Allah beni eziklerle sınıyor?

Şimdi ben biraz prestije ve sosyal statüye önem veriyorum ve de tabiki bir insanın hayattan zevk alması da önemli nerde en ezik ucube tip varsa beni buluyor sırf eziklerden kaçmak için özel üniversiteye gittim ki dedim biraz havalı güzel giynen bol makyaj yapan kişilerle takılayım abi orada bile sınıfın en eziğiyle takılıyorum yemin ederim sosyal statüm kalmadı miller beni ezik görüyorum instagram bile kullanmıyorum sadece insanları izliyorum ne göstereceğim kayda değer arkadaşım var ne de bir ortam o eziklerle ne ortam yapıcam ya belki bana kötü diyebilirsiniz belki iyi ben istemez miyim arkadaşlarımla partileyip foto atmak bana doğum günü partileri yapmaları ya da topluca tatile gitmek ne bileyim ya da araba storyleri bok gibi geçiyor gençliği artık çok bunaldım instagramda sadece milleti takip ediyorum kullanmıyorum biliyor musunuz çünkü attığım ilgi çekici hiçbir şey yok ne olacak ki abi özellikle ne dedim biliyor musunuz ben dedin özel üni seçeyim biraz havalı tipler olsun yemin ederim lisedekilerden bile eziklerle takılıyorum sürekli statüm düşüyor sonunda intihar edicem ciddiyim olmuyor neden bilmiyorum olmuyor utanıyorum artık alıp başımı gidip herkese engel koyucam millet de nerde diye sorsun belki değere binerim yemin ederim artık bu kadar ezikliğe ve hor görülmeye dayanamıyorum şey diyebilirsiniz git milletle tanış abi bak yemin ederim allah beni sınıyor yemin ederim beni eziklerle sınıyor ben kendim gözüme birilerini kestiriyorum ve yanaşmaya çalışıyorum ve asla kimse şuana kadar bana yanaşmadı sürekli ben yanaştım sonra onlar benim laflarıma tenezzül edip cevap bile vermiyor çok üzücü bence ve kırıcı hep böyle oldu biliyor musunuz yemin ederim bir dkka okulda kalmicam derse girip çıkıcam lanet olsun okula da okulu bulana da keşke evde ders görseydim giderdim sosyalleşmek için kursları orada da istediğimi elde edemezsem bırakırdım çok ciddiyim abi olmuyor eziklerle mesela hoca elektirk dersinde bizi grup yapmış 3 kişiyiz biri ben biri bir engelli amca 50 yaşında hem bence psikolojij sorunlu otistik gibi hem de sakat birde bir çocuk var o da sessiz mıy mıy konuşuyor sjsjsjs abi ben ne yaptım da bunlar hakettim istemiyorum ve sürekli allah benle uğraşıyor ciddiyim sürekli ne yapmam lazım istemiyorum kafayı yicem böyle çin işkencesi gibi bu bir işkence midem bulanıyor abi sosyal statü ya yemin ederim
Allah beni eziklerle sınıyor?