanmisim öyle dedi bilmiyorum

Ben okul hayatım boyunca çok ağladım içine kapanık birisi olduğum için hakkımı savunamadimuniversite okumadım yapamam başka şehirde arkadaşım olmaz tek yapamam diye iş hayatina atıldım aynı şekilde ezilmeye devam edildim hiç sevgilim olmadı birden karşıma eşim çıktı ve benden hoşlandığını söyledi ilk defa bir erkek beni beğendi cirkinmisin diye soracak olursanız değilim yani ben öyle düşünüyorum evlilik teklifi etti falan derken evlendik 2 aydır aynı evi paylaşıyoruz

Bir sorunum daha var maalesef kaynanam büyük gelini gibi olmamı istiyor konuşkan olmamı sürekli onların içine girmemi falan

Ben nasıl birisiyim bilmiyormusun bir konu hakkında konuşulduğu da bilgim fikrim varsa konuşurum öbür türlü gereksiz boş konuşmam

Kaynanam anneme biraz konuşsa iyi olur herşeyi iyi bide bir konuşsa demiş

Konusgan biri olmazsam demekki boşanmamizi saglicak ben napicam tek dilegim cıvıl cıvıl biri olmak insanlar tarafından konuşmuyor bu demeleri istemiyorum artık bunu kafama takmak istemiyorum hergun ağlamak istemiyorum

Birisi bana bu konuşmuyor ya da konuş biraz dediğinde gözlerim doluyor canım acıyor artık dayanamıyorum ALLAH ım al canımı diyorum artık gücüm kalmadı hastaneye falan gittik bir işe yaramadi

Güncellemeler
+1 yıl
Kusura bakmayın sizleri rahatsız ettim buraya içimi dökmek için yazdım yardımcı olun diye ama eleştirmeye başladınız sizde tekrar kusura bakmayın
Benimde ALLAH tarafından imtihanım bu sanırım?